Bundan sonra demek ki telefon alırken neye bakıyoruz arkadaşlar hangisi daha pahalıysa evrensel olarak iyi olan budur![]()

Ben wave yi ekranı küçük diye tercih ettiğimi söyledim. Fiyatlarıda karşılaştırma olsun diye, bu fiyatlarada bulunabildiğini bilmesi için belirttim. Bazı arkadaşlara küçük ekranı tercih etmek neden garip geliyor? Bence wave piyasadaki küçük ekranlı, zarif akıllı telefon boşluğunu layığıyla dolduruyor. Herkes cebinde panel tv mi taşımalı? Telefon çalınca cebimden çıkarıp "alo" demeye utanır insan![]()
Açıklaman için teşekkür ederim biz görmüyoruz tabii ki görmemizi sağladığın için. Kimsenin tercihine laf söyledim mi şimdi fikir paylaşıyoruz ama insan sahip olduğunu ya da düşündüğünü yanlış olsa da sonuna kadar savunduğu için karşısındaki doğru söylese de anlamıyor. Özellikle forumlarda bu tarz anlaşmazlıklara çok denk geldim. O yüzden bazı şeyleri mantıklı düşünelim bu adam neden böyle diyor diye. Ondan sonra sorgulayıp hee böyle demek istiyormuş demek ki diye bir karar vermek lazım. Düşünmek ve karar verebilmek gibi bir yetiniz yoksa bunda yapabilecek birşey yok. Özellikle söylüyorum kimsenin tercihlerine birşey dediğim yok sadece saygı.
Hayır doğru düzgün tartışma bile yapamıyoruz ben diyorum ki bu yönüyle Wave 2. Paldır güldür birader sen ne diyorsun Wave daha iyi. Bu nasıl iş anlamıyorum. Desen Wave'in bu özelliği Wave 2'den daha iyi he orada durup tartışırız. Biraz aklımızla konuşalım tartışalım. Burada ne tartışma olur ne birşey. Bir cevap istiyorsan sensin senin dediğin doğru. Oldu mu şimdi tatmin oldun mu? Öyleyse ne mutlu sana.
Oha lan! Süper teknik bir değerlendirme bu. Bu konuda böyle derinlemesine bir analiz görmemiştim. Bu süper yoruma verilen cevaplar o kadar acizki, bakalım ne denmiş:Hem benim kişisel görüşüm bir akıllı telefon olarak Wave 2 Wave'den daha iyidir.
Wave 2 gerçekten bir akıllı telefon kullanıyorsunuz havası veriyor büyük ekranıyla.
*Wave2 çok büyük ve ben büyük ekran sevmiyorum.
*Wave1'i zaten ince ve kibarlığı beni cezbediyor
*Galaxy S2 piyasada mı acaba Türkiye'ye gelmedi diye biliyorum. Onun için şuan en iyi ekran Wave1de.
*wave2 çıktıgında wave 1 den fiyat olarakta düşüktü halende öle
*wave alcaklar halen wave 1 arıyo 2. eli çok az mikratda bulunuyo ekran teknolojisini kıyaslama bile
*ekran büyük istesem gider Galaxys S alırım hemde oda süper amoled
*Bence wave piyasadaki küçük ekranlı, zarif akıllı telefon boşluğunu layığıyla dolduruyor.
Super amoled en iyisi olsa bile SLCD nin Super amoledden daha iyi olduğu yerler de var.
Ama Super amoledin daha fazla artısı olması nedeniyle daha iyidir diyoruz.
Herşeyden önce ben bir kıyaslama yapmadım.
kardeşim yanlış biliyorsun wave 2 wave 1 den nasıl iyi diyebiliyorsun anlamıyorum hem saten wave2 çıktıgında wave 1 den fiyat olarakta düşüktü halende öle wave alcaklar halen wave 1 arıyo 2. eli çok az mikratda bulunuyo ekran teknolojisini kıyaslama bile tmm wave2 nin ekranı büyük ya wave nın süper amoledi ? ekran büyük istesem gider Galaxys S alırım hemde oda süper amoled kardeş sen Wave 1 al babalar gibi kullan soopf bile sorun yaratır wave2 sana
Super amoled en iyisi olsa bile SLCD nin Super amoledden daha iyi olduğu yerler de var.
Ama Super amoledin daha fazla artısı olması nedeniyle daha iyidir diyoruz.
Ben kendim Wave kullanıyorum. Wave 2'yi de yaklaşık 2 hafta boyunca kullandım. Hangisiyle internette gezinmek oyun oynamak daha keyifli ve rahat dersen tereddütsüz Wave 2 derim. Ayrıca bunu belirtmemdeki temel mantığı anlayabilirsen gayet kafana yatacağını görebilirsin. Kimseye birşey kabullendirme amacında değilim. Ne fiyat olarak ne kalite olarak ne de iyidir kötüdür demek bu bakış açısıyla zaten saçmadır öyle birşey de demem.
şu yorumlarin saçmaligina bakarmisiniz ya. yok biri büyük yok biri kücük. ! size ne kardesim burda herkes kendi tercihine göre alior telefonunu. kimi büyük ister kimi kücûk. siz donanimdan haber verin. donanim degisikmi elbette hayir. ikiside birebir donanimlara sahip. wave 1 ve 2 arasinda tartismak son derece anlamsiz ve saçma.
Bu cevapların buraya gelmesindeki sebep insanların birşeyi kabullenememesi ben kendi fikrimi söyledim sanki asrın en büyük hatasını yapmışım gibi cevaplar geldi. Bende doğal olarak cevap vermek zorunda kaldım. Kesinlikle herkes istediğini yapabilir. Biz sadece fikirler sunarız. Ama fikirler kimseyi rencide etmemeli bunu savunuyorum. Ama dediğin her bir kelimeye katılmamak mümkün değil. Çok saçma bir tartışma oldu.@dengesis
Yukarıda bana cevap diye yazdığın metinde alıntıladığın cevap banaait değil. “burakburti” nickli kişiden alıntılayıp bu senin cevabın, senyazmışsın demek için nasıl bir kafaya sahip olmak gerektiğini merak ediyorum.Sadece benim verdiğim cevaplarımı tekrar oku istersen. Ben başlığa ilk kez yazarken size cevap vermemiştim. Başlığı açan arkadaşın konusuyla paralel olarak örnek fiyatlarverip, tercih nedenimin kendisiyle aynı olduğunu belirtmiştim ama karşılığında senden alaylı bir cevapalıyorum. Durumu açıklıyorum ama dozunu daha çok arttırarak cevap veriyorsun.Yeter yahu!!
Bu konuda senin bahsettiğin gibi paldır küldür atlayan ilk kişisensin. Kimse wave, wave2 karşılaştırması yapmamışken “Hem benim kişiselgörüşüm bir akıllı telefon olarak Wave 2 Wave'den daha iyidir” diyerek pandora’nın kutusunu açan sensin.“Wave 2 daha iyi” deyip kıyaslama yapmadım diyen de sensin. Kimsenin tercihine birşey demiyorum deyip fiyatını, küçüklüğünü, ekranını tercih nedeni olaraksunanlara cevap yetiştiren yine sensin. Tutarsız söylemleriniz paçalarınızdanakmakta artık. Hem söyleyip hem inkâr etmek ayrı bir güzel. Böyle rahat olmakherkese nasip olmuyor. Hayat size güzel.
Karşındakini “Küçük aklın”, “kalın kafalı”, “düşünme ve karar verme yetisininolmadığı” gibi laflarla itham ederek ne kadar düzey sahibi olduğunuzu gösteriyorsunuz, birde fikirlerin kimseyi rencide etmemesi kelamınından bahsediyorsunuz. İlkpisliği siz atmanıza rağmen size cevap verip sizinle tartıştığım için kendimdenutanıyorum zira “Aptallarla tartışmayın, görenler aranızdaki farkıanlamayabilirler!” sözü zihnimde yankılanıyor.