(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

maskex

maskex

Üye
ben fw atmadan v40 kullanıyordum yedekledım rehberimi mesajlarımı ama fw attıktan sonra gormuyor hafıza kartınıda cıkardım sım kartıda fw atarken

bendede aynısı oldu rehberde ayarlara gir rehber modunu tel değil sim cart yap rehberin gelir dostum ;)

virgo2000

virgo2000

Üye
c2z bozukkk

gokmena

gokmena

Üye
bunun için jaf cihazına gerek yoktur değil mi ?

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
Bir haftadır şarj sorunu üzerinde çalışıyordum. Son haliyle bayağı bir iyileştirmeye gidildi. FW'lerime modlar haricinde modifiye yapmıyorum. Işık kontrolünü koyabilirm. Bakmam lazım

MegaloManiaX KARDEŞ ŞU FW Yİ UPLOAD ETTİNMİ 4 GÖZLE BEKLİYORUZ

goksel722

goksel722

Üye
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

bu hatayı alıyorum yarrdım edebilirmsin.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
MegaloManiaX KARDEŞ ŞU FW Yİ UPLOAD ETTİNMİ 4 GÖZLE BEKLİYORUZ

Dün testini yaptık. Fwyi yayınladıktan 2 gün sonra tekrar fw yayınlamak istemiyorum. O yüzden herşeyini dört dörtlük yapıp yayınlayacağım. Bu haftasonuna kadar yayınlanmış olacaktır.

Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

bu hatayı alıyorum yarrdım edebilirmsin.

1- usb girişini değiştir.

2- birinci madde çözüm olmadıysa jafı ve varsa nokia pc suitei kaldır. Sonra ilk önce nokia pc suite i kur sonra üzerine jafı kur :oke:

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
dün testini yaptık. Fwyi yayınladıktan 2 gün sonra tekrar fw yayınlamak istemiyorum. O yüzden herşeyini dört dörtlük yapıp yayınlayacağım. Bu haftasonuna kadar yayınlanmış olacaktır.

sağolasın kardeş bekliyoruz

nazzthejazz

Üye
bendede aynısı oldu rehberde ayarlara gir rehber modunu tel değil sim cart yap rehberin gelir dostum ;)

Teşekkürler tüm kurulum, yedekleme, ve yeni kurulumlar başarıyla çalışmaktadır.

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
bence şarj olurken yeşil ışığın kapanmasını falan da ekleme isteyen kendi ekler o tip şeyleri

--------------- Ekleme ---------------

bir de bu şarj sorunu düzelince telefonda yavaşlama olur mu belki cpu saatini falan düşürmüşsündür diye sordum

bir de tuş kilidini açmak için sürükleme özelliğini nasıl kapatırız bu fwlerde

maskex

maskex

Üye
Dün testini yaptık. Fwyi yayınladıktan 2 gün sonra tekrar fw yayınlamak istemiyorum. O yüzden herşeyini dört dörtlük yapıp yayınlayacağım. Bu haftasonuna kadar yayınlanmış olacaktır.

1- usb girişini değiştir.

2- birinci madde çözüm olmadıysa jafı ve varsa nokia pc suitei kaldır. Sonra ilk önce nokia pc suite i kur sonra üzerine jafı kur :oke:

kesinlikle megalomaniax a katılıorum bendede aynı sorun vardı önce 2 aşamayı yaptım daha sonra yine olmadı...usb değiştir flaşh de çıkan soruya evet der demez çok ama çok hızlı telin power tuşuna bas bırak çok hızlı olmalısın dostum..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
bu c6 fwleri yüklemeden önce orijinal v51 yüklemek gerekir mi şu an telefon v50 direk atsam çalışır mı

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bence şarj olurken yeşil ışığın kapanmasını falan da ekleme isteyen kendi ekler o tip şeyleri

bir de bu şarj sorunu düzelince telefonda yavaşlama olur mu belki cpu saatini falan düşürmüşsündür diye sordum

bir de tuş kilidini açmak için sürükleme özelliğini nasıl kapatırız bu fwlerde

Yeşil ışığı bu versiyondada kapadım. Çoğu kişi zaten kapanmasından yana. Zaten yandığı zaman ışıklar bugda kalıyor.

Kuşkusuz Stabil C6 Gibi Olmayacak. Kıyaslandığında C6 Stabil FW Daha hızlı. Ancak bu hızında götürüleri var göründüğü gibi. Eski link yine sabit duracak. İsteyen hız - az şarj giden versiyonu, isteyende daha yavaş işlemci hızlı - normal şarj giden versiyonu kullanacak.

Mümkün.. rofs2 den popupclock.exe yi silmen gerek. Yada starter_non_critical_1.rsc den popupclock.exe 'yi popupclock.ex$ olarak değiştirerek de kapatabilirsin. Tavsiyem ikincisidir. Telefon birincisinde döngüsel artıklığa düşebilir.

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
yeşil ışığı açmak için hangi dosyayı düzenlemek lazım

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bu c6 fwleri yüklemeden önce orijinal v51 yüklemek gerekir mi şu an telefon v50 direk atsam çalışır mı

İki konuyada ayrı ayrı yazmazsak gereksiz spamın önüne geçmiş oluruz. Er yada geç sorunuz yanıtlanır. Sorduğunuz soru diğer konuda açıklandı..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
ben sadece xpress tuşunun ışığını kapamak istiyorum nasıl yaparım

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
onu yanlışlıkla yazmıştım sonra silemedim belki oraya bakmazsın diye buraya da yazayım dedim teşekkürler

Üst Alt