Birden anlayacağın bi olay olamaz teknolojisi kullanılan diğer nesile göre çok farklı; benim sana diyebiliceğim menü sağa sola geçişlerinde takılma varsa kork.
Sana tek tavsiyem S8530 al o paraya sıfır. İkinci el bir günlük olsa bile bulaşma. Başın ağrımasın bence. Hem benim kişisel görüşüm bir akıllı telefon olarak Wave 2 Wave'den daha iyidir. Wave telefonla konuşmak iyi dokunmatik ekranı olsun arada oyun oynarım nadir de olsa nette gezinirim mesajlaşırım diyenler için bir seçenek olabilir. Tabii şu an için geçerli olan bir durum. Ve şundan eminim ki Wave ile Wave 2 aynı anda çıksa çoğu insan Wave 2 alırdı. Wave 2 gerçekten bir akıllı telefon kullanıyorsunuz havası veriyor büyük ekranıyla. Wave tabiri caizse biraz sönük kalıyor akıllı telefon olarak. Ama Wave boyut kategorisinde alınabilecek en iyi telefondur bunu da göz ardı etmemek lazım.
bende satıyorum wavemi hiçbir sorunu yok 4 aylık telefon 1 ocakta aldım. telpa garantili 800 TL. ilgilenirsen mesaj at. ayrıca parayla Route 66 navigasyonunu satın aldım. ömür boyu lisanslı yani (30 euro)Wave2 çok büyük ve ben büyük ekran sevmiyorum. Ve Wave1'i zaten ince ve kibarlığı beni cezbediyor + ekranı dünyada ki en iyi ekran.
kardeşim yanlış biliyorsun wave 2 wave 1 den nasıl iyi diyebiliyorsun anlamıyorum hem saten wave2 çıktıgında wave 1 den fiyat olarakta düşüktü halende öle wave alcaklar halen wave 1 arıyo 2. eli çok az mikratda bulunuyo ekran teknolojisini kıyaslama bile tmm wave2 nin ekranı büyük ya wave nın süper amoledi ? ekran büyük istesem gider Galaxys S alırım hemde oda süper amoled kardeş sen Wave 1 al babalar gibi kullan soopf bile sorun yaratır wave2 sana
kardeşim yanlış biliyorsun wave 2 wave 1 den nasıl iyi diyebiliyorsun anlamıyorum hem saten wave2 çıktıgında wave 1 den fiyat olarakta düşüktü halende öle wave alcaklar halen wave 1 arıyo 2. eli çok az mikratda bulunuyo ekran teknolojisini kıyaslama bile tmm wave2 nin ekranı büyük ya wave nın süper amoledi ? ekran büyük istesem gider Galaxys S alırım hemde oda süper amoled kardeş sen Wave 1 al babalar gibi kullan soopf bile sorun yaratır wave2 sana
sizin su wave 2 yi kötülemeniz artık yeter yaaa biz wave 2 ciler sizin wave 1 e leke atıyormuyuzki siz sürekli kötülüyorsunuz adamı badadan soğutursunuz vallah