Galaxy s4 wp telefonların toplam satışlarından daha fazla satmışken boş yere ne geveliyorsun ? g2,note 3,s3,z1,htc one gibi telefonların satış rakamlarını söylemiyorum bile...Klasik android kullanıcısının her zaman ki avutma şekliAndroid önde ona bir şey denmez ama eskisi kadar rahat değil güçlü hatta kendisinden daha güçlü rakipler geç kalmış olsa da hızlı geliyor. Ha Android'i sayı anlamında geçer mi dersen 200 TL çöp telefonlarda dahi Android varken evet geçemezler.
ios nasıl aldı başını gidiyor onu anlamadım pazar payını düşürdüğü bariz belli androidin ama para sorun olmasa direkt 5s alıcam da işte pazar payı önemli de değil zaten çöp gibi telefonlarBen wp artis yasayacagini dusunuyorum androidden artik fazla bi beklentim yok, guncellemede vermiyo , İOS zaten aldi basini gidiyor arkadasin dedigi gibi ucuz olsa cok satar ama o zaman da kalitesi duser![]()
ios nasıl aldı başını gidiyor onu anlamadım pazar payını düşürdüğü bariz belli androidin ama para sorun olmasa direkt 5s alıcam da işte pazar payı önemli de değil zaten çöp gibi telefonlar
bu aralar düzeltti ama Allah Razı Olsun 
aynen kardeşim kurdu pişman oldu bu aralar iyi duruma geldiler bi arkadaşa hala kurdurmadım düzelsin diyekardeş o anlamdan demedim yani ios 7 geldi ya yanında sorun vs. getirdi bunu biliyoruz. Sorunları önemsemeden güncelleme yayınlıyor apple o anlamdabu aralar düzeltti ama Allah Razı Olsun
![]()

Tizende listeye dahil olacaktır wp'den bi umudum yok sadece fanları alır android düşer biraz ama en büyük pazar payı yine androidde olur ios zaten hep sabit sadece fanları alıyor o kadar
şirketler birleşmedi nokia satın alındı ve artık teknik olarak nokia yok windows var ve ben biliyorumki insanlar iosu bile zor kullanıyor sınırlarından dolayı sizde hem sınır var hem uygulama yok ve gelen uygulamalarda çok pahalı böyle giderse sadece kamera yapıp satarlar ben hiç bir zaman geçmiyicem nokia'yawp hakkında yanlış düşünüyosun wp microsoft un ve nokia bu iki şirket birleştikten sonra 2 sene olmasada wp 1 sırayı alır
3 seneden aşağısı kurtarmaz wp yi ama umudum yok daha tizen gelecek rakipwp hakkında yanlış düşünüyosun wp microsoft un ve nokia bu iki şirket birleştikten sonra 2 sene olmasada wp 1 sırayı alır
dostum tizen android in görünümü değişmiş gibi bişey bence fazla tutulmaz3 seneden aşağısı kurtarmaz wp yi ama umudum yok daha tizen gelecek rakip
ona bakarsak wp8 de wp7'nin aynısıdostum tizen android in görünümü değişmiş gibi bişey bence fazla tutulmaz
ve tizen sadece arayüz benziyor geri kalan herşey farklıewt wp7 8 in aynısı ve dediğin gibi tizen sadece arayüz benziyor geri kalan herşey farklıymişona bakarsak wp8 de wp7'nin aynısıve tizen sadece arayüz benziyor geri kalan herşey farklı

bunu ciddi mi söylüyorsun dalga geçmek için mi çok merak ettimewt wp7 8 in aynısı ve dediğin gibi tizen sadece arayüz benziyor geri kalan herşey farklıymiş![]()
yanlış anlamaciddiyim tizeni sadece videolarda gözrdüm detaylıca bakmamıştımbunu ciddi mi söylüyorsun dalga geçmek için mi çok merak ettimyanlış anlama
ama şöyle birşey var n9'daki meego işletim sistemi kaynaklarıyla yapılıyor diye biliyorumciddiyim tizeni sadece videolarda gözrdüm detaylıca bakmamıştım
Tizen'in oluşturulma süreci,ama şöyle birşey var n9'daki meego işletim sistemi kaynaklarıyla yapılıyor diye biliyorum