(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

lafbaz

Üye
Çok sağol lafbaz ama ben telefonuma blue-nokia'dan indirdiğim güncel [ 5530 v32.0.007 euro2(türkçe)] normal fw'yi Phoenixle yükleyerek kurtardım zaten. Bu versiyona uygun 5530 c6 fw'si olsa çok güzel olurdu.

işler tam tersine döndü kardeş banada yardım edermisin bende seninkisi gibi kuruyum cünkü kurdum ingilizceyi acılmıyor die öyle ingilizce ile idare ediyorum :S

burak_76_

Üye
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var benim telim 5530xm bu yazılımı yükledim ancak daha sonra tekrar orjinal yazılımını yüklemeye karar verdim japla yüklemeye başladı en son aşamada test ekranına gelmiyor telefon orda kalıyor o ekran yerinw ekran kırmızı yeşil siyah renk oluyor ve kapanıyor açmaya çalıştığımda iste titriyor fakat ekran gelmiyor Phoenixlede orjinal yazılımı yüklemeye çalıştım fayda etmedi ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar şimdiden teşekkürLer.

lafbaz

Üye
sanırsam senin yazılım versionun v32 idi sen v31 i kurdun ve telin acılmıyor tekrardan orjinal v32 yüklersen acılır

burak_76_

Üye
hiç aklıma gelmemişti bi deneyeyim teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

LAFBAZ kardeşim teşekkürler sorunum çözüldü.

bigstormx

Üye

Siteye girdikten sonra solda downloads bölümünde BB5 Support a tıklıyoruz sonra ise telefonumuzun modelini bularak resmine tıklıyoruz. Çıkan sayfadan RM-xxx kodunuza uygun olan son güncellemeyi indirip kuruyorsunuz... Indireceğiniz Dosya paket exe seklinde olup tıklayıp yükleyince C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-504 klasörune yüklenir. Phoenixle flaşlama yapacaksınız konumu değiştirmeyin. Ama jafla flaslama yapacaksanız burdaki RM-504 Klasorunu. Bu konunun ilk sayfasındaki talimatlara göre değiştirip cihazınıza yükleyebilirsiniz... Not: dosyayı indirirken güncel versiyonu indirin türkçe için euro2'yi indirin :) ayrıntılı bilgiyi : www.maxicep.com/symbian-destek/yazilim-yuklerken-coken-telefonlari-diriltme-denedim-422240.html sayfasından bulabilirsiniz. Lafbaz umarım yardımci olabilmişimdir. :)

lafbaz

Üye

Siteye girdikten sonra solda downloads bölümünde BB5 Support a tıklıyoruz sonra ise telefonumuzun modelini bularak resmine tıklıyoruz. Çıkan sayfadan RM-xxx kodunuza uygun olan son güncellemeyi indirip kuruyorsunuz... Indireceğiniz Dosya paket exe seklinde olup tıklayıp yükleyince C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-504 klasörune yüklenir. Phoenixle flaşlama yapacaksınız konumu değiştirmeyin. Ama jafla flaslama yapacaksanız burdaki RM-504 Klasorunu. Bu konunun ilk sayfasındaki talimatlara göre değiştirip cihazınıza yükleyebilirsiniz... Not: dosyayı indirirken güncel versiyonu indirin türkçe için euro2'yi indirin :) ayrıntılı bilgiyi : www.maxicep.com/symbian-destek/yazilim-yuklerken-coken-telefonlari-diriltme-denedim-422240.html sayfasından bulabilirsiniz. Lafbaz umarım yardımci olabilmişimdir. :)
teşekkürler kardeş yapdım sonunda MegaloManiaX kardeş de c6 yı v32 e göre uyarlarsa süper olur

sdesign

Üye
Eline koluna Beynine sağlık allah evrenin büyüklüğü kadar razı olsun senin sayende sömürücü çakal telefon tamircilerine 40 lira vermekten kurtuldum allah ne muradın varsa versin kardeş allah seni sevdiceğine kavuştursun eğer sevdiceğine kavuştuysanda allah hiçbir zaman ayırmasın sizi sevincimden ne yazacağımı bilmiyorum eğer kötü birşey dediysem affola ben teşekkür ettim ama sistem sadece bir tane teşekkür ettiriyor ben extradan birkentriyon defa teşekkür ediyorum :)

bigstormx

Üye
Eline koluna Beynine sağlık allah evrenin büyüklüğü kadar razı olsun senin sayende sömürücü çakal telefon tamircilerine 40 lira vermekten kurtuldum allah ne muradın varsa versin kardeş allah seni sevdiceğine kavuştursun eğer sevdiceğine kavuştuysanda allah hiçbir zaman ayırmasın sizi sevincimden ne yazacağımı bilmiyorum eğer kötü birşey dediysem affola ben teşekkür ettim ama sistem sadece bir tane teşekkür ettiriyor ben extradan birkentriyon defa teşekkür ediyorum :)

Rica ederim dostum. geçmiş olsun ve duana amin :)

jimmy91

Üye
dostum 5800 v52,0,007 yazılımında çalışıyor mu? Son versiyonu yükledim ama inşallah pişman olmam.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
saol ama yapamadım :(

lafbaz

Üye
dostum 5800 v52,0,007 yazılımında çalışıyor mu? Son versiyonu yükledim ama inşallah pişman olmam.

v52 de calısmıyor v51 icin ve sakın sakın bunu atmayı denemeyin sonuc olarak telefonunuz servislik olur kapanır acmaz acmanın tek yolu ise tekrar v52 versiyonu atmak tele :D

hokhans

Üye
Merhaba firmwareyi 5530 xm telefonuma kurdum ama şöyle bir olay var anlatayım telefonun tuş kilidi aktifken gelen aramaya telefonun dokunmatik ekrannıdaki yes ve no telefon cevaplama tuşlarıyla müdahale edilebiliyor telefonu cebimden çıkartırken no tuşuna basabiliyorum ve gelen aramayı kapatıyorum yanlışlıkla 5530xm orjinal yazılımında tuş kilidi aktifken bu tuşlar aktif görev görmüyordu acaba bu yazılımda orjinalindeki gibi bu tuşları tuş kilidi aktifken görev görmemesi yapılabilirmi böyle sürekli gelen aramaları kapatabiliyorum buda karşı tarafta yanlış anlaşılmaya söz konusu olabiliyor :D geri kalan yazılımda söz konusu bşey görmedim he şu var bide normal tarayıcıdan youtube girince videoları çalıştırıyor fakat facebooktaki videoları izlemeye kalkınca flash player hatası veriyor acaba bunun nedeni nedir ?

muharrem19811

Üye
ya bu jafdamı bi sorun var bendemi ya. günde 4 5 sefer flaş atıyodum bu olmuyor yaa :S:S:

bak kardeş aynı alttaki gibi kalıyor ya dediklerini tektek yapıyorum ya

BU YAPTIKLARIM YANLIŞMI KARDEŞ YA NERDE EKSİK VAR :(:(:(
bu hatayı bendede yaptı bu soruna bir çare bulabildinizmi yaaa b
acaba jafta mı problem oluyor

teoman1141

teoman1141

Üye
bu hatayı bendede yaptı bu soruna bir çare bulabildinizmi yaaa b
acaba jafta mı problem oluyor
flash dosyalarını yanlış seçiyorsun ondan kaynaklanıyor ;) mcu ya basıp sonu .C0r ile biten dosyayı seç . ;)
Ayrıca dosya uzantısını değiştirmemişsinn , C00 değil C0r olucak .

ysnsclefe

Üye
arkadaşlar v52 ye yüklenebiliyormu bu cwf

hyavuz

Üye
phone did respond if the phone started yet please wait for the phone to start and connect to usb then pres yes continue if phone is not responding press no

diye bi hata alıyorum tamamlanamıyor sorun ne olabilir telefonda açılmıyor

mkryvz

mkryvz

Üye
arkadaşlar v52 ye yüklenebiliyormu bu cwf
Yüklenir yüklenmesinede bunun daha yeni tarihli olanı var, onu dene istersen burada
V51 için hazırlanmış olan herhangibir cfw'yi V52'de de kullanabilirsin yapman gereken tek şey sadece V51 cfw'nin rofs2 dosyasını kullanman, diğer dosyalar V52 C6 için olmalı.

--------------- Ekleme ---------------

phone did respond if the phone started yet please wait for the phone to start and connect to usb then pres yes continue if phone is not responding press no

diye bi hata alıyorum tamamlanamıyor sorun ne olabilir telefonda açılmıyor
Yaptığın işlem nedir? Biraz açıklar mısın?

Üst Alt