(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

khytr89

khytr89

Üye
bu fw yi bende sevdim uzun şarj versiyonu yüklemiştim ama şarj 1-2 günde biter oldu.bi orjinale geri döüp bakıcam.benim için pil daha önemli çünkü .hngisi daha iyiyse o kalsın.bunu widget olayı hoş diye yüklemiştim.

milestone

milestone

Üye

Kullanıcılar baktığında fark göremezler. Sonuç olarak c6 ve n97mini telefonları sadece dış tasarım olarak birbirinden ayrılmaktadırlar. Önerim c6dır. Nedeni ise n97mini ye göre yeni çıkan bir telefondur. Bu yüzden sistem dosyalarında n97miniden farklı olarak Nokia tarafından yapılmış değişiklikler mevcuttur.

cevabın için çok teşekkür ederim,önerini dikkate alacağım

matrixeses

Üye
arkadaşım kolay gelsin v1 de kartvizit vidgetinde ekli resim gözükmüyor ne yapmam ne lazım

matrixeses

Üye
dediğin gibi yaptım arkadaşım oldu düzeldi v2 yi 4*5 i yükledim o daha güzel oldu ama iki sorum daha var v1 de facebooka girip video ya tıkladığımda hem indiriyor hemde indirirken gösteriyordu ama şimdi v2 de indiririyor ama göstermiyor bir kısmen gösterelibiliyor diyor
ikinci sorum makine tuş kilidinde açık program yok sadece wlan bağlantı sihirbazı çalışıyor beyaz tuş yaklaşık 10 saniye arayla yanıp sönüyor :oke:

redriver_71

redriver_71

Üye
Ankara'da yaşayan arkadaşlar ben beceremedim. Bir yerde buluşup benim telefonuda böyle yapmama yardımcı olacak varmı? Şimdiden teşekkürler.

tragos

Üye
benim iki sorum var.
birincisi, V2yi kullanıyorum. widgetlerden başka arka planda çalışan program falan yok. şarj iki gün anca gidiyor. nedeni yazılımdan mıdır yoksa batarya mı eskimiştir?

ikincisi de t9 türkçe kelimelerin bir kısmını desteklemiyor. orjinal 5800 yazılımında böyle bi problem yoktu. orjinal 5800'daki t9'u bu yazılımdakiyle yer değiştirmek mümkün müdür?

alpme

alpme

Üye
öncelikle bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkürler
gayet güzel ve belirtildiği gibi stabil bir firmware olmuş
benim tek problemim ovi mağaza çalışmıyor
ilk sayfadakini de yükledim kendi tarayıcısından ovi den de yükledim ama maalesef çalışmıyor
simgeye tıkladığımda önce boş ekran geliyor ardından yine aynı ekrana dönüyor
yani açılmıyor...

şimdi denedim ve gördüm ki c2z.rmp dosyasını kapattım ovi mağaza açıldı .
(neyse belki bu yazı başkasının da işine yarar diye silmedim)
peki baska c2z yaratmama gerek varmı birde sürekli açık olması gereken bir patch mi bu c2z
bazı mod'ların çalışması için yüklemiştim :hmmm

MegaloManiaX bu arada harika iş çıkartmışsın

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Yükledim (: Şimdi hafıza kartının içindekileri PC'den tekrar karta atıyorum.. İlk izlenimim güzel.. FW Cuk oturdu :oke:

mustixashk

mustixashk

Üye
megalomaniax arkadasım bu fırmware hakkaten guzel elıne saglık ama benm bı sıkıntım var shazam programını yukleyemıyorum bu dahılı bır bılesen dıyor yuklemeye ızın vermıyo nasıl duzelte bılrım bunu yardım edersen sevınırım sımdıden tesekkurler

xxtantanaxx

Üye
bende beyaz ekranda kaldı telefon Phone rebooted but not in flash mode... bu diyor ne yapabilirim?

--------------- Ekleme ---------------

kardesim tesekkur ederim kurdum emegine saglık...

ortioktay

ortioktay

Üye
v2 bence cok güzel hem seri hemde batarya ömrü uzadı

werarce

werarce

Üye
arkadaşlar ben fwyi yükledim ama müzik çalarken genel sistem hatası diyor şarkıları açmıyor reset atmadan düzelmiyor

goksel722

goksel722

Üye
usta fw çok güzel olmuş eline sağlık yalnız benim sorunum arama yaparken karvizitlerin çok küçük görünmesi bunu nasıL düzeltebilirim.

m.milamur

Üye
MegaloManiaX Arkadaşım gerçekten süper bir çalışma olmuş. Benim birkaç sorum olacak; Telefonun işlemcisini nasıl artırabiliyoruz? (ben kendim düzenlemeyi öğrenmek istiyorum).
Arka planda çalışan programları nasıl kapatabiliyoruz?
Bu fw lerin işlemci hızları arasında asıl bir fark var?
C6 fw si orjinal C6 nın işletim sistemi mi yoksa 5800 üzerinde düzenleme yapılmış hali mi?
Music dinleme süresi 5600 kadar uzun mu?
Son olarak 5800 ses codekleri bu fw de varmı?
5800 ın menüsünde veya diğer bir yerde döndürme kontrolü çok kötü, C6 daki döndürmeyi 5800 Fw sine entegre edebilir miyiz?
Sence 5800 mı kullanmalıyım yoksa C6 Fw si mi?
Belki bu soruların cevapları mesajlarda vardır ama gerçekten çok fazla mesaj olduğu için okumak mümkün değil. Cevapların için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

khytr89

khytr89

Üye
v3 ne zaman çıkacak birader?

Kapalıyken şarj sırasında tuş ışıkları sönsün

Kulaklık ya da tv kablosu takınca sorsun

Sensörün hassasiyeti artsın

Bildirimler widgeti dahili gelsin

Web tarayıcı n97 ninkiyle değiştirilsin.n97 ninkinda alt menüler çıkmamazlık etmiyordu.bunda 20 kez bastığım halde çıkmıyor . orjinalide aynı poqtu :D. Kendi telinde denediğin beta sürümde o da takılırsa sil onu operayı default tarayıcı yapalım (böyl bişey söz konusuysa tabiki).

Ovi mağaza da açılmıyor yüklemediğin taktirde.Çok önemi yok ama çözüm getirilirse iyi olur

Sound wave temalarında scroll kısım çok kalın ve acayip gözüküyor.düzeltilsin

Hoparlör sesi çok çıkıyor.Patlamasın sonra :D onuda default yap ya da çok az arttır

--------------------------
geri kalan kısmı şahane sakın elleme :D

eğer yapamam bunları diyosan phnt mi artık her neyse oranın formuna üye olan copy-paste yaparsa iyi olur.

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Arkadaşlaren iyi cfw....

bicer79

Üye
eğer bu n97 ve 5800'a c6 yazılımı uyuyorsa ozaman 5800'a n97 yazılımı n97'yede 5800 yazlımı uyması gerekmezmi ??????:oke:

redriver_71

redriver_71

Üye
Kardeş elllerine sağlık sonunda yükledim. Tek kafam takılan benim tel mavi (5800) ama orjinal teması kırmızı oluyor kodlarda mı yanllışlık yaptım acaba herkeste mi öyle oluyor. Birde megolomania 4*5 menüyü yüklemek içinde mi aynı işlemleri yapmam gerekiyor. tekrar teşekkürler

muam

Üye
üstad kaç gündür teli fw'liyorum ancak her seferinde türkçe dil çıkmıyor. sizin paylaştığınız programda mı yok yoksa buraya eklediğinizde siliniyor mu anlamadım giti ha.

Üst Alt