5800 ü jaf la orjinal firmware ne döndüm ama telefonu menü hariç herhangi bir programda (mesajlar dahil) yatay pozisyona getirdiğim zaman telefon kendini resetliyor bu sorunu nasıl giderebilirim.

Orjinal dosyayı attım hatta sizin verdiğin 0579266 euro2 red turkey variant.döndüğün firmware ile alakalı sorunun. başka fw attıkran sonra eski fwden hiçbir artık kalmaz. Tabi yükleme dosyalarını yanlışlıkla harmanlamadıysan![]()
Orjinal dosyayı attım hatta sizin verdiğin 0579266 euro2 red turkey variant.
Maalesef onu baştan denedim daha sonra yine denedim sonuç aynı.Tele hard format atmayı deneyin. Bi bakın aynı sorunu veriyor mu?
Maalesef onu baştan denedim daha sonra yine denedim sonuç aynı.
0579269 kırmızıproduct codeunuz neydi? birde navifirmden indirmeyi deneyin. Aklımada başka birşey gelmiyor şuan için
1-c6 fwlerinin hepsi kendinden hackidir. Ayrıyetten sistem dosyalarını görebilmek için rompatcher kurmalısınız
2- böyle bir yedekleme yapamazsınız. Yapsanoz bile telefonunuz düzgün çalışmaz.
3-Cache E'dedir.
arkadaşlar bu işi telle gelen usb kablosuyla yapabilirmiyim ??
Jaf la orjina firmware dönerken hafıza kartı telden çıkarılacakmı acaba. Orjina firmware bulup tekrar yükledim ama
sonuç değişmedi cihaz ya resetliyor yada kapanıyor. hafıza kartı hep takılıydı ondan olabilrimi?
MegaloManiaX teşekkür ederim, kurulumu yaptım.. Benim daha önce 5800'e kurduğum programlar ve temalar için 5800'ün tema ve programlarını mı indireceğim yoksa C6' nın mı?
Şimdiden tşk. ederim, kolay gelsin..
phone not foun dio telefonu bulamıo ?? ne yapmam gerek..pcde pcsuite filan kurulu değil telin on off basınca donanım bulundu dio...yükleme için oto tarama filan dio ekstra pencerede windows penceresi proğram ile ilgili değil yani ne yapmam gerek