Gerçekleştirilen Buluşmalar 20 Nisan'da İstanbul'da Görüşelim.. Yer: Beşiktaş ( Kadıköy İskelesi ) - Saat: 13:00

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
bende geleyim mi :hmmm

gerçi melek seni pek görmek istemiyorum ama :hmmm

Burak

Üye
beşiktaş değilde kadıköy olsa hasan abi ?

Sidretül Münteha

Üye
hayır Hasan beşiktaş dedi

gerçi melek seni pek görmek istemiyorum ama :hmmm
Burak dediğin laf mı senin :s ?
Alla allaa görende adama bişey yaptım zanneder yaaa alemsınız hee gelmıyorum o zaman git eğlen

Necmati

Necmati

Üye
Vesselάm;3362189' Alıntı:
hayır Hasan beşiktaş dedi

Burak dediğin laf mı senin :s ?
Alla allaa görende adama bişey yaptım zanneder yaaa alemsınız hee gelmıyorum o zaman git eğlen

Hayır geliyosun Burak'da geliyor .

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hafta içi olması nedeniyle , gelme imkanım yok .
Aslında ayarlardım ama , çalıştığım yer de tek olduğum için (15 inden itibaren ) bu mümkün olmuyor maalesef .

Burak

Üye
melek bulusmada tanısalım dost olalım.

hasan abi kadıköy'de olsun. beşiktaş değil.

----------Eklendi @ 12:23:17 ---------- Yazıldı @ 12:22:48 ----------

DiaBLoS™;3362201' Alıntı:
Hafta içi olması nedeniyle , gelme imkanım yok .
Aslında ayarlardım ama , çalıştığım yer de tek olduğum için (15 inden itibaren ) bu mümkün olmuyor maalesef .

tamam abi :( aslında gelsen iyi olurdu :D şapkayı çıkarırdık bu kez :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O zor kardeşim . Askerlik bitene kadar hafta sonları o imajlayım . :)
Sivil resimlerimi görmek istiyorsan facebook dan bakabilirsin . :ehe

Burak

Üye
:ehe
bakıcam :naughty:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar buluşma büyük ihtimalle Beşiktaş'ta olacak. Avrupa yakasındaki arkadaşlar bizler için işlerinden izin koparmaya çalışıyorlar; o yüzden buluşmanın onlara daha uygun bir yerde olması iyi olacaktır.

Laf atmalar olmazsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Necmati

Sidretül Münteha

Üye
melek bulusmada tanısalım dost olalım.

Burak pmde de söylemiştim daha önce seninle hiç bi sorunum yok olmazda sende benım gibi 2oo9 üyesin seni görürdüm o zamandan beri pek konuşmalığımız yoktu yanlız o zamandan bu zamana kadar aramzıda kötü bi diyalog ve bi karmaşa olmadı.. yani sen beni düzgün tanızmasın, nede ben seni düzgün tanımam. Beni görmek istemeyen sen şimdi de, dost olalım diyor...

Hıı kesinlikle bu tarz şeyleri takmam tabi dost olalım daha makbule geçer bölesi anlaştık :)

Arkadaşlar buluşma büyük ihtimalle Beşiktaş'ta olacak. Avrupa yakasındaki arkadaşlar bizler için işlerinden izin koparmaya çalışıyorlar; o yüzden buluşmanın onlara daha uygun bir yerde olması iyi olacaktır.
Evetttttttttttt Teşekkürler Hasan :)

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Buluşmadayken , forum ile olan alakanızı kesin . ( Birbirlerinizle olan olumsuz düşünceleri yani . )
Forum da olan tartışmalar , sıkıntılar burada kalır . Buluşma ortamı bambaşka . Oradaki eğlencenin tadını çıkarmaya bakın arkadaşlar .

Sanal alem deki tartışmalar gerçekten çok basit ve gereksiz . Bu tür şeyler için canınızı sıkmayın . Kesinlikle çok komik şeyler arkadaşlar .
Geçmişten , tecrübeli biri olarak söylüyorum . :)

Bize kazandıracak tek şey ; arkadaşlık ve ortam . Bunun harici hepsi boştur . BOŞVERİN GİTSİN ...:oke:

Keyifli sohbetler ...

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Necmati

Sidretül Münteha

Üye
Geçmişten , tecrübeli biri olarak söylüyorum . :)
Kesınlıkleeee doğru dedinnn ne kadar sacma seeylerdı :ehe
Yaaa zaten burada nasılsam orada da öyle olucamm merak etmeyınnn :dry: :hmmm :p :D

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Admin İstanbula Geliyor , İşte Bu Fena Bir Plan , Avrupa Yakasınıda Gez Mutlaka Admin Hele Cevahir Avm Ve Forum İstanbulu :D:pro::pro::pro:

Sidretül Münteha

Üye
pofff cevahir de çok gereksizz insanlar var yaa yanıı cokk kalabalıkkkkkkkk öğğğğğğğğğ

Necmati

Necmati

Üye
Vesselάm;3362547' Alıntı:
pofff cevahir de çok gereksizz insanlar var yaa yanıı cokk kalabalıkkkkkkkk öğğğğğğğğğ

apaçi kaynıyooorrrrr :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Sidretül Münteha

Sidretül Münteha

Üye
Discoooo Discooooooo Üçyüzz Beşyüzzz Üçyüzzzz Beşyüzzzzzzzzz ! :ehe:

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Metalci kaynayan bir yere gidin :hmmm :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt