2 Yıl Sonra Foruma Döndüm Değerli Telefon Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
2 Yıl Sonra Foruma Döndüm Değerli Telefon Tavsiyelerinizi Bekliyorum
Arkadaşlar, arkadaşıma telefon almak istiyoruz. Ama kararsızım. Bütçemiz 700 civarı. 2. el yada 0 tavsiyeleriniz hepsini bekliyorum. Bende Xperia Sola mevcut. Bu ayarda farklı bi Android olabilir. Biz ;
-Blackberry Torch (2. El)
-Nokia Lumia 520
-Xperia serisi ile ilgilendik. Xperia Serisinden Sola hariç tavsiyelerinizi, bu diğer 2 telefon hakkındaki değerlendirmelerinizi ve bunlar haricindeki telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese hayırlı ramazanlar.

smh60

smh60

Üye
General Mobile Discovery eğer marka sıkıntısı olur diyosanız S3 Mini

Baskentliia

Baskentliia

Üye
gm discovery
samsung galaxy s3 mini
samsung galaxy wonder

smh60

smh60

Üye
2. el temiz s3 de olabilir ama 750 faalan olur heralde

Buğra

Buğra

Admin
general Mobile discovery :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
1oo tl daha ekleyip xperia L alsın

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende tam şimdi GM Discovery Eklemek için girmiştim. Biz bu telefonu Eskişehir'de nerden bulabiliriz yada internetten güvenilir bi site verebilirmisiniz bana bi bakalım?
-----
Galaxy W da düşündük araştırdık ama dahili hafızası sıkıntı ve bildiğim kadarıyla 4.0 İCS güncellemesi yok...

Systemathic

Systemathic

Üye
Sony Xperia go aklının ucunda bulunsun :)

Invoke

Invoke

Üye
Go biraz düşük bir model, Xperia L derim ben. 800lira ama.

fk555897

fk555897

Üye
Lumia 620 almanı tavsiye ederim.

Anil-D

Anil-D

Üye
general discovery

blood_angel

blood_angel

Üye
Arkadaşlar bende tam şimdi GM Discovery Eklemek için girmiştim. Biz bu telefonu Eskişehir'de nerden bulabiliriz yada internetten güvenilir bi site verebilirmisiniz bana bi bakalım?
-----
Galaxy W da düşündük araştırdık ama dahili hafızası sıkıntı ve bildiğim kadarıyla 4.0 İCS güncellemesi yok...

akakçede bulabilirsin :D

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi GM Discovery ile Casper VİA A3216 Arasında kaldık. Hafıza önemli, DATA ları 1gb üstü 3-4 farklı oyun yüklemeyi düşünüyoruz. Ama Discovery Dahili hafızası 4Gb olması sıkıntı yaratıyor... Casper 16GB Fiyatlarıda hemen hemen aynı. Casper VİA nında ekran özellikleri daha düşük ve işlemcisi düşündürüyor. Bunun hakkında siz ne düşünürsünüz ?

Megandroid

Megandroid

Üye
Şimdi GM Discovery ile Casper VİA A3216 Arasında kaldık. Hafıza önemli, DATA ları 1gb üstü 3-4 farklı oyun yüklemeyi düşünüyoruz. Ama Discovery Dahili hafızası 4Gb olması sıkıntı yaratıyor... Casper 16GB Fiyatlarıda hemen hemen aynı. Casper VİA nında ekran özellikleri daha düşük ve işlemcisi düşündürüyor. Bunun hakkında siz ne düşünürsünüz ?

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/gm-discovery-kullaniyorum-sakin-almayin-826717.html#post6364402

-efşan

-efşan

Üye
General Mobile kullananların birçoğu şikayetçi.
Ben pek bilmiyorum, kullanmadım cihazı ama şayet tercihiniz bu yönde olur ise kullananların fikrine danışmalısınız.

• Beğen
Tepkiler: FenerbahceMKA