(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme ne zaman?

Pazar günü tüm fwlerime (N97Mini FW - C6 FW ve Yeni Çıkaracağım Modlu FW) batarya modunu entegre edeceğim. Tahminen öğle saatleri arasında olacaktır.

Ayrıyetten Bütün fwlere ekstra olarak 4x5 Menülü entegre linkleride konulacaktır. İsteyen orjinal menüyü isteen 4x5 menüyü indirecektir.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
Pazar günü tüm fwlerime (N97Mini FW - C6 FW ve Yeni Çıkaracağım Modlu FW) batarya modunu entegre edeceğim. Tahminen öğle saatleri arasında olacaktır.

Ayrıyetten Bütün fwlere ekstra olarak 4x5 Menülü entegre linkleride konulacaktır. İsteyen orjinal menüyü isteen 4x5 menüyü indirecektir.
süper olur şimdiden eline sağlık.

henes_42

henes_42

Üye
sayın megalomaniax kardeş, mailine bir mail gönderdim, umarım işine yarayacaktır.

kerimcem1

Üye
n97 özellikle merakediyorum yarın cf6 dan daha ii deniyo baklın n97 melez olmuyor dimi orj fw n97nin..bekliyoruz teşşekürler..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
n97 özellikle merakediyorum yarın cf6 dan daha ii deniyo baklın n97 melez olmuyor dimi orj fw n97nin..bekliyoruz teşşekürler..

Şunu belirtmeliyim çıkacak n97 fw c6 fwden daha yavaş olacaktır. Bataryanın uzun süre dayanması için işlemcinin hızının normale çekilmesi gerekiyordu çünkü..

7610ncu

7610ncu

Üye
Bu Fwde Sarj Sorunu Varmı Kaç Gün Gidiyor.

maskex

maskex

Üye
Selam MegaloManiaX

Öncelikle bşey sormak istiyorum..
Bizim bu cf6 fw lere media bar tuşunu modlama şansımız varmı..media bar tuşuna bastığımızda yine aşağıya doğru menü gelse o menünün kneticscrooling özelliği olsa istediğimiz proğramları oraya kısayol atabilsek aynı oranTu home screen gibi yani... Cevabını beklicem

Not : SmartSettings proğramını biliorum..ondan bahsetmiyorum..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Selam MegaloManiaX

Öncelikle bşey sormak istiyorum..
Bizim bu cf6 fw lere media bar tuşunu modlama şansımız varmı..media bar tuşuna bastığımızda yine aşağıya doğru menü gelse o menünün kneticscrooling özelliği olsa istediğimiz proğramları oraya kısayol atabilsek aynı oranTu home screen gibi yani... Cevabını beklicem

Not : SmartSettings proğramını biliorum..ondan bahsetmiyorum..

XpressBar edit işlemleriyle birkaç arkadaşım uğraşıyordu. Ancak başarılı olunamadı şuan.

YENI C6 V2 - V1 Versiyonlar 4x5 Menülü Alternatif Linkleriyle İlk Sayfaya Eklenmiştir. Diğer konudaki N97 FW Linkleri ve 5530 Linkleri de Bugün Güncellenecektir

mod21

Üye
bir türlü kuramadım programı telefonu görmüyor herhalde

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye

kerimcem1

Üye
MegaloManiaX kardeşim n97 nin frimwaresini onerirsin c6 nın mı uzun süre bidaha uğraşmak istemiyorum anlıyacağın gözde önerin nedir 4*5 daha mı iyi bilgilendirisen sevinirm..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
MegaloManiaX kardeşim n97 nin frimwaresini onerirsin c6 nın mı uzun süre bidaha uğraşmak istemiyorum anlıyacağın gözde önerin nedir 4*5 daha mı iyi bilgilendirisen sevinirm..

Önceden stabil olan C6 fw idi. Ama bu güncellemem ile ikisindede aynı performansı alabiliyoruz. Menü konusunda birşey diyemem. Bir çok kişi bu menüyü istediği için ayrı olarak yaptım. Benim kullandığımı sorarsan ben vmenu kullandıgım için telefonun kendi menüsüyle pek işim olmuyor.

kerimcem1

Üye
sağol kardeşim peki peki bu n97 nin fw si safkanmı makyajmı gene?

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
yükledim hızı fazla düşmemiş

kerimcem1

Üye
n97 mi tercih etsem c6 mı karasız kaldım şimdi :) birni önerde kurtulıyım şu dertten.....

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
n97 mi tercih etsem c6 mı karasız kaldım şimdi :) birni önerde kurtulıyım şu dertten.....

Senin gözünde görebileceğin bir fark yok. Fark sistem dosyalarında. Senin görebileceğin tek fark *#0000# de N97 Mini yazması olur N97de :)

kerimcem1

Üye
ozaman c6 dan devam ..alıştığımızda kalalım daha ii..v1 yükliuym şarjda bi problemim olmadı çünkü..

henes_42

henes_42

Üye
hayırlı olsun kardeş, yeni fw yayınlamışsın, tebrik ediyorum.

Üst Alt