<div class='quotetop'>(SALVADORE @ May 16 2006, 01:18 AM) [post=335428]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(FrontmaN @ May 16 2006, 01:08 AM) [post=335422]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(SALVADORE @ May 16 2006, 12:57 AM) [post=335411]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(FrontmaN @ May 16 2006, 12:44 AM) [post=335402]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(SALVADORE @ May 16 2006, 12:40 AM) [post=335400]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Tekrar alalım: Bir baba hindi ..fb.. bindii....
..fb. dan indi bidaha bindi..fb....
arkadaş yazıyı yazmışsın ama fb harflerini unutmuşsun ben tamamlayı verdim teşekkür etmene gerek yok
[/b][/quote]
Buna ancak gülerim.Fenerbahçe mi inmiş ??? Asıl cimbom yerin dibine girdi, daha düne kadar Adnan POlat tv kanallarında dilencilik yapıyordu.Allah rızası için,futbolcular aç,top alacak paramız yok...
Dilencide parasını aldıktan sonra 5,yıldızlı otelde kalıyor ama ne oluyor sonuç dilenci yine dilenci.
[/b][/quote]
bizim sizin kadar paramız yok ama bizde galatasaray ruhu var parayla sadet olsaydı real madrid olurdu ayrıca gs yardımda ben 5 bin ytl para yardımı yaptım bizler zor durumda galatasarayımıza yardım ederiz ve kupalarıda alırız
[/b][/quote]
Bravo seni tebrik ederim. Türkiye'de aç açık kalmadı bir tek galatasaray var zaten.Onca ekmek parası dahi bulamayan,sokakta yatan,okuyamayann çocuklar, bir pazarın sonunda giderek atılan sebze meyveleri toplayan insan varken siz futbolcularınızı mimaiye,hawaiiye yollayın ....
Kupalar alınır,kutlanır,sevinilir ama bir yere kadar...Ben de zamanı geldi avrupadaki başarılı nedneiyle Galatasaray ile gurur duydum ama hiçbir zaman körü körü bağlanmadım futbola.
Bir ülkede futbola duyulan fanatiklikten dolayı insanlar bıçaklanıyor,yaralanıyor ve hatta ölüyorsa orada futbol değil ezikliğin tatmini için yapılan bir insanlık dışı eğlence vardır.Aynı akbabaların ölü hayvanlara saldırması gibi yanii..
[/b][/quote]
bilip bilmeden saçma sapan yazı yazma Onca ekmek parası dahi bulamayan,sokakta yatan,okuyamayann çocuklar, bir pazarın sonunda giderek atılan sebze meyveleri toplayan insan varken siz futbolcularınızı mimaiye,hawaiiye yollayın ....sen benim yanımdamısında fakirlere yardımı yapıp yapmadıgımı yazıyorsun bilip bilmeden yazı yazma bir daha şu ana kadar kaç tane fakire yardım yaptıgımı biliyormusun bilip bilmeden bir daha yazı yazma
[/b][/quote]
Türkiye'de tek aç tek sokakta yatan vs bile kalsa hala sorumluyuz.Onların sorunları milletimizin sorunudur.Benim düşüncem böyle zaten dikkat ettiysen seni tebrik ettim başta. Ben ilk önce yaramı sarar sonra eğlenceme bakarım.