19luk tarife ile ilgili çok önemli bi sorunum var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baraktas

Üye
    Konu Sahibi
19luk tarife ile ilgili çok önemli bi sorunum var...
Merhaba arkadaşlar,5 ay önce aveanın 19luk tarifesine geçiş yapmıştım geçiş yaptıktan 1 ay sonra "tarifeye 12 ay boyunca abone olurmusunuz" diye bi mesaj gelmişti bende kabul ettim çünkü faturam ilk ayda beraber 29 tl geliyordu fakat son 2 aydır faturam 5-6 tl fazla gelmeye basladı bende bunun üzerine faturasız hatta geçmeye karar verdim ve müşteri hizmetlerini aradım.konuştuğum kişi 12 ay boyunca aveaya taahhüt verdiğimi ve hiç bir şekilde (tarife değişikliği,faturalıdan faturasıza geçiş veya numara taşıma) gibi şeyler yaparsam bi cezaya çarptırılacağımı söyledi.bu tarifede 6aydan sonra ücret 29tl oluyormuş acaba taahhüt verdiğim için 19tl lik avantajdan yararlanmaya devammı ederim yoksa aylık 29 tl mi gelir??? LÜTFEN BİRİSİ CEVAP YAZSIN:ağlarım:...TEŞEKKÜRLER.......

ROSE13

Üye
19'luk tarifeye 12 ay boyunca abone olmuşsunuz.. Size abone olurken böyle bilgi verildi mi? 6 ay sonra 29 olacağına dair. Eğer verilmediyse.Müşterihizmetlerine arayarak bilgi alabilirsiniz.Derlerse ki; 29tl'den faturalanacaksınız. Sizde ben 19tl ödemek için 12 ay abone oldugunuzu söyleyin ve 6 ay sonra böyle fiyatlanacağı bilgim dışındaydı ya 12 aylık aboneliğimi iptal edin diyin.Bakalım ne cevap verecekler..
avea müşteri hizmetleri : 4441500

Benimde aveada sorunum var 1 ay geçti dosya acılmasından bu yana bakalım iş çözülmesse hukuksal yoldan hakkımı arayacağım..

tilbi

Üye
ben faturalıya geçmem diye tek tövbe etmedim milleti böyle böyle kazıklıyorlar işte.

baraktas

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş bende aveaya geçtiğime çok pişman oldum şimdiki aklım olsa vodafone geçerdim.napalım artık mecbur 1 yıl kullancaz artık

--------------- Ekleme ---------------

:megafon:bi de arkadaşlar ben baska bir forum sitesinden de yardım istemiştim bu konu hakkında oradaki arkadaş bana 12 ay taahhüt verdiysen 12 ay boyunca 19 tl ödersin dedi bu sizce doğrumu ?????:megafon:

ROSE13

Üye
Valla arkadaşım sana en doğru bilgiyi 444 1 500'ü arayarak müşteri hizmetleri söyler.. süresiz olarak 0.45kuruşunu feda edip bence doğru sonuçu öğren. Böyle kulaktan dolma bilgilerle sonuça varamazsın bilgin olsun.Saygılar!

aveadestek

aveadestek

Üye
Değerli Müşterimiz
19'luk Tarife'nin 6 Aylık ücreti 19 TL,Daha Sonra 29 TL'dir.
Kullanım detaylarınızı kontrol ediniz.

baraktas

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözülmüştür,yardımlarınız için çok teşşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...