berkebjk2
Üye
2 GB'lık Hafıza Kartına Bilgisayardan USB Kablo İle Dosya Atarken Çok Yavaş Gidiyor
Öncelikle sa beyler.Benim 512'lik bir hafıza kartım vardı.Artık az gelmeye başlayınca.Gidip 2 GB'lık aldım.Telefonum Samsung Genoa 3G fakat bilgisayarımda kart okuyucum yok.USB kablo ile dosya,mp3 gönderiyordum telefonumunda USB kablosu bozuk olduğu için eski Samsung D900'in usb kablosuyla atıyordum dosyaları ( hafıza kartını önce D900'e takıp sonra dosyayı atınca tekrar kendi telefonuma takıyorum ) Fakat 512'de 10 mb'lık bir şarkı 1.5 - 2 dakika içinde gelirken 2 GB lığa atmak isteyince aynı şarkıyı yaklaşık bi şarkı 10-15 dakikada gidiyor.200 tane falan parça olunca tabi hiç atılmıyor.Gidip adama dedim adam bilgisayarının RAM'iyle falan alakalıdır dedi.Kartta sorun olmadığını söyleyip kartı değiştirdi bile ama yine aynı sorun oldu.İnternette biraz araştırma yaptım bazıları telefon sisteminden olabileceğini söyledi.D900i'e ye 2 gb'ın fazla gelebileceği yazıyordu gidip adama sordum eğer öyle birşey varsa kendi telefonumun USB kablosunu alayım dedim ama öyle bir sorun olmaz dedi. 2 GB'lık fazla gelmez dedi D900i'ye öyle deyince başka yere gittim. PC'ci bilgisayarınla alakalıdır dedi Cart reader in versiyonu düşük olabilir dedi 1.3'dür 2.0 a yükselt öyle olunca geç gelebilir dedi.İşletim sistemim Windows XP internette USB Card Reader 2.0 'ın setubunu buldum fakat SP3 için olanını bulabildim bunun için birde SP3 indiriyorum bilgisayara önce onu kurup sonra card reader i kuracağım sizce sorun çözülürmü yada başka şekilde çözebilirmiyim ?