onu çok denedim olmuyo eski telefonda da çıkıp duruyodu zaten..hafıza kartına format atmayı denedin mi hiç?

onu alacağına 5 lira daha ver bunu alonu çok denedim olmuyo eski telefonda da çıkıp duruyodu zaten..
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben anca bunu alabilirim![]()
onu çok denedim olmuyo eski telefonda da çıkıp duruyodu zaten..
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben anca bunu alabilirim![]()
dostum dalga mı geçiyosun adam mı seçiyosun?? sana kart önerdik hala bana kart önerin diyosun mesajları okumuyosun galiba. hangi kartı alırsan al daha da birşey demiyorum sanao zaman bana uygun bir 8GB class10 hafıza kartı önerebilir misiniz ben baya ucuza buldum ama çok değişik markalar o yüzden güvenemiyorum onlara sandisc toshiba kingston gibi markalar da aşırı pahalı .s
yazdğn mesajı görmedm k.bakmadostum dalga mı geçiyosun adam mı seçiyosun?? sana kart önerdik hala bana kart önerin diyosun mesajları okumuyosun galiba. hangi kartı alırsan al daha da birşey demiyorum sana
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızde uygun fiyata class 10 hafıza kartları var sandisk,kingston + kargo bedava. tavsiye ederim
ne alakası var?benımkı rompatcherden oldu
ne alakası var?
osman kardeşim merak ettiğim birşey var umarım soruma cevap verirsin. Son günlerde ne zaman bir konu görsem hep sen açıyorsun ve sürekli birşeylerin hatalı olduğunu savunuyosun (bu konu veya menü tuşu konusunda neden o tusun menü tuşu yapıldığı gibi vs) dikkatimi çekti. Acaba kaç gündür symbian kullanıyorsun gerçekten merak ettim?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkararım bu karttır arkadaşlar hem genel olarak ucuz hem de kalitesi iyi..![]()
Arkadaşım dikkat et o kart SDHC, senin cihazın Micro SDHC kullanır!!!
kartın özelliğine dikkat etmemişim eve SD kart o uymaz.. siteye gelince 2 sipariş verdim gayet sorunsuz ve hızlı alışverişler oldu. Ankara'nın hepsiburada.com u kendilerikargo da 30 Tl üzeri ücretsiz.. sandisk 16 GB Class 10 Micro SDHC'de tavsiye ederim
ayrıca sitede notebook ramleri falan gayet ucuz fiyatlarla gösterilmiş. Vatan bilgisayarın fiyatlarının neredeyse yarısına yakın fiyatlar gördüm o derece yani 
farkettim onu kardeş buldum aynısın mini olanını 5 lira daha pahalı sadece..
Arkadaşım dikkat et o kart SDHC, senin cihazın Micro SDHC kullanır!!!
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızal aynı sitedeki senin işine yarayacak bir ürün. 8 gb ı yok 16 gb fiyatı ise çok uygun ama siteyi bilemiyorum nasıldır.
yamuk bir siteye benzemiyor
Site sağlamsa 16 veya 32 gb lık olanlardan almayı düşünebilirim hemenayrıca sitede notebook ramleri falan gayet ucuz fiyatlarla gösterilmiş. Vatan bilgisayarın fiyatlarının neredeyse yarısına yakın fiyatlar gördüm o derece yani
![]()

kingston 16GB class10 buldum 30 liraya hem marka güvenilir hem de ucuz..kartın özelliğine dikkat etmemişim eve SD kart o uymaz.. siteye gelince 2 sipariş verdim gayet sorunsuz ve hızlı alışverişler oldu. Ankara'nın hepsiburada.com u kendilerikargo da 30 Tl üzeri ücretsiz.. sandisk 16 GB Class 10 Micro SDHC'de tavsiye ederim