Anket 2 Yıla Kadar Hangi Firma Öne Geçer?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi firma 2 yıla kadar lider firma konumunda olur?

• Windows Phone

Kullanılan: 17 42.5%
  • Apple iOS

Kullanılan: 8 20.0%
  • Android OS

Kullanılan: 15 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    40
Invoke

Invoke

Üye
Bence wphone yükselecek... Dediğin gibi yeni platformlarda geliyor... Ios çok bir şey kaybetmez ama gittikçe azalıyor... Yine en büyük pay androidde olur.

Tizende listeye dahil olacaktır wp'den bi umudum yok sadece fanları alır android düşer biraz ama en büyük pazar payı yine androidde olur ios zaten hep sabit sadece fanları alıyor o kadar

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Akhtoher

Akhtoher

Üye
30 değişik firma telefonlarında android kullandığı için android lider olmaya devam eder fakat Windows Phone 8 çok hızlı yükseliyor android 1 yaşındayken bu kadar iyi değildi.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
jolla lider olacak :D qtnin güncel sürümünün kullanılmasıyla(4.8 sanırım son sürüm 5 ama qtye sahip olan şirket yüzünden onu kullanmıyorlar) adamlar baya iyi sistem yapıyo gibi gözüküyo ama büyük ihtimal yeteri destek gelmeyeceğinden gelişemicekler :(

Son düzenleme:
ka_za

ka_za

Üye
2 yıla symbianı kimse tutamaz

• Beğen
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Galaxy s4 wp telefonların toplam satışlarından daha fazla satmışken boş yere ne geveliyorsun ? g2,note 3,s3,z1,htc one gibi telefonların satış rakamlarını söylemiyorum bile...

Biz gelecekten bahsediyoruz sen gelmiş bana bugünün satış sayısından bahsediyorsun zaten cevap verdiğin yazımda android satış sayısında üstün olduğunu bende söyledim :) wp tam anlamıyla oluşmamış bir sistem olmasına rağmen bazı yerlerde şimdiden ios pazar payını geçti android kaç yıl olmuş bugün dahi kasma donma var deniyorsa bir düşünmek hakkını vermek gerek MS nin adamlar işletim sistemi adına doğrusunu yapmışlar geri kalan yazılımcıları teşvik etmek mağazasını geliştirmek çünkü mağaza işletim sisteminden de daha önemli bugün akıllı cihazı akıllı yapan uygulamaları ilerisi için MS bu mağaza işini kotarırsa android için sıkıntılı günler başlayabilir.

Tizen e bel bağlayan arkadaşlar var tizen samsung un aşırı gelişiminden rahatsız olan yada olabilecek Google in ileride yapabileceği engellemelere yani android i kullanmasına engel çıkarmasına karşılık elinde tuttuğu bir kozdan başka birşey değil tizen. Ha çıkaracak mı tizen i elbette ama android kadar üstüne düşmeyecek ama gelişmesi için elinde tutacak.

• Beğen
ka_za

ka_za

Üye
Biz gelecekten bahsediyoruz sen gelmiş bana bugünün satış sayısından bahsediyorsun zaten cevap verdiğin yazımda android satış sayısında üstün olduğunu bende söyledim :) wp tam anlamıyla oluşmamış bir sistem olmasına rağmen bazı yerlerde şimdiden ios pazar payını geçti android kaç yıl olmuş bugün dahi kasma donma var deniyorsa bir düşünmek hakkını vermek gerek MS nin adamlar işletim sistemi adına doğrusunu yapmışlar geri kalan yazılımcıları teşvik etmek mağazasını geliştirmek çünkü mağaza işletim sisteminden de daha önemli bugün akıllı cihazı akıllı yapan uygulamaları ilerisi için MS bu mağaza işini kotarırsa android için sıkıntılı günler başlayabilir.

Tizen e bel bağlayan arkadaşlar var tizen samsung un aşırı gelişiminden rahatsız olan yada olabilecek Google in ileride yapabileceği engellemelere yani android i kullanmasına engel çıkarmasına karşılık elinde tuttuğu bir kozdan başka birşey değil tizen. Ha çıkaracak mı tizen i elbette ama android kadar üstüne düşmeyecek ama gelişmesi için elinde tutacak.
Wp nin o arayuzunden en az 3 insanin 2 si gicik aliyor. O kutucuklariyla istediği kadar stabil olsun tercih etmicek birsürü insan var

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
senin gibi diyenler iki gün sonra aslında güzelmiş diyor çok gördük

ka_za

ka_za

Üye
senin gibi diyenler iki gün sonra aslında güzelmiş diyor çok gördük
Arayuzun benzeri launcher kullandim telefonumda tamam birebir değil ama yakin. İlk bir kaç gün iyi de öyle ylaylarca kullanılabilecek gibi değil

PriZm

PriZm

Üye
2 yıl kalmadan Android 5 Native sürümler çıkmaya başlayacak ve asıl parti ondan sonra başlayacak.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Wp nin o arayuzunden en az 3 insanin 2 si gicik aliyor. O kutucuklariyla istediği kadar stabil olsun tercih etmicek birsürü insan var
Bunu nerden biliyorsun ? Bir araştırma mı yaptın ? Resmi bir yerden araştırma kaynağı mı gördün her 3 kişiden 2 sinin gıcık kaptığı konusunda.

enterneoll

enterneoll

Üye
bizim sınıfta 20 kişi var 17'si beğenmiyor :D al sana bilimsel araştırma

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Dünyada sadece sınıf varsa anlaştık kanka

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
bizim sınıfta 20 kişi var 17'si beğenmiyor :D al sana bilimsel araştırma
Bir şeye ciddi cevap veriyorsunuz sonra cevabı alınca gereksiz mesaj kasıyorsunuz. Hayır yaptığınız espiri desem komik değil cevap desem mantıklı bir şey değil. Ha bu konu biriyle tartışmaya veya kırmaya değer bir şey mi elbette hayır ondan bir şey demeyeyim.

enterneoll

enterneoll

Üye
ben yanlış birşey söylemedim bir araştırma gibi düşünün 20 kişiye sordum 17'si beğenmedi.
ve burada kırılacak veya gücenilecek bir şey yok

mehmettech

mehmettech

Üye
ben yanlış birşey söylemedim bir araştırma gibi düşünün 20 kişiye sordum 17'si beğenmedi.
ve burada kırılacak veya gücenilecek bir şey yok
katılıyorum kardesim sadece ilk mesajların biraz asiydi oda her üyenin başına gelmiştir takma kafana

Üst Alt