35caldion :oke:
Atakan Üye Konu Sahibi GsliKahraman' Alıntı: bana yokmuuuu oy _? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim oyun için
Anıl Umut Emekli Yönetici kacaksevgilim' Alıntı: ben katılmıştım ama yarışmaya dahil edilmemişim neyse Genişletmek için tıkla ... Fotoğrafı imageshack.us'a upload etmemişsin, gitmiş fotoğraf onun için almadı maalesef.. Bi dahakine inşallah
kacaksevgilim' Alıntı: ben katılmıştım ama yarışmaya dahil edilmemişim neyse Genişletmek için tıkla ... Fotoğrafı imageshack.us'a upload etmemişsin, gitmiş fotoğraf onun için almadı maalesef.. Bi dahakine inşallah
Atakan Üye Konu Sahibi 35caldion' Alıntı: Fotoğrafı imageshack.us'a upload etmemişsin, gitmiş fotoğraf onun için almadı maalesef.. Bi dahakine inşallah Genişletmek için tıkla ... Evet doğru... Zart zurt sitelere upload yapıyorsunuz sonra linkler ölüyor...
35caldion' Alıntı: Fotoğrafı imageshack.us'a upload etmemişsin, gitmiş fotoğraf onun için almadı maalesef.. Bi dahakine inşallah Genişletmek için tıkla ... Evet doğru... Zart zurt sitelere upload yapıyorsunuz sonra linkler ölüyor...
Anıl Umut Emekli Yönetici iremm' Alıntı: Bu da bnm masaüstüm yarışmada değilim ama değerlendirmeniz açısından sizce nsl? Genişletmek için tıkla ... Benimkinden karizmatik olmasın ama .. Yine de iyi Fena sayılmaz oyum sana Geç artık şu yalnızlık kokan resimleri
iremm' Alıntı: Bu da bnm masaüstüm yarışmada değilim ama değerlendirmeniz açısından sizce nsl? Genişletmek için tıkla ... Benimkinden karizmatik olmasın ama .. Yine de iyi Fena sayılmaz oyum sana Geç artık şu yalnızlık kokan resimleri
Atakan Üye Konu Sahibi husi_bjk' Alıntı: oylar husi_bjk nin güzel ve karışık masaüstüne pLs ! Genişletmek için tıkla ... Ne dediğini sen anladıysan bütün oylar sana gelsin... Türkçe'yi unuttunuz yahu...
husi_bjk' Alıntı: oylar husi_bjk nin güzel ve karışık masaüstüne pLs ! Genişletmek için tıkla ... Ne dediğini sen anladıysan bütün oylar sana gelsin... Türkçe'yi unuttunuz yahu...
iremm Üye 35caldion' Alıntı: Benimkinden karizmatik olmasın ama .. Yine de iyi Fena sayılmaz oyum sana Geç artık şu yalnızlık kokan resimleri Genişletmek için tıkla ... yaa nie ben bu yarışmaya katılmadım 1. cilik garantiydi aslında herkes seninkini gzl bulduğuna göre bnmkide seninkinden daha gzl olduğuna göre
35caldion' Alıntı: Benimkinden karizmatik olmasın ama .. Yine de iyi Fena sayılmaz oyum sana Geç artık şu yalnızlık kokan resimleri Genişletmek için tıkla ... yaa nie ben bu yarışmaya katılmadım 1. cilik garantiydi aslında herkes seninkini gzl bulduğuna göre bnmkide seninkinden daha gzl olduğuna göre
Anıl Umut Emekli Yönetici iremm' Alıntı: yaa nie ben bu yarışmaya katılmadım 1. cilik garantiydi aslında herkes seninkini gzl bulduğuna göre bnmkide seninkinden daha gzl olduğuna göre Genişletmek için tıkla ... Doğrudur
iremm' Alıntı: yaa nie ben bu yarışmaya katılmadım 1. cilik garantiydi aslında herkes seninkini gzl bulduğuna göre bnmkide seninkinden daha gzl olduğuna göre Genişletmek için tıkla ... Doğrudur
Anıl Umut Emekli Yönetici Nazy' Alıntı: ben resmi öylesine eklemiştim yarışmaya katılmışım herkese başarılar Genişletmek için tıkla ... ZAten tek oy almışsın abi senin oy geçersiz kurallara göre Yine de tebrikler.. Arap saçı gibi masaüstü, çöz beni diyo resmen
Nazy' Alıntı: ben resmi öylesine eklemiştim yarışmaya katılmışım herkese başarılar Genişletmek için tıkla ... ZAten tek oy almışsın abi senin oy geçersiz kurallara göre Yine de tebrikler.. Arap saçı gibi masaüstü, çöz beni diyo resmen
iremm Üye 35caldion' Alıntı: Doğrudur Genişletmek için tıkla ... şaka yaptım bee seninki süper --------------- Ekleme --------------- Nazy' Alıntı: ben resmi öylesine eklemiştim yarışmaya katılmışım herkese başarılar Genişletmek için tıkla ... hadi yaaa
35caldion' Alıntı: Doğrudur Genişletmek için tıkla ... şaka yaptım bee seninki süper --------------- Ekleme --------------- Nazy' Alıntı: ben resmi öylesine eklemiştim yarışmaya katılmışım herkese başarılar Genişletmek için tıkla ... hadi yaaa
Anıl Umut Emekli Yönetici iremm' Alıntı: şaka yaptım bee seninki süper --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... Biliyorum şaka .. Teşekkürler --------------- Ekleme --------------- Oylama bitmiştir!! Herkese teşekkürler
iremm' Alıntı: şaka yaptım bee seninki süper --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... Biliyorum şaka .. Teşekkürler --------------- Ekleme --------------- Oylama bitmiştir!! Herkese teşekkürler