2 TeLefon arasında kaLdım Bi eL uzatın :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zkr

zkr

Üye
bnce 3120 çümkü bildiğim kadarıyla o s60 v1.

Dj_Destroyer

Dj_Destroyer

Üye
ben olsam ikisinide almam paramı biraz daha biriktirir ikinci el sağlam bi tane n73 alırdım :D benim şuan ki telefon 6300.
6300 süper bi telefon hiç bi eksiği yok tek eksiği s40 olması yani sis li dosyaları çalıştırmıyor s60 olsaydı süper olurdu :D

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
6300 alcakmışsın madem al arkadaşım sonra içine dert olur almazsan :)

theyozgatli

Üye
xpress diyon ne diyon yawwww :D 5130 mükemmeL

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
arkadsLar:islik
>>..5130 un renk kaLİTESİ 256 bin 6300 inqi 16miLyon sizce bu cok fark edermi
>>..bide 3120 nin sesi qercekten azmı cikiyor kuLanan varmi 3120 baya özeLLikLiymiş eger seside iyi ise onu aLicaqim qaLiba.:?:?
bos qecmeyin yorumLarinizi bekLiyorum...:)

dj128

Üye

3230-6680-6110 fiyatı sana en uygun geliyosa onu al

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadsLar:islik

>>..5130 un renk kaLİTESİ 256 bin 6300 inqi 16miLyon sizce bu cok fark edermi
>>..bide 3120 nin sesi qercekten azmı cikiyor kuLanan varmi 3120 baya özeLLikLiymiş eger seside iyi ise onu aLicaqim qaLiba.:?:?
bos qecmeyin yorumLarinizi bekLiyorum...:)
bak arkadasim 3120 nin sesi 6300 dan iyi cıkıyor ve ekolayzer ayarını ve stereo sunu actıgın taktirde sesi dahada güçleniyor ben alalı 25 gün oldu coooooooooooooooooooooook memnunum üstelik 3g li
:yuru:yuru:yuru:oke:

kıngofugur

Üye
arkadaşlar tartışmasız 5130 almalı arkadışımız ...
ha bu arada bende yeni tel alcam n70 mi aliiim yoksa 5300 mı lütfen yardım

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Kıngofugur N70 Hiç aLma Hiç Tavsiye etmem bizde var
arama yaparken ahizeden ses çok az geLiyor
Çok Yavaş açtığında 15 20 sN. Yede anca kendine geLiyor Menü 5 10 Sn yede geLiyor
Sesi İyi

başkentlim

Üye
[1)arkadaşlar 3120 aldım hesap makinesi ni bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz
2) uygulamalardan oyunlara giriyorum desteklemiyor diye bişeyler yazıyor açmıyor yardımlarınızı bekliyorum
:(

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
kardes sen e71 al kurtul su ıslerden basından sonuna süper ttel bayadır kullanıyorum

ceyhun_16

Üye
azizdemir adlı arkadaşım sen telefondan anlamıyormusun?bnde şu anda 5130 var daha önceden 6300 kullandım yaklaşık 1 yıl kadar şarjı enn fazzlaa 2 günn gider tabi kenarda durursa...bde kullandınmı 1 günde şarjı dibi boylar bnden tavsiye ya5130 al yada x3 çünkü ikiside çokk güzell telefonlar sakın gidipte 6300 alayım deme parana yazık olur... hoparlör kalitesini anlatmama gerek yok zaten 5. kademede 6300ın sesi kadar ses çıkartıyor tabiki daha kaliteli...

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt