2. Maxicep En Güzel Fotoğraf Albümü Yarışması (05.06.2008'de başlıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
2. Maxicep En Güzel Fotoğraf Albümü Yarışması (05.06.2008'de başlıyor)
2. Maxicep En Güzel Fotoğraf Albümü Yarışması

Evet arkadaşlar daha önceden ouSahin arkadaşımızın düzenlediği yarışmanın ikincisini gururla sunarım.. Yarışmayı ouSahin arkadaşımızın düzenlediğinden biraz daha farklı bir şekilde düzenlemeye karar verdim. Yarışmayı boyunca 4 ayrı başlık açacağız;

1) 2. Maxicep En Güzel Fotoğraf Albümü Yarışması (Katılımlar & Albümler): Bu bölümde sadece yarışmacılarımızın resimleri ve resim hakkında kısa bir açıklaması olacaktır. Hiç bir üye bu başlık altına gereksiz mesaj yazamayacaktır. Eğer yazdıkları takdirde yarışmadan men edilecek ve mesajları silinecektir.

2) 2. Maxicep En Güzel Fotoğraf Albümü Yarışması (Yorumlar & Düşünceler): Bu bölümde yarışmacılar ve üyelerimiz yarışma hakkındaki yorumlarını, düşüncelerini ve şikayetlerini belirtecekler.

3) 2. Maxicep En Güzel Fotoğraf Albümü Yarışması (Oylama): Yarışmanın bu bölümünde üyelerimiz, yarışmacılara oy verecekler. Bu başlık altında yazılmış boş mesajlar ve yanlış biçimde kullanılmış oylar silinecektir.

4) 2. Maxicep En Güzel Fotoğraf Albümü Yarışması (Sonuçlar): Yarışmamızın kazananları bu bölümde açıklanacak ve yarışmaya katıldıkları resimler bu bölümden indirilebilecek.

Yarışmanın İçeriği: Yarışmaya katılımlar kategoriler halinde olacak. Toplamda 5 kategori ve her kategori için ayrı albümler olacak. Bu kategorilerde yarışabilmek için resimlerinizin Cep Telefonu ile çekilmiş olması zorunludur.

Yarışmada Oylama: Oylama sistemi ilk yarışmada olduğundan daha farklı olacaktır. Oy verenler, oylarını "5,4,3,2,1" olarak değilde 1 puan değerinde olacak şekilde kategoriler halinde verecektir. Oy veren üyeler her kategori için bir yarışmacının üye adını yazacaklardır.

Ör:
İlgi Çekici ve İlginç Resimler: Negative
Güzel Şehrimden Güzel Manzaralar: YuCk

Oylama örnekteki gibi yapılacaktır. Oylama süresi bittiği zaman puanlar üye adının kaç kez yazıldığı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

Ör: Negative adlı arkadaşımızın üye adı 60 kere yarıştığı kategori kullanılarak yazılmış dolayısıyla 60 puan almış demektir.
Sonuçlar üyelerin kendi kategorilerinde topladıkları puanlarla belirlenecektir.

Ör: YuCk adlı arkadaşımız yarıştığı kategoride 50 puan toplamış.
Negative adlı arkadaşımız yarıştığı kategoride 60 puan toplamış.
xxx adlı arkadaşımız yarıştığı kategoride 40 puan toplamış.
Sonuç: 1. Negative
2. YuCk
3. xxx

Ödüller

Ödüller hakkında şimdilik bir yorum yapamayacağım...

Kurallar: Yarışmanın kuralları ilk düzenlenen yarışmadan farklı olmayacaktır.

Yarışmaya katılım süresi 2 hafta olacaktır. Bu süre içerisinde tüm üyelerimiz Katılımlar & Albümler başlığı altında yarışmaya katılabilirler. Oylama 2 hafta sürecektir. Oylamayı uzatma kararı yarışmayı düzenleyenlerin inisiyatifindedir. Kategoriler katılımların başladığı zaman üyelere açılacaktır.

Yarışmaya katılımlar 05.06.2008 tarihinde saat 13:00 'dan itibaren başlayacaktır!

Saygılarımla YuCk..

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
hmm katılsak mı ya :)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Yarısman hayırlı olsun kardesım belkı ben de katılırım

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
bi düsünelim ama benim tel fazla güzel cekmiyo neolacak

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bnm tel güzel çekmio die bişe olurmu ya sonuçta tüm resimler telefon ile çekilmiş olcak doğal olarak bazı kusurlar olcaktır sonuçta telefon kamerası bu ona bakarsanız bnmkide o kadar güzel çekmiyor :) katılımları bekliyorum 6 haziranda yarışmaya katılımlar başlayacaktır..

ouSahin

ouSahin

Üye
1'incisini Düzenledigim yarışmanın 2'incisini görmek gerçekten mutlu etti beni...

Yuck Sana ve Katılımcı arkadaşlara başarılar dilerimm..Ben katılmıcam :) kendi yaptıgım yarışmayada katılmamıştım:) ama hertürlü destekte varım:)

macline

macline

Üye
ben katılıyorum. Alın beni listeye

apof1s

Üye
çok güsel bi resim çektim ama digital foto makinasıyla neydek artık

snacker

snacker

Üye
tesekkurler katılabilirimm??

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yarışmaya isteyen tüm üyeler katılabilir fakat yarışmaya katılımlar 6 haziran saat 14:00 de başlayacaktır bazı arkadaşlar neden saat 14:00 de diye sorabilirler sebebi okuldan 13' de çıkıyorum eve gelmem yarım saati buluyor bu yüzden saat 14:00 da yarışmayı başlatacağım..

macline

macline

Üye
Aslında daha erkene alınabilirdi. Avrupa şampiyonası Başlıyor Ve Herkes kendini Türkiye'ye Yani Futbola odaklayabilir...

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
daha erkene almak isterdim ama yarışmanın duyulması için biraz zaman gerekiyordu konuyu geçen cuma açtım ve yarışmayıda bu cuma başlatıyorum iyi değilmi?

degerli43

degerli43

Üye
Son Hafta Okulda Ne Işin Var? Ben De Gitmicem.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
yarışmacılar başarılar ama keşke hediye puan olmasada gercek bır hediye olsa örngin
1 .psp
2 . mp4 çalar
3 saat olsa
yakışır sıteye

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
sitenin bütçesiyle ilgili bir konu bu şahsen ben böyle hediyeler vermek isterdim ama psp falan pahalı bi cihaz yaw :D bu arada değerli43 arkadaşımız demiş son hafta okula gitmicem die bnde yarın gitmiyorum bu yüzden yarışmanın başlama tarihini bir gün öne alıyo aldım katılımlar 3 hafta sürecektir..

tnraksy

tnraksy

Üye
Yarışma ne zaman başlıyor.Resimleri ne zaman ekleyebilirim.

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
yarışmaya katılımlar başladı bile :) tıkla kuralları oku snde katıl

huso_alver

huso_alver

Üye
güzel bi yarışma düzenleyenlere saol:oke:

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
ahh bide katılım olsa hiç katılımcı yok yarışma iptal olblr.. :(

degerli43

degerli43

Üye
bi tek ben varım heralde:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt