Invoke
Üye
Bence wphone yükselecek... Dediğin gibi yeni platformlarda geliyor... Ios çok bir şey kaybetmez ama gittikçe azalıyor... Yine en büyük pay androidde olur.
Tizende listeye dahil olacaktır wp'den bi umudum yok sadece fanları alır android düşer biraz ama en büyük pazar payı yine androidde olur ios zaten hep sabit sadece fanları alıyor o kadar
qtnin güncel sürümünün kullanılmasıyla(4.8 sanırım son sürüm 5 ama qtye sahip olan şirket yüzünden onu kullanmıyorlar) adamlar baya iyi sistem yapıyo gibi gözüküyo ama büyük ihtimal yeteri destek gelmeyeceğinden gelişemicekler 
wp tam anlamıyla oluşmamış bir sistem olmasına rağmen bazı yerlerde şimdiden ios pazar payını geçti android kaç yıl olmuş bugün dahi kasma donma var deniyorsa bir düşünmek hakkını vermek gerek MS nin adamlar işletim sistemi adına doğrusunu yapmışlar geri kalan yazılımcıları teşvik etmek mağazasını geliştirmek çünkü mağaza işletim sisteminden de daha önemli bugün akıllı cihazı akıllı yapan uygulamaları ilerisi için MS bu mağaza işini kotarırsa android için sıkıntılı günler başlayabilir.