yardım edin telefon seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tn_bsk

tn_bsk

Üye
    Konu Sahibi
yardım edin telefon seçimi
arkadaşlar bu benim ilk konum sizlere bir şey soracağım. ben bir telefon alacağım aklımda nokia lumia 920 htc 8x samsung galaxy s3 ve note 2 var birde htc sensation xl eğer sorarsanız sensation xl neden diye müzik kalitesinden ve kulaklıklarından dolayı lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ne amaçla kullanacağını söylersen daha açıklayıcı yorum yapılır.

Kerim.

Kerim.

Üye
Note2

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Note 2 forever :yuru :sirit: ne amaçla kullanacağınızı yazarsanız ona göre yardımcı olabiliriz :tebessüm:

dedereis123

dedereis123

Üye
uyguluma cok kullanmam dersen l920 , ama android icin note 2 muzik icin dersen onex+ bak urbeats hediyeli aveada 1900tl

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence bunların arasından 8X'i ele.

tn_bsk

tn_bsk

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalar için müzik dinlemek için 8x'i ön kamerası için seçmiştim l920 is şuna android kulanıyorum ama wp kulanmak istediğimden dolayı seçtim

Kerim.

Kerim.

Üye
uygulamalar için müzik dinlemek için 8x'i ön kamerası için seçmiştim l920 is şuna android kulanıyorum ama wp kulanmak istediğimden dolayı seçtim

Su an hangi androidi kullaniyosun?

gkcll

gkcll

Üye
wp8 olsun diyorsan kesinlikle lumia 920

PriZm

PriZm

Üye
Tam olarak ne amaçla kullanacağını belirtmemişsin.Genel performans anlamında Note 2 öneririm.ama müzik performansı tatmin etmeyebilir.zira Galaxy S'in ses kalitesi bile Note/Note 2 S2/S3 den kat kat kat daha iyi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
XL'ı da ele bence özellikleri çok düşük.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
L920'de de dolby digital sound özelliği var veya Htc One X+ da alabilirsin.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
htc 8x veya 8s öneririm paran varsa iphone 5

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Oyun istiyorsan S 3 al.Hız , kamera , ekran kalitesi vs. Istiyorsan Lumia daha iyi olur.

tn_bsk

tn_bsk

Üye
    Konu Sahibi
evet android kulanıyorum ama telefonu ne zaman alacağım belli değil belki htc nin yeni telefonlarını beklerim ben telefonuy resim çekmek için müzik dinlemek için kulanacağım uygulamalar indireceğim ve telefon hafızasının 16 yada 247 olsun bana yeter eğer note II yi alırsam çizimler yapacağim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt