2 bin liraya kadar telefon önersi 2hafta sürem war acil yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
2 bin liraya kadar telefon önersi 2hafta sürem war acil yardım...
2 bin liraya kadar telefon önersi 2hafta sürem war acil yardım...lütfen en iyi bldiğiniz telefonu yazın alternatifler sunmayın benim aklımdan geçen doğrusu 3telefon:iphone 4s-sgs2-xperia s yada çıkarsa lumia 900 ve s3 (duruma bağlı)

bsevinckan

bsevinckan

Üye
iphone 4s 16 gb 1900 e bulursun...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iki hafta süren varsa lumia900 biraz tehlikeye düşer ama benim tercihim lumia900 1500 civarında fiyatı olur

klongs

klongs

Üye
2 haftaya lumia 900 değil 800 bile gelmez bence galaxy s2 xperia s de olabilir ama ona ics güncellemesi gelmedi güncellemeyi beklersin

yeauw

yeauw

Üye
sony ericsson xperia arc s :) dış tasarımı kamerası işlemcisi bence güzel telefon :)

Dream0ver

Üye
Galaxy nexus diyorum, her zaman en güncel android sürümlerini alacak, muhteşem bir HD çözünürlükte ekranı var, o tasarımı da çok güzel, bence SGN

kmesne

kmesne

Üye
2 bin liraya kadar telefon önersi 2hafta sürem war acil yardım...lütfen en iyi bldiğiniz telefonu yazın alternatifler sunmayın benim aklımdan geçen doğrusu 3telefon:iphone 4s-sgs2-xperia s yada çıkarsa lumia 900 ve s3 (duruma bağlı)

Xperia s
bence one x en iyisi

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Nokia marka al ne alırsan al.

asigsasi

asigsasi

Üye
biraz daha bekle nokia 808 al

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben yanlışmı gördüm bu 41mp gerçek mi? noluyoruz

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
arc s aldım yurdışından 730liraya ama bi takım pasaport sorunlarından getiremedm şimdi ne alıcm onu düşünüyorum...

---------- Eklendi @ 00:26:27 ---------- Yazıldı @ 00:25:37 ----------

gibi ne ozmn nokia n8 de gerçek 12mp diğil

klongs

klongs

Üye
arc s aldım yurdışından 730liraya ama bi takım pasaport sorunlarından getiremedm şimdi ne alıcm onu düşünüyorum...

sen al s2 güncellemede çıktı one x i bile zorluyor benchmark testlerinde

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
one x nasıl

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
bencede s2 ama nexus ve iphone 4s kafamı çok karıştırıyor..özellikle internetteki videolarda birbirileri arasında seçim yapamyrm

klongs

klongs

Üye
bencede s2 ama nexus ve iphone 4s kafamı çok karıştırıyor..özellikle internetteki videolarda birbirileri arasında seçim yapamyrm
nexusun çözünürlüğü fazla s2 gibi akıcı olamaz iphone 4s te iyidir bence s2 daha iyi ve daha ucuz paranda cebinde kalır

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

arkadaşım öncelikle ihtiyaçlarını ve beklentilerini oluştur hangisi bunları karşılıyorsa onu seçmek en son kararın olsun pişman olmaman açısından önemli bu

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
xperia s al iyidir iyi :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...