Beyler Tv-Out kablosu desteklemiyor herhalde bu fw kabloyu taktım telefona hiç görmedi normal 5800 da görüyordu bu fw hariç hiç deneyen oldumu ?
--------------- Ekleme ---------------
Sözümü geri alıyorum kablo bozulmuş![]()

Geçmiş oLsun

Beyler Tv-Out kablosu desteklemiyor herhalde bu fw kabloyu taktım telefona hiç görmedi normal 5800 da görüyordu bu fw hariç hiç deneyen oldumu ?
--------------- Ekleme ---------------
Sözümü geri alıyorum kablo bozulmuş![]()
geçmiş olsungeçmiş olsun
Şuana kadar WindowsLive Widgeti Hiç Rastlamadım. Ama Var Olabilir. Googleda Arayın. Vakit Bulunca Bende Bir Göz Gezdiririm.
Youtube'a Girmek İçin Ayarlar>Bağlantı>Hedefler'e Geçin. Hangi Bağlantıyı Kullanıyorsanız Üzerine Gelip Düzenle Deyin. Sonra Seçeneklerden Gelişmiş Ayarlara Girip IPv4 Ayarlarını Seçin. DNS'ye Tıklayarak İlk Alana 208.67.220.220 İkinci Alana İse 208.67.222.222 Yazın. Bazen Browserdan YouTube'a Girmeyebilir. Ama YouTube Programını İndirirseniz Her Daim Sorunsuz Video İzleyebilirsiniz.
Programı Burada Bulabilirsiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...iyon-yan-ve-duz-ekran-destegi-var-324352.html

RM-612 C6-00 'ın kodu. Bizim FWmizde orjinal C6 FW olduğu için sorun olmayacaktur. İlk Mesajdaki 5530 FWsine entegre ettiysen sorun olmaz.
cok tsk saygilar 
Arkadasim entegre yaptim tele kurcaktim hata verdi bi sorun daha var bu red black ama benim white blue ondan yapmasin nese olur dedim tikladim (phoenixle yapiyordum) hata geldi böle yaziyordu
Currently selctedf data-package retrieving failed: 0x840E081(-2079455212) - Framework: The digital signature verification failed because file (s) c:/programme/nokia/phoenix/products/RM-504_0573223_31.0.005_001.vpl have been modified since the variant release was signed.
Yardim eden lütfencok tsk saygilar
![]()
aarkadaşlar ısınma sorunu kalktı farkettiniz mi.

533 Kez Cevaplanan, 11.588 Kez Görüntülenen Konuma Teşekkür Eden 45 Arkadaşıma Bende Teşekkür Ederim.
533 Kez Cevaplanan, 11.588 Kez Görüntülenen Konuma Teşekkür Eden 45 Arkadaşıma Bende Teşekkür Ediyorum

Kardeş bunLarda emeğe saygı denen bişey yok boşver yaaa hiç uğraşma![]()

evet sırf denemek için turkcelli aradım c6 yeni bir telefon olduğu için telefonunuz için internet ayarları mevcut değil diyor.5800 e sms ile gönderiyorlar.İspat ister misin?? Her yerde görür. Şuan benim telde müzikler Sounds klasöründe sorunsuz görüyor. C6 orjinal fwsidir. sadece entegre için dosyalar düzenlenmiştir. C6nın orjinal fwsindeki herşeyi aynen içerir.
kesinlikle katılıyorum böyle birşeyi anlatmak upload lar o düzeni sağlamak en azından mükemmel bir konu haline getirirken 2-3 saatten fazla harcamıştır + kendi denemeleri türkçe entegresi yazık olmuş emeğe![]()