2.el Xperia x10 mu htc hd 2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canmania

Üye
    Konu Sahibi
2.el Xperia x10 mu htc hd 2 mi?
Arkadaşlar ikinci el telefon almayı düşünüyorum fakat iki telefon arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim

afk1453

afk1453

Üye
htc hd 2 güzel ama xperia yı bilmem

canmania

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce hd2 kullandım cok ta memnundum her islet sistemini çalıştırıyor ama x10 da karizmatik duruyor

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ikiside güzel ama benim tercihim hd2 olabilirdi ama şarj olayını düşünüyorsan x10, hd2 nin bataryası yetersiz
bide sen fiyat olarak ne kadar vereceksin belki daha iyi telefon bulabiliriz

jigsaw_54

Üye
HD2 derim
hangi telefona windows mobile 6,5-windows phone 7-android-ubuntu-meego-ios görünümlü mıuı işletim sistemleri aynı anda yükleniyor?

kafana göre değiştir android için yüzlerce rom var zaten ayrıca İCS(android 4) bile beta aşamasında olsa dahi kurulabiliyor...

gerisini sen düşün :)

canmania

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ikiside güzel ama benim tercihim hd2 olabilirdi ama şarj olayını düşünüyorsan x10, hd2 nin bataryası yetersiz
bide sen fiyat olarak ne kadar vereceksin belki daha iyi telefon bulabiliriz
Maksimum 700 tl

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş biraz baktım sahibindene gittigidiyora falan oralarda 700 kadar galaxy S ,xperi neo ve desire hd var onlara bak yada sen nereden alacaksan oralara sor kesin bulursun bi tane

NeoV

Üye
x10 alacağına neo v al?

61semih

61semih

Üye
birazdaha zorlarsan hatta şansında varsa galaxys bulabılırsın. hatta gecenlerde bu forumda gordum sanırım htc desire s 850tl pazarlık payı vardı yanı 800 dıyebılırız.hemde turkıye cıkıslı 14 ay garantısı vardı ona yonel derım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt