radres_75
Üye
-
Konu Sahibi
-
İşletim sistemi sadece daha fazla oyun/uygulama demek Wave525'in işletim sistemi çöpten zaten. Monte'ye devam derim. Uygulama/Oyun var yani Monte'de de. Onun dışında 250 tl 2. el Monte için normal bir fiyat. Senin telefonu da 160 tlden almaları normal yani piyasa dengesinde.sağol kardesım. bu işletım sıstemı ne işe yarıyor
----------Eklendi @ 16:53:24 ---------- Yazıldı @ 16:26:37 ----------
upppppppp
İşletim sistemi sadece daha fazla oyun/uygulama demek Wave525'in işletim sistemi çöpten zaten. Monte'ye devam derim. Uygulama/Oyun var yani Monte'de de. Onun dışında 250 tl 2. el Monte için normal bir fiyat. Senin telefonu da 160 tlden almaları normal yani piyasa dengesinde.
kendi kullandığın telefon diye atıp tutuyon. monte de oyun var mış söyle oyunları ? java tabanlı
wave de bi kere samsung apps var. uygulama, oyun sıkıntısı yok. en basitinden monte de qwerty klavye bile yok. mesaj bölümü vasat. sohbet görünümü yok. social hub yok. facebook, twitter gibi uygulamalr yok. bunlar en basiti yani.. ayrıca bada 2.0 güncellemesi gelicek. monteye güncelleme gelicek mi ? gelemez dimi işletim sistemi yokmenüsü bile yeter diyorum.
samsung monte :
Samsung wave 525
BADA 2.0 :
Dış görüntüsüne bakalım
ayrıca wavede iphone daki gibi mesajlaşabilirsin. qwerty + sohbet görünümü.
Kamera olarakta wave 525 daha üstün. şimdi sakın ikiside 3 mp deme. sen o telefon ile aşağıdaki fotoğraftan çek. göreyim seni.
yorumlar genelde hep bu 8mp olamasın. gibiydi..(fotoğrafın kaltesi yükleyince düştü)
neyse sen karar ver ama herkese sor bu ikisi arasında wave 525 diyeceklerdir.
----------Eklendi @ 18:45:15 ---------- Yazıldı @ 18:39:03 ----------
ayrıca wave 525e monte için olan java oyunları da yükleyebilirsin. hemde bada için olan oyunları..
ama monte de sadece java taban.
Hahaha kardeşim fazla abartmışsın montede qwerty var mesaj yeri neden vasat olsun ve ayrıca samsung apps nerdeyse her telde var.O koyduğun menü resimlerinde fazla fark göremiyorum zevke bağlı işdir görüntü işiAyrıca fotoğraflarına çok fazla güvenme aynı çözünürlükte çekiyorlar çünkü sadece güzel yakalamışsın.Facebook twitter gibi uygulamalar yokmu Biraz araştırında gelin bu arada görüntülü görüşmeye hiç değinmemişsin.Güncelleme konusunda haklısın ona karşı değilim.Yanlız çok abartmışsın son resimlerede dikkatli bak derim monte çok daha iyi duruyor. Montenin ekranı daha çok pixel yoğunluğuna sahip yani daha iyi görüntü sağlıyor.Montenin çektiği video çözünürlüğü fazla.Ayrıca depolama kapasitesi yaklaşık 2 kat.Senin Samsung Apps dediğin şeydede en fazla 500 uygulama bulunuyor Sırf badasına bakıp alınacak tel değil yani.
vay usb varsa ben de varım diyorum ve alıyorumişlemcisi android mi monte nin ??
----------Eklendi @ 21:42:14 ---------- Yazıldı @ 21:41:10 ----------
Nıck lazım değil kardeşim sen de çok sağolasın ilgi gösterdiğin için
2-Ücretli uygulamaları saymamanı tavsiye ederim.
neyse takıl kafana göre sen sana cevabını vermişler zatenkendi kullandığın telefon diye atıp tutuyon. monte de oyun var mış söyle oyunları ? java tabanlı
wave de bi kere samsung apps var. uygulama, oyun sıkıntısı yok. en basitinden monte de qwerty klavye bile yok. mesaj bölümü vasat. sohbet görünümü yok. social hub yok. facebook, twitter gibi uygulamalr yok. bunlar en basiti yani.. ayrıca bada 2.0 güncellemesi gelicek. monteye güncelleme gelicek mi ? gelemez dimi işletim sistemi yokmenüsü bile yeter diyorum.
samsung monte :
Samsung wave 525
BADA 2.0 :
Dış görüntüsüne bakalım
ayrıca wavede iphone daki gibi mesajlaşabilirsin. qwerty + sohbet görünümü.
Kamera olarakta wave 525 daha üstün. şimdi sakın ikiside 3 mp deme. sen o telefon ile aşağıdaki fotoğraftan çek. göreyim seni.
yorumlar genelde hep bu 8mp olamasın. gibiydi..(fotoğrafın kaltesi yükleyince düştü)
neyse sen karar ver ama herkese sor bu ikisi arasında wave 525 diyeceklerdir.
----------Eklendi @ 18:45:15 ---------- Yazıldı @ 18:39:03 ----------
ayrıca wave 525e monte için olan java oyunları da yükleyebilirsin. hemde bada için olan oyunları..
ama monte de sadece java taban.
Komik.
----------Eklendi @ 23:07:50 ---------- Yazıldı @ 23:06:44 ----------
----------Eklendi @ 23:09:36 ---------- Yazıldı @ 23:07:50 ----------
Malum.Sene 2012 sayılır...Hala Symbian takılanlar var.
yazmışsın da sen ne diyorsun bazıları işletim sistemi olmayan kullanıyor. ?
----------Eklendi @ 23:12:08 ---------- Yazıldı @ 23:09:36 ----------
1650 uygulama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?