2. Ram takcam yardim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
2. Ram takcam yardim :)
Babamin burosu var 4 tane pcsi var hepsi 4 gb biri 125mb ram :D 4gblerden birini gecenlerde bana verdi buroyu da yakinlarda kapatti kalan 2 bilgisayardan birinin 4gb ramini kendi 4 gblik bilgiaayarima takma sansim var mi takabilirsem 8gb mi olur? Tamamen ayni modeller

Uhops

Uhops

Üye
Denemekten zarar gelmez 4gb 2x2 değilse anakarta slot varsa tak dene olur büyük ihtimal.

hikmet366

hikmet366

Üye
takmaya yer varsa ana kartına uyuyorsa tak sorun olmaz :oke:

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
2x2 ne

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bi tane pcye bagli var bir de bos slot bos slota sokcam dier 4 gbyi olur dmi fazla elektrik ister yanar fln sorn olr mu?

hikmet366

hikmet366

Üye
Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Yok yazin takcam :D

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Gece oldu ama takiliyor ayni bosluk var

Uhops

Uhops

Üye
Gece oldu ama takiliyor ayni bosluk var

drr2 mi dd3 mü bak bi anakartın üstünde yazıyor bide rama bak 2side ddr3 ve ya 2side ddr2 değilse olmaz.elektrik sorunuda olamaz.ram çok fazla elektrik kulanmaz diye tahmin ediyorum.

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
drr2 mi dd3 mü bak bi anakartın üstünde yazıyor bide rama bak 2side ddr3 ve ya 2side ddr2 değilse olmaz.elektrik sorunuda olamaz.ram çok fazla elektrik kulanmaz diye tahmin ediyorum.

Kim acacak icini bu saat :D dxdiagda yazmaz mi

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Ddr nerde yziyor

Uhops

Uhops

Üye

anakrtın desteklediği ddr modeli anakarta yazıyor.fakar ramın ddr kac oldugunu nasıl bulacağını bilmiyorum.googleye ddr1 2 3 diye yazıp resimlere bak bi hangisiyle tutarsa fotoğraf...

hikmet366

hikmet366

Üye
anakrtın desteklediği ddr modeli anakarta yazıyor.fakar ramın ddr kac oldugunu nasıl bulacağını bilmiyorum.googleye ddr1 2 3 diye yazıp resimlere bak bi hangisiyle tutarsa fotoğraf...

zor iş

Takipçi Satın Al

Üst Alt