2.EL Samsung Wave S8500 Alırken ?

Sponsorlu Bağlantılar

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
2.EL Samsung Wave S8500 Alırken ?
Arkadaşlar 3 gün içerisinde 2.el bir samsung s8500 wave alacam. Bana Wave'de özellikle şu özelliklerine bak diyebileceğiniz özellikler neler dir ?

Ve İçi açılmış bir Wave'i nasıl anlarım ?

zalbarcan

Üye
Birden anlayacağın bi olay olamaz teknolojisi kullanılan diğer nesile göre çok farklı; benim sana diyebiliceğim menü sağa sola geçişlerinde takılma varsa kork.

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Birden anlayacağın bi olay olamaz teknolojisi kullanılan diğer nesile göre çok farklı; benim sana diyebiliceğim menü sağa sola geçişlerinde takılma varsa kork.

Dikkate alacam teşekkürler.

ceycey111

ceycey111

Üye
Ne kadara alcaksın kardeş

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
1 Aylık telefon garantili kutusunda eksiksiz 800 tl kardeşim.

ares_53

ares_53

Üye
çok para...!

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
1 aylık olduğu için bu kadar para verecem tabi daha almadım kontrol etcem bakalım belki indiririz birşey buluruz.Ama telefon 1 aylık ve temiz.

dengesis

dengesis

Üye
Sana tek tavsiyem S8530 al o paraya sıfır. İkinci el bir günlük olsa bile bulaşma. Başın ağrımasın bence. Hem benim kişisel görüşüm bir akıllı telefon olarak Wave 2 Wave'den daha iyidir. Wave telefonla konuşmak iyi dokunmatik ekranı olsun arada oyun oynarım nadir de olsa nette gezinirim mesajlaşırım diyenler için bir seçenek olabilir. Tabii şu an için geçerli olan bir durum. Ve şundan eminim ki Wave ile Wave 2 aynı anda çıksa çoğu insan Wave 2 alırdı. Wave 2 gerçekten bir akıllı telefon kullanıyorsunuz havası veriyor büyük ekranıyla. Wave tabiri caizse biraz sönük kalıyor akıllı telefon olarak. Ama Wave boyut kategorisinde alınabilecek en iyi telefondur bunu da göz ardı etmemek lazım.

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Wave2 çok büyük ve ben büyük ekran sevmiyorum. Ve Wave1'i zaten ince ve kibarlığı beni cezbediyor + ekranı dünyada ki en iyi ekran.

• Beğen
Tepkiler: burakburti ve korfare
dengesis

dengesis

Üye
Dünyadaki en iyi ekran değil Super Amoled Plus var Galaxy S2'de. Teknoloji böyle birşey işte bugün alıyorsun yarın eskiyor elden de sadece sahip olduğun şeyin senin için en değerli olduğunu kabul etmek gerekiyor.

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 piyasada mı acaba Türkiye'ye gelmedi diye biliyorum. Onun için şuan en iyi ekran Wave1de.

dengesis

dengesis

Üye
Benim anlatmaya çalıştığım ekran olayı değil. Sürekli en iyisini istemenin bir mantığı yok. İsimler çok önemli değil. Bende de Wave var yani burada yadırgamak için değil birşeyi ifade etmek için bunları söylüyorum. Tabii ki de kararı sen vereceksin. Ancak teknolojiye ve tüketim mantalitesine farklı bakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum hepsi bu.

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Anlatmak istediğini anladım.Ancak ben zaten Wave'i ekranı ve inceliği için tercih ediyorum. Sırf aklımda telefon alma düşüncesi yokken beynime girdi.

ares_53

ares_53

Üye
bikere wave 1 wave 2 den daha iyidir bu 1... 2ncisi ufuk kardeş sen o 1 aylık telefonu git bir telefoncuya satıyomuş gibi teklif sun bak kaç para vercek sana.. ona göre artık satış fiyatını tahmin et ve bak bakalım 800 çokmu azmı ;) ama bence 1 aylık bile olsa telefonun bir piyasası var dostum 800 tl fazla.. benim görüşüm budur..

burakburti

burakburti

Üye
Sana tek tavsiyem S8530 al o paraya sıfır. İkinci el bir günlük olsa bile bulaşma. Başın ağrımasın bence. Hem benim kişisel görüşüm bir akıllı telefon olarak Wave 2 Wave'den daha iyidir. Wave telefonla konuşmak iyi dokunmatik ekranı olsun arada oyun oynarım nadir de olsa nette gezinirim mesajlaşırım diyenler için bir seçenek olabilir. Tabii şu an için geçerli olan bir durum. Ve şundan eminim ki Wave ile Wave 2 aynı anda çıksa çoğu insan Wave 2 alırdı. Wave 2 gerçekten bir akıllı telefon kullanıyorsunuz havası veriyor büyük ekranıyla. Wave tabiri caizse biraz sönük kalıyor akıllı telefon olarak. Ama Wave boyut kategorisinde alınabilecek en iyi telefondur bunu da göz ardı etmemek lazım.

kardeşim yanlış biliyorsun wave 2 wave 1 den nasıl iyi diyebiliyorsun anlamıyorum hem saten wave2 çıktıgında wave 1 den fiyat olarakta düşüktü halende öle wave alcaklar halen wave 1 arıyo 2. eli çok az mikratda bulunuyo ekran teknolojisini kıyaslama bile tmm wave2 nin ekranı büyük ya wave nın süper amoledi ? ekran büyük istesem gider Galaxys S alırım hemde oda süper amoled kardeş sen Wave 1 al babalar gibi kullan soopf bile sorun yaratır wave2 sana

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Ares kardeşim fiyatın pahalı olduğunu biliyorum zaten ama piyasada temiz 2.el bile bulmak zor. Telefoncunun en fazla vereceği 700 dür o telefona. Zaten şuan vazgeçtim istanbuldan aynı gün alınmış bir telefon 700 liraya alıyorum.

TheMax

TheMax

Üye
Wave2 çok büyük ve ben büyük ekran sevmiyorum. Ve Wave1'i zaten ince ve kibarlığı beni cezbediyor + ekranı dünyada ki en iyi ekran.
bende satıyorum wavemi hiçbir sorunu yok 4 aylık telefon 1 ocakta aldım. telpa garantili 800 TL. ilgilenirsen mesaj at. ayrıca parayla Route 66 navigasyonunu satın aldım. ömür boyu lisanslı yani (30 euro)

dengesis

dengesis

Üye
kardeşim yanlış biliyorsun wave 2 wave 1 den nasıl iyi diyebiliyorsun anlamıyorum hem saten wave2 çıktıgında wave 1 den fiyat olarakta düşüktü halende öle wave alcaklar halen wave 1 arıyo 2. eli çok az mikratda bulunuyo ekran teknolojisini kıyaslama bile tmm wave2 nin ekranı büyük ya wave nın süper amoledi ? ekran büyük istesem gider Galaxys S alırım hemde oda süper amoled kardeş sen Wave 1 al babalar gibi kullan soopf bile sorun yaratır wave2 sana

Herşeyden önce ben bir kıyaslama yapmadım. İyi kavramı herkese göre görecelidir. Super amoled en iyisi olsa bile SLCD nin Super amoledden daha iyi olduğu yerler de var. Ama Super amoledin daha fazla artısı olması nedeniyle daha iyidir diyoruz. Burada anlaşalım. Benim karşılaştırma yaptığım tek nokta akıllı telefon olup olmaması ile ilgili. Wave dokunmatik ekranlı bir telefon olarak çok iyi telefondur hatta bu klasmanda alınabilecek en iyi telefondur. Ancak bir akıllı telefon olabilecek geniş ekran özelliğine sahip değildir. Ben kendim Wave kullanıyorum. Wave 2'yi de yaklaşık 2 hafta boyunca kullandım. Hangisiyle internette gezinmek oyun oynamak daha keyifli ve rahat dersen tereddütsüz Wave 2 derim. Ayrıca bunu belirtmemdeki temel mantığı anlayabilirsen gayet kafana yatacağını görebilirsin. Kimseye birşey kabullendirme amacında değilim. Ne fiyat olarak ne kalite olarak ne de iyidir kötüdür demek bu bakış açısıyla zaten saçmadır öyle birşey de demem.

----------Eklendi @ 21:58:10 ---------- Yazıldı @ 21:56:25 ----------

Ayrıca Wave'in ikinci el piyasası almaya kalkarsan 600 Tl'yi geçmez. Telefon iyi kullanılmıştır temizdir güvenirsin bildiğin telefondur 700 TL ye kadar çıkarsın. Onun üzeri fiyatlar senin insiyatifindedir. Kimsenin yorum yapmaya hakkı olamaz.

ozan50

Üye

sizin su wave 2 yi kötülemeniz artık yeter yaaa biz wave 2 ciler sizin wave 1 e leke atıyormuyuzki siz sürekli kötülüyorsunuz adamı badadan soğutursunuz vallah

----------Eklendi @ 22:52:49 ---------- Yazıldı @ 22:51:52 ----------

sizin su wave 2 yi kötülemeniz artık yeter yaaa biz wave 2 ciler sizin wave 1 e leke atıyormuyuzki siz sürekli kötülüyorsunuz adamı badadan soğutursunuz vallah

bu arada spoofda turk room ile gayet iyi şuan 1.2 yüklü spoof sorunsuz hatta belkide kusursuz

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
Ben askerden dönünce şubatın başında sıfırını telpa garantili 800 e almıştım. En son real hipermarkette 830 du. Fikir edinmen açısından söyledim. Ben de wave i ekranı küçük diye tercih ettim, memnunum. Bu arada wave yi alırken wave 2 yi 750 ye veriyordu.

Üst Alt