windows 7 için extra yapılması gereken bişey var mı?
wi-fi nasıl çalışıyor hızlı mı yavaş mı?
5800
Wifi 5800 XM için kullandığınız bağlantıya göre değişmek ile beraber gayet sorunsuz ve hızlı çalışıyor. Ayrıca Normal Batarya Hızlı işlemci FW sini kullanırsanız, telefona gelen yeni uygulamalara rağmen cihazın hızlı olduğunu farkedersiniz.
Win 7 de JAF ı çalıştırırken özelliklerden uyumluluğu Win Xp SP3 olarak değiştiriniz. İlk sayfadaki konunun açıklamalarında ve devam diğer sayfalarda aynı sorular sorular. Soruların çözümleri mevcut.

pil süresi önemli olduğu için overclocksuzu indirdim orjinal menü yazanı. telefonu pc suite moduna aldım hata verdi can't detecting flashing server diye. sanırım benim tele olmuyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Phone mode offline ve telefon kapalı olacak
dur i de onu açayımPaylaştığınız screen shot ta, JAF penceresinin solunda MCU var ve yanmıyor. Önce MCU yu seçip, ona ait dosyayı yüklemelisiniz. İlk sayfada bu adımlar anlatılmış.

656 tl demişler biz işi 450 tl ye çözdük. 5 mp kamera ve tuşları zamanla silinip beni sinir edecek bi klavyesi olmayabilir ama bunun içinde 200 tl fazla vermeye değmez.üstelik alıştım bu dokunmatik olayınada.200 tl ye sony nin 12 mp lik kamerası var
.foto çekmeyide özel günler olmadıkça kullanmıyorum zaten.c6 almadığıma da pişman değilim artık.bencede güzel (umarım sonradan bişeyler çıkmaz)
tüm tuşlar tüm işlevler çalışıyor.
v60 ı bekleyenleri anlamıyorum.sorun çıkarır mı bu ilerde bilmiyorum ama gayet güzel şu an itibariyle.
gözüme çarpan buglar arada mesaj ışığı (menü tuşu) kendi kendine yanıp sönüyo ve sensörü çalıştıramadım bu fw de ama zaten alır almaz o özelliği kapamıştım zaten.
şimdi oldu da geri dönmek istedik pc her nekadar bağlı telefon c6-00 desede ovi suite 5800 diyo. eski yazılımına dönmek istersek oviden yazılım güncellemede yeniden yükleme seçeneği var.ona basınca tekrar yüklüycek di mi eski yazılımı
bu arada mesajımın tam altında da c6 reklamı var656 tl demişler biz işi 450 tl ye çözdük. 5 mp kamera ve tuşları zamanla silinip beni sinir edecek bi klavyesi olmayabilir ama bunun içinde 200 tl fazla vermeye değmez.üstelik alıştım bu dokunmatik olayınada.200 tl ye sony nin 12 mp lik kamerası var
.foto çekmeyide özel günler olmadıkça kullanmıyorum zaten.c6 almadığıma da pişman değilim artık.
arkadaşlar msj ve msnde yazı yazarken neden telefonu döndürdüğümde qwerty klavye çıkmıyor bu biraz sıkıntı yaratıo sürekli telefonu döndürüorum msj yazarken
ayarlardan ekran döndürme işaretli değilmiş ve bekleme ışığıda kapanıyomuş zaten
. bilmiyorum bu da bi ayarla geçer mi diye ama müziğe girince liste çıkmıyor ekrana dokununca çıkıyor.Video programında da hafıza yok uygulamaları kapa öyle dene gibi bi hata veriyor.