(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

detcal

detcal

Üye
5800 icin bir suru yazilim vaar hangisini indirecegiz?

hyavuz

Üye
Yüklenir yüklenmesinede bunun daha yeni tarihli olanı var, onu dene istersen burada
V51 için hazırlanmış olan herhangibir cfw'yi V52'de de kullanabilirsin yapman gereken tek şey sadece V51 cfw'nin rofs2 dosyasını kullanman, diğer dosyalar V52 C6 için olmalı.

--------------- Ekleme ---------------

Yaptığın işlem nedir? Biraz açıklar mısın?

1. sayfada söylenenlerin hepsini yaptım

en sonunda
Restarting CMT..
Pooling phone..
Phone not fount...

daha sonra bu hata çıkıyor evet hayır seçeneği var evet i seçince

Second try..
Phone not fount...
Done!

ve telefonu açamıyorum :(

ferruki

ferruki

Üye
sen direk v52 yi kur niye uğraşıyosun v51 ile...

filozofurkan

Üye
arkadaşlar bu ne için yani bende v52 var kurabilirmiyim? acemiyim...

buyar_207

Üye
arkadaslar bende ilk defa jaflama yapmaya caistigi icin bende"de phone not found yazisi "'hata veriyordu ancak sonra anladimki telefon kapali durumda iken flash yapmamiz gerekiyormus sizde telefonu kapatin ve flasha basin... yine ayni hatayi alyorsaniz CRT308 kutusunu isaretleyin yada arkadasimizin dedigi gbi telefonu bir kereligine pc suite baglayin

oktay6158

Üye
arkadaslar second try dıe bısey gelıo done yazısı cıkıooo ı dah done olmasını bekleyecgz

done yazıo hala 2 done yok done nın ustunde phone not fount yazıoo

agalaryardım benım tel kafayı yeddıı dedıgnız aynısı yabttımmm acılmıoo sadece acılırkennn bı tıtresımm verrıoo nabbcam

MOSTARMEDYA

MOSTARMEDYA

Üye
paylaşımın gerçekten çok güzel ama 2 gündür uğraşıyorum flasha bastıktan sonra searching phone.......... NOT FOUND diyor. neden acaba aynı dediğin gibi yapıyorum herşeyi ama bir yerde sorun var acaba nerede olabilir.

flasha bastıktan sonra telefonun açma kapama tuşuna bas ve çek uzun basma sakın bir kere bas found olacaktır

gerisini de halledersin artık :heyo:

pederr

pederr

Üye
1. sayfada söylenenlerin hepsini yaptım

en sonunda
Restarting CMT..
Pooling phone..
Phone not fount...

daha sonra bu hata çıkıyor evet hayır seçeneği var evet i seçince

Second try..
Phone not fount...
Done!

ve telefonu açamıyorum :(

agalar bi yardim edin bendede aynisi oldu kurban olm nasl yapcas bunu ya:(

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
xpress tuşu(medya tuşu) çalışmıyor napıcaz ??

seri1618

seri1618

Üye
meraba kardeş bnm 5800 ın versiyonu v52.0.007 acaba n97 sistemi atsam acaba bi sorun lur mu.
bide tlfonu hackleyince(anlattgnz şekilde) sis dosyalarını falan açar mı.şimdiden tesekkur:op:.

eç038

eç038

Üye
arkadaşlar bu işlemi uygulayınca geri dönüşü oluyor mu ? ayrıca tam olarak nasıl uygulayacağız caf dosyasından fln bahsetmişiniz ama o ekranda görünen program aracılığı ile dosyaları mı çeviriyoruz nasıl oluyor bana anlatabilir misiniz lütfen ???

Ali Emre Çirik

Üye
yardım etsin olmuyor tel açılmıo

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
megalo kardeş nerdesin gözümüz yollarda kaldı çok iyi bir fw yapacağından şüphemiz yok.

garfield12

Üye
5530 a c6 kurdum açılmadı telefon .... normal türkçe program için ise ayrıca teşekkürler.

Ali Emre Çirik

Üye
garfield açılmaması normal önceden başka fw kullanıyosan ve yazılım v52.007 ise çalışmaz.

ancak ilk önce orjinal fw kur sonra yap çalışır

SUNWEST_39

Üye
selam kardeşim öncelikle şunu ifade edeyim yaptığınız tüm fw ler çok güzel ellerinize sağlık... Fw lerinizi kullanırken nacizane birkaç eksik yada sadece benim telde problem çıkaran şeyler gözüme çarptı sizle paylaşmak istedim telefonum 5530 xm c6 fw yükleyince philips marka stereo bluetooth kulaklığım çalışmıyor eşleşiyor fakat müzik sesi gelmiyor playerden ayrıca klavye ekranında yazdıklarımı kopyalarken seçim karartmasını göremiyorum yazıları seçiyorum fakat ne seçtiğim ekranda belli olmuyor ... Bunlar çok önemli detaylar olmayabilir fakat çoğunlukla chat yapan ve müzik dinlemeyi seven biri olduğum için benim için önemli.... Yardımlarınız ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ederim ... İyi forumlar

e.yildirim33

Üye
denilen herşeyi harfiyen yapıyorum ama fla işlemi tamamlanıyor derken bi ing ce bi yazı geliyor ewet hayır diye.. ewetede hayırada basınca not found geliyor ve telefon açılmıyor 2 gündür uğraşıyorum olmuyor

Noxeble

Üye
denilen herşeyi harfiyen yapıyorum ama fla işlemi tamamlanıyor derken bi ing ce bi yazı geliyor ewet hayır diye.. ewetede hayırada basınca not found geliyor ve telefon açılmıyor 2 gündür uğraşıyorum olmuyor

Evet'e tıklayıp telefonun açma kapama tuşuna 1 kez basıp bırakıcaksın :pro:
Fakat CW hatalı onu söyleyeyim elimde 2 tane telefon var 5800 - 5530 3 tane bilgisayarda denedim kurulmuyor.

yasarsanli06_06

yasarsanli06_06

Üye
ellerinize saglık emegi gecen herkeze tesekkurler arkadaslar
basta jaf hataları ile ugrastım sonra telefon kvk ylcusu oldu diye uzuldum çunkı acılmadı saat 21:00 dan 04:30 a kadar ugrastım ve mutlu son...

Üst Alt