Xilence
Kapalı Hesap
Metalci kaynayan bir yere gidin![]()
![]()
Taksim Barlar , The Taksim Drift Misali
Metalci kaynayan bir yere gidin![]()
![]()
biz burda suluyuz kimine göre ..Her konuyu sulandırmayı çok iyi beceriyorsunuz muhabbete çevirerek...7 sayfaya baktım konuyla alakalı yorum çok az..bu tarz sulu bir ortama çok kişinin katılacağını sanmıyorum...Hasan saygılı ve seviyeli bir admin..ona yakışır bir buluşma düzenlerseniz ve konusunu çorba etmezseniz eminim daha çok sevinecektir...en azından ben konu açmış olsam bunu beklerdim...iyi eğlenceler...
Kimine göre değil ama ne yapalım daha uzatmanın anlamı yok ben benim bilenler bilir ..sakin arkadaşlar .bu admının konusu canı ısterse konudakı gereksiz mesajları siler veya uyarır ona bırakmak mantıklısı diye düşünüyorum.kimin ne oldugu açikça ortada kimse kendini ispatlama gibi bir açıklama yapmasına gerek yok.
Gereksız gorulen yorumlar sılınsın olmadı..Vesselάm;3364831' Alıntı:Senelerce böyle şimdimi düzeltmeye kalkıyosunuz bu hep böleydi zaten her konuda oldugu gibi Necmat'nin dediği gibi yerine göre.. Ciddiyet nereye kadar herşey yasak, heryerde karışanımız var nereye kadar şaşıyorumGereksız gorulen yorumlar sılınsın olmadı..
Neyse Yer Beşiktaş Saat 13:00 de..
Necmati geliyosun inşallah, Hasan zaten geliyor.. Pınar da öyle.. Feyza ve burak kesin mi ?

Söz vermiyim ama ben sulu birisiyim gelip ne yapcam.
Zqten ben gelirsem Burak'ta gelir büyük ihtimal![]()

![]()
kadıköy olsun bulusma yeri![]()

kadıköy olsun...
Benim icin farketmez![]()

Söz vermiyim ama ben sulu birisiyim gelip ne yapcam.
Zqten ben gelirsem Burak'ta gelir büyük ihtimal![]()
hacım gel iste ya biliyosun nasil eglendigimizi![]()
bazıları moralimi bozdu pek düsünmüyorum .