Anket 2 Yıla Kadar Hangi Firma Öne Geçer?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi firma 2 yıla kadar lider firma konumunda olur?

• Windows Phone

Kullanılan: 17 42.5%
  • Apple iOS

Kullanılan: 8 20.0%
  • Android OS

Kullanılan: 15 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    40

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
2 Yıla Kadar Hangi Firma Öne Geçer?
Hangi firma 2 yıla kadar lider firma konumunda olur?

A) Windows Phone serileri (Nokia, HTC)
B) Apple iOS (iPhone)
C) Android serisi (Samsung, HTC, Sony, vs vs)

Symbian demiyorum bile :ehe

Cevaplamanız rica olunur....

Artles

Artles

Üye
Android'i çoğu marka kullandığı çin zaten lider artarak devam eder bence

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
bence ıphone ucuz ıphone uretıse kesın gecer ama eger o olmazsa android cunku 4.4 512 mb ramlı lerde calısabılecek en sonda wp cunku daha oturması ıcın 2 yıl lazım sadece nokıa kalıtesı ıcın ve kamera ıcin olabılır

mehmettech

mehmettech

Üye
Şimdiiii, windows eksilerini kısa sürede halledebilirise bi şansı var, android lider ama şu ram sorunu aslında nexus serisi iyi ama android olarak genellikle samsunglar kullanılıyo touchwiz zaten ramin anasını everiyo:) :) :) iosa gelirsek artık kullanımı kolay iyi ama eski devir bitti artık insanlar artık özgürlük istiyo , buraya dikkat çekerim"cebe uygun fiyat "istiyo ki iphone kaç bin tl kısaca bu kadar bence win pc gibi olur ileride.....

fk555897

fk555897

Üye
Bence Apple.

• Beğen
Tepkiler: phasan
esokmen

esokmen

Üye
Nokia nin sansi cok.yuksek

partyhard

Üye
Google android(Aosp), Apple İos gerisi hikaye

Seglopsi

Seglopsi

Üye
android açık kaynaklı olduğundan önde olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: cagpasa12

MaxipmaN

Üye
2yıla kadar wp fazla yukselmez android önde olacaktır

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
android serisi alır başını gider abi sonra ios geri kalan nal toplamaya devam eder.

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
android şu anda önde
%40 andro
%30 wp
%30 ios

Luck Star

Luck Star

Üye
windows nokiayı satın alıyor . yeniliklere hazır olun

şuanda iphone kullanıyorum ancak androidi tutuyorum . birde şu var google play store aşırı dandik. android ondan kaybediyor

apple ios ise bir klasik . playstation gibi düşün bir cihaz alıcaksın yenisi çıkana kadar herşeyi en iyi şekilde çalıştırcak hiç bir sıkıntı çıkarmıyacak .

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Windows istikrarlı bir şekilde gelişme yaşarsa belki biraz daha piyasada söz hakkı olur

SheFy

SheFy

Üye
Gelişme aşamasında olan wp var. Kullanıcı sayısı iOS a göre daha hızlı artıyor. 2 yıl sonra wp iOS u sollar androidle kafa kafaya gider şimdi iOS la Android olduğu gibi. Ama bu iOS un kötü olduğu anlamına gelmez. Benim isteğim Wp ile iOS un kapışması. Android in de saf dışı kalmasını istiyorum

• Beğen
erko merko

erko merko

Üye
Gelişme aşamasında olan wp var. Kullanıcı sayısı iOS a göre daha hızlı artıyor. 2 yıl sonra wp iOS u sollar androidle kafa kafaya gider şimdi iOS la Android olduğu gibi. Ama bu iOS un kötü olduğu anlamına gelmez. Benim isteğim Wp ile iOS un kapışması. Android in de saf dışı kalmasını istiyorum
Klasik nokia kullanıcısının kendini avutma şekli :D Android şuan %80 kullanım oranına sahip wp ise %3 falan, wp ne ios'u nede android'i geçemeyecek hiçbir zaman ;) Kendinizi kandırmayın.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Klasik nokia kullanıcısının kendini avutma şekli :D Android şuan %80 kullanım oranına sahip wp ise %3 falan, wp ne ios'u nede android'i geçemeyecek hiçbir zaman ;) Kendinizi kandırmayın.

Klasik android kullanıcısının her zaman ki avutma şekli :D Android önde ona bir şey denmez ama eskisi kadar rahat değil güçlü hatta kendisinden daha güçlü rakipler geç kalmış olsa da hızlı geliyor. Ha Android'i sayı anlamında geçer mi dersen 200 TL çöp telefonlarda dahi Android varken evet geçemezler.

Üst Alt