Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 günlük telefon iade
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ErkanZenger
Üye
Konu Sahibi
2 günlük telefon iade
arkadaşlar elimizde almış olduğumuz galaxy young var fakat kullanmakta zorluk çekiyoruz ekran küçük olduğu için iade olur mu?
WebStyle
Üye
Herhangi bir telefon bayisinden tedarik etmişseniz iadesi zor olur insanı uğraştırırlar ancak köklü herkes tarafından bilinen elektronik mağazasından aldıysanız şayet koşulsuz şartsız 1 hafta içinde geri iade var diye biliyorum..
Herhangi bir telefon bayisinden tedarik etmişseniz iadesi zor olur insanı uğraştırırlar ancak köklü herkes tarafından bilinen elektronik mağazasından aldıysanız şayet koşulsuz şartsız 1 hafta içinde geri iade var diye biliyorum..
o telefon bayileri az çektirmedi bana ..en mantıklısı cihaz'ı almadan önce test edebileceğin yerlere gidip test etmek..
blackaid
Üye
telefon alamadan önce herzamn büyük mağazalara git standlarında telefonları kullan ona göre karar ver telefonu eline almadan ekran büyüklüğü net olarak anlaşılmıyor çözünürlüğüde düsük olabiliyor