20 tl ye 250 dk 1000 sms ve sınırsız 96 kb internet istiyoruz kampanyasına destek

Sponsorlu Bağlantılar

murat.122a

murat.122a

Üye
Unutmayın vodafone 1 kasım da aylık cepneti yeni üye alımına kapattı cepteni ıptal edipde alamayanlar yoğun istekte bulundu vodafone ve sonuç aldılar vodafone yoğun talebe duyarsız kalmayıp Efsane cepnet geri geldi diye yeni cepnet paketleri sundu 250mb ve 500mb adil kullanımlı 96kbps düşen kampanyalar çıkardı .yoğun talep olursa 128kbp düşen paketbile verir.
Yeterki köstek değil destek verin vermeyenler vodafone li değildir zaten

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Unutmayın vodafone 1 kasım da aylık cepneti yeni üye alımına kapattı cepteni ıptal edipde alamayanlar yoğun istekte bulundu vodafone ve sonuç aldılar vodafone yoğun talebe duyarsız kalmayıp Efsane cepnet geri geldi diye yeni cepnet paketleri sundu 250mb ve 500mb adil kullanımlı 96kbps düşen kampanyalar çıkardı .yoğun talep olursa 128kbp düşen paketbile verir.

doğrudur , yapılmayacak bir şey değil hani..

murat.122a

murat.122a

Üye
Aradan duyar diye diye nerdeyse bir sene gecmis. Valla 30 tl aylik 1000 dk. Konusma Vede 10 tl de ustune sinirsiz internet Avea ya gectim. Vodafone sinirsizdan daha hizli ayni para. Ayda 40Tl yukluyordum nerdeyse dogru durust konusmadan bitiyordu. Heryerde cekmezsede iki adim ileride elbette ceker. Vodafone kampaya yapsa nolur yapmasa ne olur artik.

Kardesim sana avea hayırlı olsun 40 tl çok aynı hızı ikisininde lütfen avea lı olarak vodafone li olarak beraber olalım mail atalım

blacktalon

blacktalon

Üye
cok sey istiyosunuz :)

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
yok kardesim yapmazlar , cunku bunlarda beyin yok!

beyin olsaydi , herkes vodafone a gecerdi bu salaklar bunu dusunemiyor iste

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
bazen adamına göre kampanya yapıyor tabi geçici olarak bana sms geldi 25 tl yüklemiştim 30 ocak a kadar bir 10 tl daha yüke 1 ay geçerli 100 dk her yöne 100 mb internet 100 sms her yöne filan tabi bu nasıl oluyor bilmiyorum dediğim gibi adamına göre muamele yapıyorlar

murat.122a

murat.122a

Üye

Birlikte Email atalım yoğun talep olursa yapar

everest22

everest22

Üye
yapma ihtimali yok okadar bekledik adam hiz arti dedi artti dedi yeni kampanyayi bi dayadi eskiden 15 kb olan hiz yenisiyle 1 kba düştü bence cok zorlamamak lazım 1 kb tan bile vazgeçip 20 byte falan vericek

murat.122a

murat.122a

Üye
yapma ihtimali yok okadar bekledik adam hiz arti dedi artti dedi yeni kampanyayi bi dayadi eskiden 15 kb olan hiz yenisiyle 1 kba düştü bence cok zorlamamak lazım 1 kb tan bile vazgeçip 20 byte falan vericek
Kardesim isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci
Biz isteyelim vodafone efsane cepneti getirir lütfen .
E-mail atalım

G305305

G305305

Üye
destekkk

kenanes

Üye
destek

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konu sorun şikayet destek forumuna taşınmış olup üst konu olarak ayarlanmıştır.
İyi forumlar.

murat.122a

murat.122a

Üye
destek veren herkese tesekürler.
Duyuralım sesimizi vodafone ye nisan da yapar

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Valla Ben kullanıyorum sınırsız internet 500 dakika her yöne aylık 30 tl ama hiç memnun değilim çünkü internet hızı çok düşük sınırsız olsa ne yazar sitelere zor bağlanıyor resmen adamı deli ediyor.

murat.122a

murat.122a

Üye
opera mini kullan rahat et

celllllat

Üye
evet şuper olur yap şunu vodafone

semral777

Üye
VODAFONE BUNU YAPSIN BENDE ARAB OLAYIM :ehe

oguzyurken

Üye
aynen güzel olur ben sırsı kullanyorum 14tl veriyorum ama adil kullanm hakkna ulasnca cok yavaslyor bu hız arttrlmlı internetten soğuyorum

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
vodafone eğer yaparsan senden daha iyisi yok.

Üst Alt