DarkredBlue61
Üye
Teşekkürler. Hattı teknosa hattına taşıdığına geçtiğin tarifeye göre indirim veriyorlar işte iki yıl taahhüt verirsen. Benim zaten kullandığım kampanyaya benzer aynı fiyatta yine avea alt yapısı aveasın ama teknosa kampanyası gibi ele alalımHayırlı olsun, o fiyata çok iyi almışsın
Hocam hayırlı olsunArkadaşlar hepinize yardımlarınız ve yorumlarınızla dolayı çok.Cumartesi günü teknosa kampanyası ile 2.000 TL ye note 5 aldım Acayip mutlu ve memnunum şuan r yalnız tek problem ekran gerçekten çok şarj tüketiyor biraz da ben kurcalamak oyun oynamayı seviyorum şarjı çabuk bitebilir akşamı çıkartamayabiliyor. Pili biraz daha güçlü olsa tadından yetmezmiş Ama tavsiye ederim bu mesajı da s pen ile yazdım çok kullanışlı ve hoş. Bayılıyorum yani Herkesin bi denenesi lazım
yok normal avea Sadece teknosa yazıyor. Müşteri hizmetleri herşeyiyle avea ilgileniyor. Servis sağlayıcı olarak. Çok rahat 7 GB var bi de şuan internetHocam hayırlı olsunwp den de kurtulmuşsun bu arada hat ile ilgili sorun varmı şu anda ?
Hayırlı olsun, o fiyata çok iyi almışsın
Telefon 2000 ₺ + olarak fatura ne kadar ödüyosun ?yok normal avea Sadece teknosa yazıyor. Müşteri hizmetleri herşeyiyle avea ilgileniyor. Servis sağlayıcı olarak. Çok rahat 7 GB var bi de şuan internetİşte 3 GB 6 ay hediye bakalım. 4 GB normal paket o da kota bitince sınırsız paket hız düğümlü devam ediyor Fatura şişti derdi de yok Beğendim açıkçası hani yeni cihaz alacaklara da çok güzel bir kampanya bence
Soru ve görüşlere açığım bişey olursa sorabilirsinizMerak eden ileride alacak olan vs ilgilenirim
Bende x4 tarifesi aldım o 59 olması lazım ama normal avea tarifesi de o kadardı bende. Verdikleri detaylı. Faturaya göre indirim var işteTelefon 2000 ₺ + olarak fatura ne kadar ödüyosun ?
S değil note serisine bakıyordum zaten. Şimdi o açıdan bakarsak her yeni çıkan cihaz için aynı şeyler hep söyleniyor. sd kart evet güzel ama yeterli hafıza var zaten. Şuan bu yazıyı yazdığım kalemi tek geçerim zaten. Hani hep bir sonraki bir sonraki bekleyince bilmiyorlar ya. Ozaktan sonra belki beklenir ama şuan değil.note 5 de sd kart girişi yok,S7 de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?