2. Nesil Nokia Belle Cihazlarında Genel Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
hafıza kartına format atmayı denedin mi hiç?

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına format atmayı denedin mi hiç?
onu çok denedim olmuyo eski telefonda da çıkıp duruyodu zaten..

- - - Eklendi - - -

ben anca bunu alabilirim :D

hakan_710

hakan_710

Üye

- - - Eklendi - - -

onu alacağına 5 lira daha ver bunu al bende aynısının 16gb ı var mükemmel bir kart. haa alamam çok fark var diyosan da karar senin

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

Hakan a katılıyorum tavsiye ettiği kart bende var ve o 5 tl yi hak eder yani ;) özellikle hd video çekimlerinde C6 ve C10 arasındaki farkı hissedebilirsin.

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
o zaman bana uygun bir 8GB class10 hafıza kartı önerebilir misiniz ben baya ucuza buldum ama çok değişik markalar o yüzden güvenemiyorum onlara sandisc toshiba kingston gibi markalar da aşırı pahalı .s

hakan_710

hakan_710

Üye
o zaman bana uygun bir 8GB class10 hafıza kartı önerebilir misiniz ben baya ucuza buldum ama çok değişik markalar o yüzden güvenemiyorum onlara sandisc toshiba kingston gibi markalar da aşırı pahalı .s
dostum dalga mı geçiyosun adam mı seçiyosun?? sana kart önerdik hala bana kart önerin diyosun mesajları okumuyosun galiba. hangi kartı alırsan al daha da birşey demiyorum sana

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
dostum dalga mı geçiyosun adam mı seçiyosun?? sana kart önerdik hala bana kart önerin diyosun mesajları okumuyosun galiba. hangi kartı alırsan al daha da birşey demiyorum sana
yazdğn mesajı görmedm k.bakma

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
de uygun fiyata class 10 hafıza kartları var sandisk,kingston + kargo bedava. tavsiye ederim

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
de uygun fiyata class 10 hafıza kartları var sandisk,kingston + kargo bedava. tavsiye ederim
bu çok iyiymiş ama 30 lira eğer para bulabilirsem bunu alırım, bulamazsam bunu alacağım..

bilal13

Üye
benımkı rompatcherden oldu

hakan_710

hakan_710

Üye

osman kardeşim merak ettiğim birşey var umarım soruma cevap verirsin. Son günlerde ne zaman bir konu görsem hep sen açıyorsun ve sürekli birşeylerin hatalı olduğunu savunuyosun (bu konu veya menü tuşu konusunda neden o tusun menü tuşu yapıldığı gibi vs) dikkatimi çekti. Acaba kaç gündür symbian kullanıyorsun gerçekten merak ettim?

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi

osman kardeşim merak ettiğim birşey var umarım soruma cevap verirsin. Son günlerde ne zaman bir konu görsem hep sen açıyorsun ve sürekli birşeylerin hatalı olduğunu savunuyosun (bu konu veya menü tuşu konusunda neden o tusun menü tuşu yapıldığı gibi vs) dikkatimi çekti. Acaba kaç gündür symbian kullanıyorsun gerçekten merak ettim?

2 yıl s40 2 yıl s60v5 kullandım ve 1 hafta da s^3 kullanıyorum o yüzden s^3 te yeniyim ve bu platform diğerlerinden daha farklı bir takım sebebini bilmeğim hatalarla karşılaşıyorum ve neden olduğunu ve nasıl çözüme kavuşacağımı öğrenmek için konu açıyorum. Ayrıca bunların da siteye zararı değil yararı dokunur aynı sorunla karşılaşanlara faydası dokunur, google a sorunu yazarlar bizim site çıkar.

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
kararım bu karttır arkadaşlar hem genel olarak ucuz hem de kalitesi iyi.. :tşk:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
iyi seçim class 10 pişman olmazsın

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
kararım bu karttır arkadaşlar hem genel olarak ucuz hem de kalitesi iyi.. :tşk:

Arkadaşım dikkat et o kart SDHC, senin cihazın Micro SDHC kullanır!!!

- - - Eklendi - - -

https://www.meyiletisim.com.tr/Products-URUN2410096-k304ngston-16gb-class-10-m304cro-sdhc-kartadapt214r.html al aynı sitedeki senin işine yarayacak bir ürün. 8 gb ı yok 16 gb fiyatı ise çok uygun ama siteyi bilemiyorum nasıldır.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kartın özelliğine dikkat etmemişim eve SD kart o uymaz.. siteye gelince 2 sipariş verdim gayet sorunsuz ve hızlı alışverişler oldu. Ankara'nın hepsiburada.com u kendileri :) kargo da 30 Tl üzeri ücretsiz.. sandisk 16 GB Class 10 Micro SDHC'de tavsiye ederim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
kartın özelliğine dikkat etmemişim eve SD kart o uymaz.. siteye gelince 2 sipariş verdim gayet sorunsuz ve hızlı alışverişler oldu. Ankara'nın hepsiburada.com u kendileri :) kargo da 30 Tl üzeri ücretsiz.. sandisk 16 GB Class 10 Micro SDHC'de tavsiye ederim

Site sağlamsa 16 veya 32 gb lık olanlardan almayı düşünebilirim hemen :D ayrıca sitede notebook ramleri falan gayet ucuz fiyatlarla gösterilmiş. Vatan bilgisayarın fiyatlarının neredeyse yarısına yakın fiyatlar gördüm o derece yani o_O

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

al aynı sitedeki senin işine yarayacak bir ürün. 8 gb ı yok 16 gb fiyatı ise çok uygun ama siteyi bilemiyorum nasıldır.
farkettim onu kardeş buldum aynısın mini olanını 5 lira daha pahalı sadece..

- - - Eklendi - - -

Site sağlamsa 16 veya 32 gb lık olanlardan almayı düşünebilirim hemen :D ayrıca sitede notebook ramleri falan gayet ucuz fiyatlarla gösterilmiş. Vatan bilgisayarın fiyatlarının neredeyse yarısına yakın fiyatlar gördüm o derece yani o_O
yamuk bir siteye benzemiyor :)

- - - Eklendi - - -

kingston 16GB class10 buldum 30 liraya hem marka güvenilir hem de ucuz..

evci1

Üye
bende nokia 603 var arkadaşlar telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor bazen daha telefon 3 günlük telefonun dokunmatik titreşim ayarı 2 de iken çalışmıyo bu neden kaynaklanıyor olabilir acaba yardımcı olabilecek bi arkadaş varmıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt