20 tl ye 250 dk 1000 sms ve sınırsız 96 kb internet istiyoruz kampanyasına destek

Sponsorlu Bağlantılar

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaşlar daha önce de belirtmiştim vodafone forum da böyle bir konu açalım ki ses getirsin. burda konuşmanın pek bir faydası yok gibi

qazmq

Üye
yapar inş.

phasan

phasan

Üye
Neresi olursa konu acalim

plusnettr

plusnettr

Üye
Isteyenin bir yüzü kara vermeyen arap olsun diyeceğim de İngiliz adamlar yahu. Bunlardan bu paket çıkmaz.

plusnettr

plusnettr

Üye
Yarisi turk de ne oluyor pahali turkcell
Vodafone den isteyelim diyorsunuz konuda zaten phasan, Turkcell hayatta vermez zaten. Pahalı aksini iddaa ettiğimiz yok.
Pahalı kaliteli vs vs :D

phasan

phasan

Üye
Vodafone den isteyelim diyorsunuz konuda zaten phasan, Turkcell hayatta vermez zaten. Pahalı aksini iddaa ettiğimiz yok.
Pahalı kaliteli vs vs :D

Soruyorum sana parasi olmayan kaliteyemi bakar yoksa ucuzlugami soylermisin

Cihanel

Cihanel

Üye
sanmıyorum ama yaparlarsa güzel olur

plusnettr

plusnettr

Üye
Soruyorum sana parasi olmayan kaliteyemi bakar yoksa ucuzlugami soylermisin

İnsanlar kendi alım gücüne göre hareket ediyor ayağını yorganına göre uzat der Atalarımız. Turkcell her ne kadar pahalı olsa da (son zamanlarda yapılan indirimler öyle göstermese de) kalitesinden dolayı öncelikli tercih ettiğim operatorum oluyor.
O kadar parasız ise Bimcell kullansın 6 saniyesi 1 kuruşa.
O kadar parasız ise neyine gerek cep telefonundan internete girmek
Iphone gibi bir gereksiz cihaza para sayan parasızlar var memlekette millet aç değil phasan, cimri millet :D

phasan

phasan

Üye
İnsanlar kendi alım gücüne göre hareket ediyor ayağını yorganına göre uzat der Atalarımız. Turkcell her ne kadar pahalı olsa da (son zamanlarda yapılan indirimler öyle göstermese de) kalitesinden dolayı öncelikli tercih ettiğim operatorum oluyor.
O kadar parasız ise Bimcell kullansın 6 saniyesi 1 kuruşa.
O kadar parasız ise neyine gerek cep telefonundan internete girmek
Iphone gibi bir gereksiz cihaza para sayan parasızlar var memlekette millet aç değil phasan, cimri millet :D
Ben anca vodafon kullanirim ogrenciyim

mystiery_

mystiery_

Üye
cok guzel olur boyle bir paket

qwet00

Üye
evt züper olur ama Nah yapar

engeych

engeych

Üye
evet nah yapar

tekgöz38

tekgöz38

Üye
yapsa bile nah geçerim vodafone a.

baslarkadi

baslarkadi

Üye
böyle bir kampanya yapmaz vodafone yapsa yapsa haftalık MEGA paket tek basına yeter! 7 gün kullanabileceginiz heryone 250 dk, 250 sms ve 250 mb haftada sadece 20 tl imiş dalgami geçiyo bunlar 23 gün ne yapacaz! aveada aynısını aylık veriyor , haftalık değil

@YAHYA@

Üye
inş. olur

Mcsilifke

Kapalı Hesap
avealiyim 6. katta oturuyorum tek cekiyor . Bu arada vodafone bunu asla yapmaz adamlar kar etmez ki

bilge_adam

bilge_adam

Üye
Neden yapmasın ki. Yapar ama 25 tl ye yapar. Arkadaşlar. 10 tl internet paketini sayarsak. 10 tl de 250 dk sayarız. Kalan 5 tl de sms olur. Yani yapar arkadaşlar. Ama böyle yapar.

plusnettr

plusnettr

Üye
Verdi verdi 96-95= 1kbps güle güle kullanın :D

Üst Alt