Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 gün önce n79 aldım aynı sorun sizdede varmı lütfen yrdım...:)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_samci
Üye
Konu Sahibi
20 gün önce n79 aldım aynı sorun sizdede varmı lütfen yrdım...:)
telefon şimdiye kadar iyi bi sorunu yok biraz kasıyo kullanırken cihazın tuş takımında yer alan (sol daki tuş dik duran YER İRİMLERİni açan tuş) düştü çok cnm mı sıktı sizdede öyle biproblem varmı
Esendağlı
Üye
Bu problemi daha önce yaşayan bir-iki arkadaş daha varmış,senin cihaza has bi olay değil yani.n79 da bu sorun olabiliyormuş
k.kale_71
Üye
Aynı cihazı ön kapak soyulmasından garantıye yolladım geldiğinde o tuş eksikti :d tekrar yolladım garanti kapsamıymış değişti ve geldi suan sorun yok
ahmet5151
Üye
mrb arkadaşlar bendede var n79 kapak taki boyalar soyuldu daha senesi dolmadan ama başka problemim yok şükürrr
illegend66
Üye
Ben öyle bir problem yaşamadım ki o tuş en son bozulması gereken tuş bende de arama tuşlarının üstündeki ince tuşlar biraz çöktü ama sorun olmuyor.
killerkaos
Üye
2 kez servise gitti 1 keresinde tuş düştüğü içn...Düzeldilti...
harun01510
Üye
ben de yeni aldım aynı sorunla bende karşılaştım çoğunda oluyormuş galiba
barbaros17
Üye
Evet aynı sorun bende de var telefon bir aylıkken tuşu düştü hala öyle tuş takımıda bulamıyorum...
S'nek Valesi
Üye
Allah allah bende olmadı
hsakallim
Üye
benimkinde çok şükür hiç bir problem olmadı mekanik olarak hatta önceki tellerimi ayda bir formatlardım ama n79 umu 6 aydır okadar da pro atıyorum bir defa bile formatlamadım
abb94
Üye
benimde on kapak soyulmaya başladı servise göndersem değişirmi