20 tl ye 250 dk 1000 sms ve sınırsız 96 kb internet istiyoruz kampanyasına destek

Sponsorlu Bağlantılar

murat.122a

murat.122a

Üye
lütfen testek verin yılbasında yapar

ka_za

ka_za

Üye
96 kb?

ozzo01

ozzo01

Üye
Bu tür paketleri hep smsin az oluşu yüzünden almıyorum. Benim gibi birçok öğrenci var.Genellikle sms ile haberleşiyoruz.

batuhan__41

batuhan__41

Üye
aveada kalite yok bol reklam var ben geçtim ama memnun değilim görüşmeler ikidebir kesiliyor mesajlarda kafasına göre istediği zaman gidiyor

kesinlikle haklısın arkadaşım aveadan nasıl kaçıcamı bilemedim mesajlar sürekli geç gidiyor.çok şükür artık vodafonedayım :oke:

önerilen bu tarifeyi ben de destekliyorum umarım bi faydası olur.iyi forumlar :alkis

bboyQ7

bboyQ7

Üye
istiyoruz bu kampanyayi

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
evet yapsa güzel olur.

bilge_adam

bilge_adam

Üye
aslında arkadaşlar bu kampanyayı yapmak için vodafone online sisteminde şikayet öneri bölümü mevcut. Burdaki arkadaşların hepsi zamanlarından 5 dk harcayıp o bölüme arkadaşın açtığı konuyu oraya yazsalar bu kampanyayı vodafonenun açma olasılığı çok yüksek olur.

• Beğen
Tepkiler: batuhan__41
batuhan__41

batuhan__41

Üye
mantıklı.biraz örgütlensek sesimizi rahat duyururuz aslında :naughty:

esokmen

esokmen

Üye
Sms 10000 olmali. Yap en kral kampanyaui bas parayi.

mystiery_

mystiery_

Üye
aynen bu tarifeyi bende istiyorum.

3mremr3

3mremr3

Üye
Vodafone duy sesimizi.

murat.122a

murat.122a

Üye
vodafone nin facebook sayfasına mail atar ve araya yorumlarınızda dile getirirseniz faydası olur

- - - Eklendi - - -

vodafone nin facebook sayfasına mail atar ve araya yorumlarınızda dile getirirseniz faydası olur

boyabatlı

boyabatlı

Üye
İnternet özgürlük özgürlük vodafone ile yaşanır

murat.122a

murat.122a

Üye
Askadaslar isteklerimizi vodafone ye duyurabilecemiz vodafone forum var konu acdım bilgisayardan biri ye girip video yu burda paylassın hep beraber vodafone forumda oturum açarak isteklerimizi isteyelim

- - - Eklendi - - -

biri video yu burda paylassın www.forum.vodafone.com.tr

engin008

Üye
aynen güzel bende destekliyorum

murat.122a

murat.122a

Üye
Arkadaşlar vodafone duyar sesimizi herkes mail atsın forumda yorum yapsın

murat3702

murat3702

Üye
Aradan duyar diye diye nerdeyse bir sene gecmis. Valla 30 tl aylik 1000 dk. Konusma Vede 10 tl de ustune sinirsiz internet Avea ya gectim. Vodafone sinirsizdan daha hizli ayni para. Ayda 40Tl yukluyordum nerdeyse dogru durust konusmadan bitiyordu. Heryerde cekmezsede iki adim ileride elbette ceker. Vodafone kampaya yapsa nolur yapmasa ne olur artik.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
ne oldu kampanyaya :D geldi mi ? 10 sayfalık konuyu tamamen okudum çok güzel bir yolculuğa çıktım maalesef sonuç olumsuzmuş :(

Üst Alt