20 tl ye 250 dk 1000 sms ve sınırsız 96 kb internet istiyoruz kampanyasına destek

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
Arkadaşlar tabi güzel bi paket olur olursa ama bence bunun burda bir yararını olacagını düşünmüyorum böyle bir paket çıkaracak olsa bizim dememizle çıkarmaz kendisi çıkarır çünkü kendileride bilir böyle bir paket çıkardıklarında müşterisinn artacagını o yuzden fazla umutlu değilim ama DESTEKCİSİYİZ herzamn buna destek çıkmayan olmaz herhhalde :D

plusnettr

plusnettr

Üye
20 liraya verebileceği 100 dakika 100 sms ve 96kbps sınırsız internet ama aknsiz yani direkt 96kbps :d:

ser1920

Üye
en sonunda paket yaptı. 30 tl ye 500 heryône dk., 100 sms, 100 mb. İnternet. 25 tl ye de 500 heryöne dk. Sitelerinde ayrıntılarını görebilirsiniz.

akar1976

Üye
isteriz, isteriz isteriz benim üstüme beş hat var vodafone yetkilileri

phasan

phasan

Üye
ısterız

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
Olsa güzel ama bunun yerine bu konuya giren herkes 'e e-posta yollasaydı dahada verimli olurdu.

phasan

phasan

Üye
ben 3 meıl attım vodafone ama herkes atmalı

hard man

hard man

Üye
adresını alabılırmıyım vodafonun

DexterMonte

Üye
mütiş olur yaa!!

hackedbygobel

Üye
bunu yapmaz vodafone. Bize sınırsız interneti 10 tlye çıkarttı zaten.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Tam destek hep destek.
9.99 aylık internet
5.90 haftalık 60 dakika para yetmiyor yeminle birde 1.20 aylık har(a)ç veriyoruz.
Çıkarttığı anda hemen tüm paketleri iptal edip buna geçerim.

ali.44

ali.44

Üye
kendimle beraber 11 arkadasıma email attırdım ama bence bosuna vodafone bu isleri bıraktı artık

phasan

phasan

Üye
kendimle beraber 11 arkadasıma email attırdım ama bence bosuna vodafone bu isleri bıraktı artık

her meılde yapmassanız aylecek başka hatta geçerız desınler bak nasıl yaparlar

akababa

Üye
25o dakka heryöne,10bin sms vodafon 1binde diğer yönlere , 96kbit de sınırsız internet olarak bi tarife çıkarsa 25tl ye düşünmeden geçerim . Veya 25o dakka yerine 750vodafon yönüne olsada çok süper olur

mazda323

Üye
bence 500 dk konuşma 250 msj ve aylık cepnet 20 tl daha iyi olur

ag400xl

ag400xl

Üye
arkadaşım 96 kb çok düşük vodafon yapacaksa en az 128 kb den olsun avea gibi.
Buraya katkının yüksek olmasını istiyorum,çünkü bu topiği görmelerini sağlıcam,en azından 100 kişiyi geçersek iletişime geçicem saygılarımla...

phasan

phasan

Üye
reoksit

reoksit

Üye
avea müşteriyi toplar iken vodafonda arkadan ancak bakar arkadaşlar avea yeni bir kampanya başlattı bazı müşterilerine faturalı olarak bir yıllık tahhüt karşılığında aylık her yöne500dk konuşma her yöne 5000 sms vede sınırsız internet veriyor

- - - Eklendi - - -

şu anda avea internet kullanıyorum gayet iyi

hard man

hard man

Üye
avea müşteriyi toplar iken vodafonda arkadan ancak bakar arkadaşlar avea yeni bir kampanya başlattı bazı müşterilerine faturalı olarak bir yıllık tahhüt karşılığında aylık her yöne500dk konuşma her yöne 5000 sms vede sınırsız internet veriyor

- - - eklendi - - -

şu anda avea internet kullanıyorum gayet iyi

ben vodafone de 18 tl ye heryone 500 dk + heryone 5000 sms + face paketi kullaniyorum

Üst Alt