200-250 tl arası telefonlar yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi
200-250 tl arası telefonlar yardım!!!
:good:200-250 tl arası telefonlar yardım!!!(h)

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
sen daha telefon almadın mı

Elektr0

Elektr0

Üye
Ben sana 250 TL çok telefon öneririm ama senin aradıgın özellikler Nedir mesela dokunmatik mi istiyorsun...Yok sa düz mü..

Burak

Üye
nokia 5130xm al

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
celatx

celatx

Üye
dokunmatik istiyorsan 5228 sıfırı 300 tlydi dün telefoncuda 2.el bulabilirsin o fiyata

Ocean258

Ocean258

Üye
nasıl bı telefon ıstıyorsun? dokunmatık mı?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
250 liraya alacagın dokunmatikten ne hayır gelir.Herkes sallayacak simdi optimus me diye :pro:
Uzak dur ! Düsük özellikli akıllı alacagına yüksek özellikli klasik al.2730 tavsiye ederim.

blackaid

blackaid

Üye
samsung chat al hepsiburada ve gold da kampanyaları devam ediyor

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
sahibinden . com da 200 250 tl ye n95 8gb var bissürü hepsi orj ilgileniyorsan bakabilirsin

lasvetorus

lasvetorus

Üye
6303i.Fena bir telefon değil S40 sisteminin güncel versiyonunu taşıyor.

technoblue

technoblue

Üye
250 liraya alacagın dokunmatikten ne hayır gelir.Herkes sallayacak simdi optimus me diye :pro:
Uzak dur ! Düsük özellikli akıllı alacagına yüksek özellikli klasik al.2730 tavsiye ederim.

düşük özelli akıllı alacağına demişsin de söylediğin cihaz optimus me'ye rakip bile olamaz. ikisinin safı çok ayrı. optimus me düşük fiyatı ile sınıfında en yüksek performansı sağlayan smartphone modellerinden biri. 2730'un ne gibi yüksek özellikleri olduğunu düşünüyorsun çok merak ettim. kamerası da düşük, ekranı da küçük, işletim sistemi desen zaten symbian, oyun desen oynayamaz video desen izleyemez. daha neyi yüksek anlayamadım ben.

Ocean258

Ocean258

Üye
optimus me androidli hıc olmazsa cocuga onerdıgın telefona bak allah askına ya ;:)))

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
optimus me androidli hıc olmazsa cocuga onerdıgın telefona bak allah askına ya ;:)))
Komik olma arkadasım.Hiç olmazsa androidli ne demek.Android ne ki?
Me'nin zaten tek sorunu o donanım ile androidli olması ki onada android denirse kırpılmıs lite

buket2

buket2

Üye
bence android froyo işlemcili optimus me al fiyatı hem çok uygun hem de gerçekten kaliteli...tecrübeye sabittir :))))

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
200-250 arası optimus me yok zaten bosuna tartısmayın..

Üst Alt