2. Nesil Nokia Belle Cihazlarında Genel Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
2. Nesil Nokia Belle Cihazlarında Genel Sorun
sitede araştırdığım kadarıyla çoğumuzda telefonda açılma sorunu var. nokia yazısı gelip gidiyor ve telefon yeniden kapanıyor. uzun denemeler sonucunda açılıyor, bazen de açılıyor fakat dokunmatiği çalışmıyor yeniden kapatıp açmak zorunda kalıyoruz.. ben buna geçici bir çözüm buldum telefonu usb ile pc ye bağlıyorum noktalı çubuklar gelene kadar bekliyorum sonra güç düğmesine basıp açabiliyorum.. bu neden oluyor olabilir sitede yüklediğimiz bir programdan veya oyundan mı? ben şimdi flash atacağım ve her yüklediğim şeyde tek tek deneyeceğim bakalım onlardan birisi mi yapıyor diye..
bir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
nokia yazısı gelip kapanıyodu benim telde fakat benimki program yüzündende hard format ve flash atmıştım düzeldi

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
evet flash atınca düzeliyor ama hangi program yapıyor onu bulmak lazım..

leqo35

leqo35

Üye
font pogramı yüklemiştim yabancı bi siteden indirip kurdum ve telefon sapıttı kapattım tekrar açtım nokia yazısında kaldı sonra flash atmıştım.programın ismini tam hatırlamıyorum ama font... dı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hiç yaşamadım 701 de.

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
font felan yüklemedim.. neyse sistem uygulaması yüklemiycez heralde.. sol menü tuşunu kilit tuşuna çeviren bi uygulama vardı ondan şüpheleniyorum gerçi onu kaldırdığımda da aynı sorun devam etti ama o kilit tuşu programı kaldırmama rağmen orada kalmıştı.. nokia da biçim sistem yapıyo menü tuşu zaten var bir de sol tarafa menü iconu koymuş..

- - - Eklendi - - -

sorunu buldum hafıza kartından kaynaklanıyor ne yapmam lazım kart mı bozuk? .s zaten 5800 da da kendi kendine çıkarıldı diyip duruyordu. :vur

msy2017

msy2017

Üye
kartı değiştir arkadaşım class 6 ve üstü bir kart al kendine

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
kartı değiştir arkadaşım class 6 ve üstü bir kart al kendine
class ını nerden anlayacağım? 8GB lık hafıza kartı da çok para ya nası alcam ben onu off 8'in altı da yetmez bana.. neyse internette 16 felan yazıyo para biriktirip alıcam mecbur..

- - - Eklendi - - -

çok iyi ama bu aralar almam çok zor baya bi zamana ihtiyacı var :D

- - - Eklendi - - -

ya anlamıyorum 16 lık flash var üstelik toshibanın 18 lira ne alacağımı bilmiyorum şöyle hem iyi hem uygun bir hafıza kartı önerir misiniz?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Genel bir sorun değil. Sizin telefonun genel sorunu :) hiç karşılaşmadım bu sorunla.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ben class 6 aldım 16 gb 30 tl hiç sıkıntı yaşamadım müzikleri videoları fotolaro hafıza kartında tutuyorum uygulamaları harici depoya kuruyorum telelfon hafızası 570 mb boş hard atmıştım herşey temiz telelfon felaket hızlı hard atınca mağaza video foto düzenleyici ve gereksiz tüm uygulamalar gitti mağazanın kurulumu var son sürüm sıkıntı yok haritalarda yazılım güncellemden geliyor sosyal ağ falanda geriye video ve foto düzenleyici kalıyor onlarda hiç umrumda değil işim gücüm yok telelfonda foto video düzenleyecem bu hız için feda ederim 14 hd oyun var toplamda 30 gb alan ve 50 ye yakın uygulama kasma denilen hiç birşey yok şimdi kurtuluş ustayla irtibatta geçtim nasipse akşama instalserver ve menurenderer efekt ve fonts kalsörlerini c ye kurulacak şekilde düzenleyip orjinal fw bozmadan temiz bir fw yapıcaz bir kaç gereksiz uygulama çıkartılacak ama orjinal hiç bozulmayacak şekilde bakalım nasıl olacak

realplayer2

realplayer2

Üye
ben bi kere bi tema yüzünden karşılaştım başka da olmadı

clawiss

clawiss

Üye
hiç öyle bir problemle karşılaşmadım

adanalı1

adanalı1

Üye
Genel bir sorun yokta Genel Eksıkler Çok . Mesela galerıde fp2 lerde resımlerde duvar kagıdı yap secenegı yok . Flv mp4 videoları vıdeoların ıcınde gostermıyor. bu genel bı eksık bence . Fp2 lerde daha eksık cok sanırsam.

asigsasi

asigsasi

Üye
bende hiç yaşamadım tıkır tıkır çalışıyor fp1 için effect daha yokmu arkadaşlar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Genel bir sorun yokta Genel Eksıkler Çok . Mesela galerıde fp2 lerde resımlerde duvar kagıdı yap secenegı yok . Flv mp4 videoları vıdeoların ıcınde gostermıyor. bu genel bı eksık bence . Fp2 lerde daha eksık cok sanırsam.
FP2 henüz çıkmadı ki bunu nasıl diyebiliyorsunuz?

Dimi3

Dimi3

Üye
Bende de var o sorunlar bazen kapanıp açılınca hatsız gösteriyor.. Pc gelince format ve flash atacam..

msy2017

msy2017

Üye
classı kartın üstünde ve kutusunda yazıyor en iyisi class 10 5800 ile verilen class 2 bence overdiğin linkteki iyi ben ihtiyacım olsa alırdım

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
eywallah alıcaz mecburan telefonu bu şekilde kullanmak ölüm gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt