maverick nick i değişmişsin hayırlı olsun, tamam solda sıfır bırakmaz ama gpu olayında üstün ama dediğin yüksek işlemci hem şarj sorunu hemde fiyat sorunu yaratırdı bence ayrıca broadcom un sitesine girip bakabilirsin üzerinde 32mb ram var birde gecebekçisine güveniyorum ki sordukları tüm sorulara cevap verdi zaten kendisi ayrıca sistemin gücünü kesen o uygulama android de var zaten he bunu wave için diyemeyiz ama android için diyebiliriz
----------Eklendi @ 21:17:14 ---------- Yazıldı @ 21:13:57 ----------
he birde gen o solda sıfır kısmını sadece gpu için dedim ki malum power sgx 28milyon üçgen bcm2727 32 ki psp de bu var ayrıca bunun abisi var piyasada mevcut değil hala o da bcm2763 190milyon üçgen ps3 ün %70 lik performansı demek oluyor ki bi ara resimleri çıkan meego lu nokiada vardı ayrıca nokia onu N8 yerine sunucaktı fakat operatörler klavyesi standartlara uygun olmadığı için iptal olmuş bir proje ama kasımda birşeyler bekliyorum nokia dan
o zaman şöyle diyeyim işlemci %20 ekran kartı ki o olmuş oluyor her ne kadar gpu desek de %80 ayrıca symbian 3 de donanım hızlandırma olduğunuda biliyorsunuzdur
o donanım hızlandırma değil ekran kartlarıyla olan hani HD video filan dönüştürürken cpu yemez o zamn ekran kartı devreye girer bu olay S^3 için her zaman etkin diyebilirim ya birşey sorucam en son sürüm android 2.3(ki 3.1 bugün tabletler için geldi telefonları kastediğim içşn onu soruyorum) hangi video formatlarını destekliyor bilen yok mu acaba
Arkadaşım iyimsin sen Slim e farklı oyunmu çıkıyor oda PS3 ve ondada var tabiki. Bilmiosun demekki bloom ne.
Al oku aynı ps3 :
11. It Plays The Same PS3 Games!
Slim or not, it's still a freakin' PS3 and will play the same PS3 games and Blu-ray movies you throw at it! Plus, the smallerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhelps it consume less power, and may potentially even be a little faster.
Gran turismo5 oynuyorum, bloom mloom yok! Cam gibi net herşey. O nası oluyo? Bu arada tavsiye ederim. Süper oyun.
----------Eklendi @ 09:49:51 ---------- Yazıldı @ 09:28:45 ----------
Bu efekler her oyunda kullanılmıyor bence.
Günaydın :S Her oyunda bloom yoktur . . . Tırtıkları o yüzden belli zaten GT 5 te braz .
kusura bakma.Kendin söylüyorsun, browser'ın kendisi yavaş, oyunları yazanlar kaliteli yazmıyor. Bunda anlayamayacak ne var?yine mi bu konu??Madem yetiyor neden; Browser daha yavaş Oyunlar neden o kadar kaliteli değil . . .uzuyor gidiyor
Bakıyorum da arkamdan bir hayli atıp tutulmuş.
Merak ediyorum, bugüne kadar gerçekten hiç bir kâr elde etmediğim ve kâr amacı gütmeden yazdıklarımı kötüleyince elinize ne geçiyor? Hadi aksini ıspatlayabilseniz neyse de, yapılan "çamur at izi kalsın"dan öteye de gidemiyor.
680 MHz ARMv6 işlemci + 256 MB RAM üzerinde çalışan Symbian Belle'nin, 1 GHz dual core ARMv7 işlemci + min 512 MB RAM üzerinde çalışan Android'den daha hızlı olduğunu görünce hiç mi utanmadınız?
Samsung, satıp para kazanma amaçlı ürettiği Galaxy S için dünyanın en iyi ekranına sahip dediğinde bir güzel inandınız. Ben her hangi bir kâr amacı gütmeden Pentile'ın ne kadar dandik bir ekran teknolojisi olduğunu gösterince, Samsung düşmanlığıyla suçladınız. Peki Samsung Galaxy S2'nin tanıtımında "bundaki ekran bir önceki Galaxy ekranı gibi kötü değil" deyince hiç mi utanmadınız?
Durmak yok meyve veren ağacı taşlamaya devam, Dunning - Kruger etkisini* ıspatlamaya devam...
* Dunning - Kruger etkisi hakkında detaylı bilgi için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkruger effect