(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

asdqwe1212

Üye
Emeğin için teşekkürler.

Bir kullanıcı ve kullanacaklara farkettiklerim;
icon seçilemiyor
arasıra sağlıklı çalışmıyor
hızlı kullanım
galeri yerine fotoğraf klasöründe toplanmış bu hoşuma gitmediği için not düşmek istedim
şimdi başka mod arayışındayım ilk farkettiklerim bunlar

naberya

Üye
Çok iyi bir FW, türkçeleştirme için de ellerine sağlık kardeşim.
ama bi sorum olacak sana;
5800 cfw'larını 5530'a yüklemek mümkün mü acaba?
yüklenmez, sorun olur diyorsan; forumda rofs2 dosyasını editlemek için verilmiş programlar var.
bunları kullanıp 5800 cfw'sini 5530'a uyarlayabilir miyiz?
eğer böyle bir imkan varsa hangi dosyaların değiştirilmesi gerekli?
(dosyadan kastım; sys, resource klasörleri vs.)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi bir FW, türkçeleştirme için de ellerine sağlık kardeşim.
ama bi sorum olacak sana;
5800 cfw'larını 5530'a yüklemek mümkün mü acaba?
yüklenmez, sorun olur diyorsan; forumda rofs2 dosyasını editlemek için verilmiş programlar var.
bunları kullanıp 5800 cfw'sini 5530'a uyarlayabilir miyiz?
eğer böyle bir imkan varsa hangi dosyaların değiştirilmesi gerekli?
(dosyadan kastım; sys, resource klasörleri vs.)

Entegre işi profesyonel bir iş. Programlarla öğrenilebilecek birşey değil. Bilgi ve tecrübe gerektirir. Bu fwnin 5530 için olanı ilk sayfadaki mevcuttur. Kendin 5800 fwlerini 5530a yüklemeye veya entegre etmeye çalışmamanı öneririm

ßaaDu

Üye
jaf kurulumunun 3. aşamasında sıkıntı çekiyorum. aşamada:
klasörün içinde olan program için "sadece çalıştır ve GO de. winxp sp3 uyumlu yap" yazıyor..
ben win7 64bit kullanıyorum ve zaten go dedikten sonra hemen bi kaç satır altta "windows version not supported" yazıyor..

ne yapabilirim?

edit: sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk modunu winxp sp3 yaparak hallettim..

virgo2000

virgo2000

Üye
c2z bozukk

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
usta bunun kendi resim görüntüleyicisine girince atıyor direk neden ki ? kişilere resim filan eklenmiyo bu yüzden aynı şey müzikte olmuştu tekrar formatladım düzeldi yine öyle mi yapsam?

saçma bi resim atmışım o yüzdenmiş hallettim sonunda ... bu sürüm gerçekten hatasız ...
şarj olayında da bence bayağı iyi bu sürüm ben pek bi fark göremedim... gereksiz widgetleri kapatıyorum ama .. neyse kolay gelsin

Bir Haftanın Ardından Bu Gece Şarj Sorununu %75 Oranında Çözdüm. Şarjınız Aynı Orjinal 5800 FW'sinde olduğu kadar dayanacak. :oke: Linkler Upload Ediliyor. Gece Konulacaktır..

crooper

Üye
@MegaloManiaX bu fwyi uzunca bir süredir kullanıyorum gerçekten oldukça stabil.Harika bir iş çıkarmışsın. Sadece orjinal web tarayıcısında bazı sayfaları açmıyor,kendiliğinden kapanıyor,belirtmek istedim. Şarj sorununa çözüm buldum dediğin yeni bir fw olarakmı yoksa patch falan mı?

sakir05

Üye
Arkadaşım eline saglık daha yeni yükledim ama bir sorum olacaktı bu C6'daki Slide Tuş Kilidini nasıl kapatacagız sevmedim ben birde menü tuşu yanıp sönüyor bu tuş slide kilidinden dolayımı

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
@MegaloManiaX bu fwyi uzunca bir süredir kullanıyorum gerçekten oldukça stabil.Harika bir iş çıkarmışsın. Sadece orjinal web tarayıcısında bazı sayfaları açmıyor,kendiliğinden kapanıyor,belirtmek istedim. Şarj sorununa çözüm buldum dediğin yeni bir fw olarakmı yoksa patch falan mı?

Maalesef mod şeklinde çalışmıyor. Bu yüzden yeni bir fw yaptım. Onu kurmanız gerekecek. Bugün koyacağım

Arkadaşım eline saglık daha yeni yükledim ama bir sorum olacaktı bu C6'daki Slide Tuş Kilidini nasıl kapatacagız sevmedim ben birde menü tuşu yanıp sönüyor bu tuş slide kilidinden dolayımı

Tuş kilidi kalkmıyor. Orjinal c6nın içinde geliyor

henes_42

henes_42

Üye
Maalesef mod şeklinde çalışmıyor. Bu yüzden yeni bir fw yaptım. Onu kurmanız gerekecek. Bugün koyacağım

Eline sağlık arkadaşım. Şarj sorunu ile ilgilenip dediğin gibi % 75 oranında çözmüş isen gerçekten süper olmuş. modifiyeni bekliyor olacağız. modifiyeni ekleyince içine entegre edilen ramblow, ışık kontrolü ekran gör.alma prg. vs. neler varsa bunları da yazabilirmisin? Ancak gibi dediğim şarj sorunu büyük oranda çözülmüş modifiyeni bekliyoruz. ELİNE KOLUNA SAĞLIK

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık arkadaşım. Şarj sorunu ile ilgilenip dediğin gibi % 75 oranında çözmüş isen gerçekten süper olmuş. modifiyeni bekliyor olacağız. modifiyeni ekleyince içine entegre edilen ramblow, ışık kontrolü ekran gör.alma prg. vs. neler varsa bunları da yazabilirmisin? Ancak gibi dediğim şarj sorunu büyük oranda çözülmüş modifiyeni bekliyoruz. ELİNE KOLUNA SAĞLIK

Bir haftadır şarj sorunu üzerinde çalışıyordum. Son haliyle bayağı bir iyileştirmeye gidildi. FW'lerime modlar haricinde modifiye yapmıyorum. Işık kontrolünü koyabilirm. Bakmam lazım

henes_42

henes_42

Üye
Bir haftadır şarj sorunu üzerinde çalışıyordum. Son haliyle bayağı bir iyileştirmeye gidildi. FW'lerime modlar haricinde modifiye yapmıyorum. Işık kontrolünü koyabilirm. Bakmam lazım
kardeş bu çalışman yani şarj meselesi ile ilgili olanı özellikle gerçekten takdire şayan. bekliyoruz. istersen yine bu zamana kadar yaptığın gibi program entegre etme, isteyen kendisi kursun, sen en sadesini ver, acizane bir öneri. ancak modifiyeni 44 gözle bekliyoruz. bugün yayınlarmısın?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu çalışman yani şarj meselesi ile ilgili olanı özellikle gerçekten takdire şayan. bekliyoruz. istersen yine bu zamana kadar yaptığın gibi program entegre etme, isteyen kendisi kursun, sen en sadesini ver, acizane bir öneri. ancak modifiyeni 44 gözle bekliyoruz. bugün yayınlarmısın?

Yayınlamaya çalışacağım. Şuan fwlere eklenecek dosyaları derliyorum

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
benim 5800 v51 bu hacki uygulasam olurmu.ZARARLARI VARMI?

henes_42

henes_42

Üye
benim 5800 v51 bu hacki uygulasam olurmu.ZARARLARI VARMI?
inanmıyorum bu soruya, arkadaşım zaten 5800 için bu modifiye. neyse geçmiş sayfalara bakarsan memnuniyeti görürsün. hayırlı olsun telefonun

virgo2000

virgo2000

Üye
o ışığı beyaz olan tuş söndürülebiliyor ayarlarda var bakın ... ben megalomania nın diğer verdiği sürümü kurdum ama aynıdır kesin... versiyon aynı sonuçta ve bende bu tuş kilidi ekranı çıkmıyo xd

henes_42

henes_42

Üye
Megalomaniax kardeş, eğer ramblow entegre etmeyi düşünüyorsan şu an ortalıkta dolaşan Türkçe ramblow programının bir çoğu (ben olmayanını henüz bulamadım) Trial (süreli deneme sürümü.) telefon tarihini 1 ay sonrasına alıp ramblow çalıştırınca patlıyor, kayıt kodu istiyor. bu durumdan bilgin olmasını istedim.

nazzthejazz

Üye
Arkadaşlar benim telefonum hackli ve en son v40'ı kurmuştum hackli olanı. O zamandan sonra pek dokunmadım.

Sorum şu ;

1 - Bu FW ' yi kurduktan sonra da telefona sertifikasız programları kurabiliyor muyuz ? Yani hackli mi oluyor ? (Şu anki hali gibi)

2 - Şu anda telefonda birçok program olduğu için tekrar hack etme çekincelerim var. Bunu yapmadan önce tekrar tüm programları kurmadan, paket halinde yedekleyip direk hepsini tek seferde kurabileceğim bir program var mı ? Birkaç tane Navigasyon Prog.ları ve kurulumu sıkıntı olan uygulamalar var.

3 - Internete girdiğimizde cache olarak kartı mı yoksa telefon hafızasını mı kullanıyor ?

Konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim telefonum hackli ve en son v40'ı kurmuştum hackli olanı. O zamandan sonra pek dokunmadım.

Sorum şu ;

1 - Bu FW ' yi kurduktan sonra da telefona sertifikasız programları kurabiliyor muyuz ? Yani hackli mi oluyor ? (Şu anki hali gibi)

2 - Şu anda telefonda birçok program olduğu için tekrar hack etme çekincelerim var. Bunu yapmadan önce tekrar tüm programları kurmadan, paket halinde yedekleyip direk hepsini tek seferde kurabileceğim bir program var mı ? Birkaç tane Navigasyon Prog.ları ve kurulumu sıkıntı olan uygulamalar var.

3 - Internete girdiğimizde cache olarak kartı mı yoksa telefon hafızasını mı kullanıyor ?

Konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

1-c6 fwlerinin hepsi kendinden hackidir. Ayrıyetten sistem dosyalarını görebilmek için rompatcher kurmalısınız

2- böyle bir yedekleme yapamazsınız. Yapsanoz bile telefonunuz düzgün çalışmaz.

3-Cache E'dedir.

nazzthejazz

Üye
Teşekkür ederim bilgilendirmen için.

Okuduğum kadarıyla hız, stabilite ve kullanış açısından bu FW' yi kurmaya değer gibi gözükmekte. Diğer tüm prog.ları baştan kuracağız..

Kolay gelsin...

Üst Alt