2007/Haziran Ayın Üyesi : "ALpeRenBuGRa" Tebrikler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a21a

a21a

Emekli Yönetici
Bütün forumlarda copy-paste olayı her nedense bir eleştri konusu haline gelmiş. oysa forumlarda paylaşım için kullanılan hemen hemen tek yöntemdir.
ben herhangi bir sitede güzel bir tema gördümmü yüklerim denerim. resmini copy paste yaparım. dosyayı servere yüklerim. ve burada paylaşırım.. bu paylaşım için en az 10 dakikamı harcarım. tamamı kes yapıştır..

kes yapıştıra sitem ediliyorsa bu du durumda oturup tema yapmam gerekir.. saatlerce. yalnız tema değilki paylaşılan herşeyi... kendimiz üretmeliyiz..

böyle bir şey her zaman mümkün olamaz tabiiki..

Maxicep forumunda AYIN ÜYESİ daha çok dosya paylaşan daha çok copypaste yapanlar arasından seçilmiyor.. biz bu forumda aktiflik istiyoruz.. ister dosya olarak ister mesaj olarak.. bazen bir mesaj 100 mesajdan daha fazla anlam içerebilir daha etkili olabilir...
bazen bir dosya 100 dosyadan daha fazla iş görebilir.. şimdi birisi çıkıp bu programla ''istediğiniz kadar konuşun bedava programı'' diye birşey paylaşsa ve bunu bir yerden copy paste yapsa en hit konu olur.

olay copy paste bile olsa sonuçta bu işi yapmak için bir emek var. ben bu forumda copy paste yapan hiç kimsenin ayın üyesi olmak veya bir menfaat
almak için bunu yaptığına inanmıyorum.. kimi zaman hiç paylaşımı olmayan fakat mesajları ile forumu hareketlendiren kişiler ayın üyesi olmuştur. kimi zaman da paylaştığı birkaç dosya ile bu övgüyü kazanmıştır..
bu sebeple.;
Sembolik olarak, gönül almak, teşvik etmek maksadıyle oluşturduğumuz ayın üyesi durumunu tüm arkadaşlardan bu şekilde algılamalarını rica ediyorum.:spr

POWER

POWER

Üye
Arkadaşlar tüm Maxicepten özür diliyorum...Alperen arkadaşım senden çok özür dilerim gergin olduğum bir zamana denk geldi.Şuan tahmin edemeyeceğiniz kadar hastayım o yüzden bırakın siteye girmeyi hiçkimseyle konuşacak halim yok fakat söylediklerim için önce Alperenden sonra tüm maxicep ailesinden özür diliyorum...

UndeRqRo.uNd

Üye
O kadar çok fazla konu açıldıki Büyük heycan ve istekle konu açan dostlarımızın konuları geride kaldı ki bi kaç kişi bu yüzden siteden ayrıldı.

Konuyla ne alakası var, ayrılmaların alperenbugra ile ilgisi nedir ?

Bu yazdığım neye yorumlanır bilmiyorum ama hiçkimse aklından çıkarmasın paylaşmak yardımcı olmak kopyala/yapıştırdan ibaret değildir...

Burda sadece bir çekemememezlik kokusu seziyorum, başka bir sorun da yok gibi.

Seçimlerde her türlü paylaşım ve mesajlar değerlendirmeye alınıyor ve homojen bir şekilde ayn üyesi seçiliyor emin olun.
Saygılar.

POWER

POWER

Üye
Under yanlış seziyorsun...
Ben çok fazla konu açılıyor birçok üyenin konuları göz ardı edilior sonra benim konularıma ilgi gösterilmiyor deniyor ve siteden ayrılmalar oluyor diyorum...

POWER

POWER

Üye
Ve bu konunun burda kapatılmasını aldığım tavır üstüne daha fazla yorum yapılmamasını istiyorum ben dilmem GEREKEN özürü dilediğime inanıyorum bundan sonra muhatabım sadece ALPERENBUGRAdır...Ve yine ondan bir defa daha Özür Diliyorum...

irun

irun

Üye
POWER' ın bunları art niyetle söylemediğine eminim. Ama yinede hoş olmamış tabi. Zaten oda pişman olup özürünü diledi.. Bunu çok fazla uzatmanın anlamı yok..

Power da, Alperen de bu forumun en paylaşımcı, en aktif üyelerindendir. Birbiriyle kıyaslanmayacak kadar faydalı olmuştur her ikiside. Öyle kıskançlıktı çekememezlikti gibi şeyler olamaz asla aralarında..
Birini savunayım derken, birini harcamayalım. Herkesin yeri ayrı..:spr

SelmanTE

SelmanTE

Üye
sana tamamen katılıyorum irun.
ayrıca bu konuyu da burada noktalayalım. çünkü P_O_W_E_R kardeşimizde bu süpekilasyonlardan dolayı küstürmeyelim. o da özrünü dilemiş zaten...

zaten rahatsız olduğunu çok hasta olduğunu da söylemiş. bence o na geçmiş olsun dileklerimizi ileterek moral verelim. eminim iyileştiğinde tekrar paylaşımlarına
dewam edicektir.

GEÇMİŞ OLSUN P_O_W_E_R :ok2:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
öcelikle fevkalade muazzam bir çalışma bir emek helal olsun sana haybeden ayın üyesi olmamışsın şuan senin paylaşımlarını konu başlıklarını inceliyor ve irdeliyorum. sunduğun konular paylaşımlar harikulade muhteşem helal olsun sana son 1 yıldır yani benim siteden ayrılmamdan sonraki en iyi paylaşımcısı sensin alper ayın üyesi değil son 1 yılın en iyi üye ve paylaşımcısısın.

tekrar tebrik ederim alper

HICBIR SEKILDE SITEYE EMEK VERMIS SITE ICIN CALISMIS UYELERE ZARAR VERECEK TARTISMALARA GIRMEDIM GIRMEMDE.BU YUZDEN ORTAMI GERMEYE MAXICEP UYELERINI TARTISMA ORTAMLARINA CEKMEYE GEREK YOK. MAXICEP MAXIPAYLASIM. :spr :sn:

YORUM ICIN SAOLASIN B@TUH@N :spr

POWER

POWER

Üye
Teşekkürler computerorist sağolasın...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neyse bir tüyoyla konuyu değiştirelim.

Ayın üyesi platformu farklı bir formatla önümüzdeki ay karşınızda olacak. Süpriz :)

irun

irun

Üye
acaba nedir nedir ?...:konus:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
farklı bir formatmı. yoksa ayın üyelerin formatını .mp3 e mi çewiriyonus :kop: :kop:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neden olmasın? :pro:

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bir hafta victoria otelinde tatil var

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bu ne tartışma olmul yaa!! ;)

batuhan kardeşim seni görmeyeli uzun zaman oldu hoşgeldin!! ;)

irun

irun

Üye
eski ayın üyeleri içinde var mı tatil.. o otele gitmeyi çok istiyorum..:zong: :ehe

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
sende geleceksen tek gidemem ben korkarım ama en başdan söyliyeyim
ben senin bildiğin erkeklerden değilim :p

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tatil falan yok neyse uzatmayalım :)

Ama yenilik olacak orası kesin. Kudela falan takıcaz ayın üyesine. İrun sanada takıcaz.

Not: Yanlış anlama kurdela :ehe

irun

irun

Üye
ne kurdelası ya, ilk okuldaydı o kırmızı kurdela takmalar falan, kesmez artık bizi..
ben tatil istiyorum.. kurdelaymış.. onu bende takarım size, kurdalayı..:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt