Gerçekleştirilen Buluşmalar 20 Nisan'da İstanbul'da Görüşelim.. Yer: Beşiktaş ( Kadıköy İskelesi ) - Saat: 13:00

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Her konuyu sulandırmayı çok iyi beceriyorsunuz muhabbete çevirerek...7 sayfaya baktım konuyla alakalı yorum çok az..bu tarz sulu bir ortama çok kişinin katılacağını sanmıyorum...Hasan saygılı ve seviyeli bir admin..ona yakışır bir buluşma düzenlerseniz ve konusunu çorba etmezseniz eminim daha çok sevinecektir...en azından ben konu açmış olsam bunu beklerdim...iyi eğlenceler...

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Revengeful

Burak

Üye
kadıköy olursa katılma ihtimalim daha yüksek olucak. :hmmm

Necmati

Necmati

Üye
Her konuyu sulandırmayı çok iyi beceriyorsunuz muhabbete çevirerek...7 sayfaya baktım konuyla alakalı yorum çok az..bu tarz sulu bir ortama çok kişinin katılacağını sanmıyorum...Hasan saygılı ve seviyeli bir admin..ona yakışır bir buluşma düzenlerseniz ve konusunu çorba etmezseniz eminim daha çok sevinecektir...en azından ben konu açmış olsam bunu beklerdim...iyi eğlenceler...
biz burda suluyuz kimine göre ..
yeri geldiğinde adam gibi adamız kimisi görmesede..

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Sidretül Münteha

Burak

Üye
dışardan bakan sulu görüyor bizi. keşke içeri gelip baksa...

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
CoDeYs

CoDeYs

Üye
sakin arkadaşlar .bu admının konusu canı ısterse konudakı gereksiz mesajları siler veya uyarır ona bırakmak mantıklısı diye düşünüyorum.kimin ne oldugu açikça ortada kimse kendini ispatlama gibi bir açıklama yapmasına gerek yok.

minoo

minoo

Üye
Benim 2 aydır anlatmaya çalıştığım şeyi bir tek Çiğdem anlamış ;)
Teşekkür ederim canım.

Necmati

Necmati

Üye
sakin arkadaşlar .bu admının konusu canı ısterse konudakı gereksiz mesajları siler veya uyarır ona bırakmak mantıklısı diye düşünüyorum.kimin ne oldugu açikça ortada kimse kendini ispatlama gibi bir açıklama yapmasına gerek yok.
Kimine göre değil ama ne yapalım daha uzatmanın anlamı yok ben benim bilenler bilir ..
kim ne desede..

• Beğen
Tepkiler: Sidretül Münteha

Sidretül Münteha

Üye
Senelerce böyle şimdimi düzeltmeye kalkıyosunuz bu hep böleydi zaten her konuda oldugu gibi Necmat'nin dediği gibi yerine göre.. Ciddiyet nereye kadar herşey yasak, heryerde karışanımız var nereye kadar şaşıyorum :) Gereksız gorulen yorumlar sılınsın olmadı..

Neyse Yer Beşiktaş Saat 13:00 de..

Necmati geliyosun inşallah, Hasan zaten geliyor.. Pınar da öyle.. Feyza ve burak kesin mi ?

Burak

Üye
hasan abi kadıköy yapalım şunu.

Necmati

Necmati

Üye
Vesselάm;3364831' Alıntı:
Senelerce böyle şimdimi düzeltmeye kalkıyosunuz bu hep böleydi zaten her konuda oldugu gibi Necmat'nin dediği gibi yerine göre.. Ciddiyet nereye kadar herşey yasak, heryerde karışanımız var nereye kadar şaşıyorum :) Gereksız gorulen yorumlar sılınsın olmadı..

Neyse Yer Beşiktaş Saat 13:00 de..

Necmati geliyosun inşallah, Hasan zaten geliyor.. Pınar da öyle.. Feyza ve burak kesin mi ?

Söz vermiyim ama ben sulu birisiyim gelip ne yapcam.
Zqten ben gelirsem Burak'ta gelir büyük ihtimal :)

Burak

Üye
kadıköy olsun...

Sidretül Münteha

Üye
kadıköy olsun...
Benim icin farketmez :)

Benim İçin Farkeder :)
Söz vermiyim ama ben sulu birisiyim gelip ne yapcam.
Zqten ben gelirsem Burak'ta gelir büyük ihtimal :)

Sulu biri felan değilsin yahu... Üzerine kimse alınmamış sen ne diye alındın pardon ama... ( 2009 dan beridir buradasın bu durumları hep yaşadık, gördük öyle değil mi ? ) sıkıntı yapma... Gel işte burakda gelsinnnn

Gelicek kişiler hep belli zaten daha kım katılıcak ki o yuzden zaten konuda hep böle yazılar oluyor
Ben 2009 dan beri hep gelicem gelicem neden ama hiç katılamadım neden ?
Aileden kaynaklanan bişey yine hafta sonu denilseydi ben yine gelemicektim ki çıkamıcaktım evden rahat insan değilim..

O yüzden hafta içi iş yerindeki iznimi kullanıp gelicem düşüne biliyor musun ?

minoo

minoo

Üye
hacım gel iste ya biliyosun nasil eglendigimizi :hmmm

Sidretül Münteha

Üye
Pınar diyor ki ciddi ortamaa gelmeyi pekk gerek duymuyorumm :dry:
Ciddi olan kimmm kii :hmmm

Burak

Üye
kadıköy olsun :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt