Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2. bir media barınız olsun ister miydiniz? cevap evet ise quick launcher hizmetinizde :)
Sponsorlu Bağlantılar
caglet
Üye
Ellerine sağlık . Teşekkürler...
Ama menüyü karışık hale getiriyor sanki
bişey degil menüye bi yararı ya da zararı olmuyor.bence smart settings kullan.ben sadece çeşitlilik olsun diye açmıştım konuyu.
Aleksandar
Üye
teşekkürler
oleytoo
Üye
cok guzel bir program telefonun sol ust kosesinden yaklasik 1 santim asagisindan yukariya dogru goturun parmaginizi hemen cikacaktir. N97 de kullaniyorum herkese tavsiye ederim. Cok tesekkurler !!
güzel bi program mis tsk
ön kamera ya dokunduğunuzda menü çıkıyor
Revengeful
Emekli Yönetici
hoş gibi
korkusuz547
Üye
Arkadaşlar, media bar tuşuyla alakası yok ışık sensörünü yarım saniye kapatın açın. Media bar açılsın
x-scarface
Üye
kardeş 6 aylık konuyu hortlatmışsın
yamyamu
Üye
hortlattığı iyi olmuş ama ya arkadaşın dediği gibi beyler yok media tuşuna basın yok ekrana sürükleyin filan öyle çalışmıyor.. yakınlık sensörü veya ışık sensörünü kullanarak çalışıyor yani media tuşunun biraz sol üstündeki bölgeden elinizi geçirirseniz (dokunmanıza bile gerek yok) acılıyor menü (0.5 sn gecikme cok iyi)