Gerçekleştirilen Buluşmalar 20 Nisan'da İstanbul'da Görüşelim.. Yer: Beşiktaş ( Kadıköy İskelesi ) - Saat: 13:00

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
işte bu hiç olmadı bu ayın başında vizeler için geldim ilk vizelere girdim 19-20-21 de ikinci vizeler var :/ görüşemiyecez.. PF!
Adana'ya kısmet gardaşım ne yapalım. Varlığın yeter senin.

----------Eklendi 17.04.2011 @ 01:43:11 ---------- Yazıldı 16.04.2011 @ 23:53:51 ----------

Bu buluşmayı üyelerle görüşmek, tanışmak için yapıyorum arkadaşlar. Özel sebepten dolayı oraya geliyorum evet, doğrudur. Ancak kimseyle görüşmek istemiyor olsam, buluşmayı yapmam. Olur olmaz şeyler düşünmenin anlamı yok.

Bilginize.

• Beğen
Tepkiler: minoo

minoo

minoo

Üye
Arkadaşlar, gelmeyecek olanlar hiç boşuna geleceğim demesin. Bazı şeyler duydum. Biz de boşu boşuna Beşiktaş'a geçmeyelim. Ciddiye alın konuyu biraz.

PERSPECTİVE

PERSPECTİVE

Üye
Evet yaa arkadaşlar gelecekseniz geleceğim deyin gelmeyecekseniz de açık açık söyleyin. Millette ne ona göre ayarlasın kendini. Şahsen ben gelmek istiyordum ama şu an nasıl davranacağımı bilemedim

minoo

minoo

Üye
Gelmek istiyorsan geleceksin tabii ki :s Neden gelmiyorsun?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gelmek isteyen gelir arkadaşlar; buluşmanın günü, yeri ve saati bellidir. Kimse kendi kendine düşüncelere takılmasın.

İyi geceler, iyi forumlar.

PERSPECTİVE

PERSPECTİVE

Üye
Gelmek istiyorsan geleceksin tabii ki :s Neden gelmiyorsun?

Msnde söyledim ya sana canım. Burda demem yakışı kalmaz şimdi. Ama gelebilirsem geleceğim inşallah özlemiştim senide. :sarıl: Yanlız bu sever önceden bi söyle kaç saat bekleyecem seni :D

minoo

minoo

Üye
O bir istisnaydi :D Tam saatinde ordayim. Ama lütfen gelmeyecek olan söylesin.

Necmati

Necmati

Üye
Belli Değil ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar , Cuma gününden itibaren yanımda çalışan memur göreve gittiğinden dolayı tek kaldım . Bu da gelmeme olanak vermiyor.Yoksa , tüm şartları zorlayacaktım ...

Bir de , benim için ziyaret düşüncesi var ... Gerçekten çok mutlu olur , gurur duyarım arkadaşlar . Benim için extra motivasyon olur . Hepiniz baş tacısınız .

Fakat , mesai saatinden sonra ( 17.00 de ) ziyaretçi ile görüşebilirim . ( Tek kaldığımdan dolayı , mesai saati içinde ofis i bırakıp gitmem olanaksız olduğu için )

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben İstanbul'dayım.

Katılacak arkadaşlar konuştuk, ancak kimisi izin alamadığından kimisi de az kişi olduğundan buluşmaya gelmeyeceklerini belirtti. Dolayısıyla buluşma iptal oldu.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: -Crazy Girl-
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt