(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

webersin

webersin

Üye
Beyler Tv-Out kablosu desteklemiyor herhalde bu fw kabloyu taktım telefona hiç görmedi normal 5800 da görüyordu bu fw hariç hiç deneyen oldumu ?

--------------- Ekleme ---------------

Sözümü geri alıyorum kablo bozulmuş :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Beyler Tv-Out kablosu desteklemiyor herhalde bu fw kabloyu taktım telefona hiç görmedi normal 5800 da görüyordu bu fw hariç hiç deneyen oldumu ?

:kop::kop::kop: Geçmiş oLsun :box :aman2:

Davulbaz

Davulbaz

Üye

:ehe geçmiş olsun

webersin

webersin

Üye

Sorun yok dostum zaten C6 sürümdede hem video hem müzik sorunsuz olarak çalışıyor sadece kabloyu takdığım zaman v51 de veya önceki sürümlerde müzik standımı tv çıkışımı seçenek çıkardı, C6 bu sürümde hiç çıkmıyor direk kulaklık donanımı varsayılan olarak görüyor. Bende ayarlardan telefon sekmesinden donanımdan varsayılanı TV yaptım çalışıyor gayette güzel kablo orjinal değil 4 TL aldım yinede iyi.

batujan12

batujan12

Üye
Şuana kadar WindowsLive Widgeti Hiç Rastlamadım. Ama Var Olabilir. Googleda Arayın. Vakit Bulunca Bende Bir Göz Gezdiririm.

Youtube'a Girmek İçin Ayarlar>Bağlantı>Hedefler'e Geçin. Hangi Bağlantıyı Kullanıyorsanız Üzerine Gelip Düzenle Deyin. Sonra Seçeneklerden Gelişmiş Ayarlara Girip IPv4 Ayarlarını Seçin. DNS'ye Tıklayarak İlk Alana 208.67.220.220 İkinci Alana İse 208.67.222.222 Yazın. Bazen Browserdan YouTube'a Girmeyebilir. Ama YouTube Programını İndirirseniz Her Daim Sorunsuz Video İzleyebilirsiniz.

Programı Burada Bulabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...iyon-yan-ve-duz-ekran-destegi-var-324352.html

Teşekkürler yardımın için .. :) :oke:

nuh096

nuh096

Üye
RM-612 C6-00 'ın kodu. Bizim FWmizde orjinal C6 FW olduğu için sorun olmayacaktur. İlk Mesajdaki 5530 FWsine entegre ettiysen sorun olmaz.

Arkadasim entegre yaptim tele kurcaktim hata verdi bi sorun daha var bu red black ama benim white blue ondan yapmasin nese olur dedim tikladim (phoenixle yapiyordum) hata geldi böle yaziyordu

Currently selctedf data-package retrieving failed: 0x840E081(-2079455212) - Framework: The digital signature verification failed because file (s) c:/programme/nokia/phoenix/products/RM-504_0573223_31.0.005_001.vpl have been modified since the variant release was signed.

Yardim eden lütfen :( cok tsk saygilar :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Aksesuarlardaki Tek Eksi Nokta Müzik Kulaklığında Oluyor. Müzik Kulaklığındaki Şarkı İleri, Geri, Oynat, Duraklat, Ses Arttır, Ses Azalt Gibi Tuşlar C6 FWsinde Çalışmıyor Sanırım. Başka Deneyen Varsa Sonucu Yazarsa Sevinirim. Çünkü Bende Çalışmıyor Ama Belkide Başkalarında Çalışıyordur

Arkadasim entegre yaptim tele kurcaktim hata verdi bi sorun daha var bu red black ama benim white blue ondan yapmasin nese olur dedim tikladim (phoenixle yapiyordum) hata geldi böle yaziyordu

Currently selctedf data-package retrieving failed: 0x840E081(-2079455212) - Framework: The digital signature verification failed because file (s) c:/programme/nokia/phoenix/products/RM-504_0573223_31.0.005_001.vpl have been modified since the variant release was signed.

Yardim eden lütfen :( cok tsk saygilar :)

FW yi sadece JAF ile yükleyebilirsiniz. Anlatım İlk Sayfadadır

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Hacı phoenix ile olmuyor . Jaf ile dene. 2 tık tık bir şık şık. Sorun yaşamazsın. Forum da jaf indirme linkide nasıl yapılacağıda detaylı var zaten. Kolay gelsin.

nuh096

nuh096

Üye
tmm tsk beyler :

Davulbaz

Davulbaz

Üye
aarkadaşlar ısınma sorunu kalktı farkettiniz mi.

ortioktay

ortioktay

Üye
valla yükledim bunu sanırım v60 cıkana kadar daha bişey yüklemem on numara olmuş ellerinize sağlık aynen ısınma sorunu cok az var oda nette dolaşırken oluyo

Bosnalı86

Üye
Walla büyük konuşmayayım ama eğer v60 çıkarsa,we bundan daha üstün bişi olmazsa (ki sanmıyorum bundan daha üstün olacağını) ben bu fw'yi değiştirmeyi düşünmüyorum artık,flash atma işine bi son wermek istiyorum :ehe

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
533 Kez Cevaplanan, 11.588 Kez Görüntülenen Konuma Teşekkür Eden 45 Arkadaşıma Bende Teşekkür Ediyorum :oke:

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
533 Kez Cevaplanan, 11.588 Kez Görüntülenen Konuma Teşekkür Eden 45 Arkadaşıma Bende Teşekkür Ederim.

Arkadaşım senin yaptıkların yanında teşekkür azbile hiç önemli deil bende mrk edenler için kendi screen shotlarımı koyacağım konuya katkıda bulunmak istiyorum ... İşte benim telden c6 fwli screen shotlar...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
533 Kez Cevaplanan, 11.588 Kez Görüntülenen Konuma Teşekkür Eden 45 Arkadaşıma Bende Teşekkür Ediyorum :oke:

Kardeş bunLarda emeğe saygı denen bişey yok boşver yaaa hiç uğraşma :allalla:

Bana screensnap Linkini atabiLecek yada konusunu atabiLecek bi arkadaş varmı ? umurcanvlr bana screensnap programının Linkini atabiLirmisin ? Atında teLefon göstereyim size .d.d

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye

Kardeş bunLarda emeğe saygı denen bişey yok boşver yaaa hiç uğraşma :allalla:

kesinlikle katılıyorum böyle birşeyi anlatmak upload lar o düzeni sağlamak en azından mükemmel bir konu haline getirirken 2-3 saatten fazla harcamıştır + kendi denemeleri türkçe entegresi yazık olmuş emeğe :off::nono::nono::nono:

Davulbaz

Davulbaz

Üye
İspat ister misin?? Her yerde görür. Şuan benim telde müzikler Sounds klasöründe sorunsuz görüyor. C6 orjinal fwsidir. sadece entegre için dosyalar düzenlenmiştir. C6nın orjinal fwsindeki herşeyi aynen içerir.
evet sırf denemek için turkcelli aradım c6 yeni bir telefon olduğu için telefonunuz için internet ayarları mevcut değil diyor.5800 e sms ile gönderiyorlar.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
kesinlikle katılıyorum böyle birşeyi anlatmak upload lar o düzeni sağlamak en azından mükemmel bir konu haline getirirken 2-3 saatten fazla harcamıştır + kendi denemeleri türkçe entegresi yazık olmuş emeğe :off::nono::nono::nono:

Ben resimLi anLatımını yapana kadar öLdüm bittim zaten bi ton gösterim var teşekkür sayısıyLa aLakası biLe yok arkadaşımız hem anLatım hem türkçe dosyaLarı entegreLeme hemde upLoadLama yapmış tebrik ediyorum ama harbiden yazık ya insan 1 sn ayırıp 1 tıkLa teşekkür eder !! Sanki bişeyLeri eksiLcek :hmmm

Yaaa ben takip ediyordum arkadaşı ne 2-3 saati 5-6 saati geçti beLki dahada fazLa upLoadLamasıda uzun sürdü bide emek var yani anLatım faLan ama teşekküre bakınca insan soguyor yaa forumdaki üyeLere payLaşım yapası geLmiyor insanın harbiden !! .s

UmurcanvrL kardeşim sen screensnap programını kuLLanarak nasıL yatay ekran görüntü çekebiLiyorsun ? Ben yatay ekran çektiğim zaman karışık oLuyor tam seninki gibi oLmuyor ?

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
bilmiom ekranı yan çevirdim kamera tuşuna bastım ama hemen çevirir çevirmez deil aradan zaman geçince :D hotkeyi camera tuşu yaptım ... Yani fazla bişi yapmadım ... normal çektim işte..

Üst Alt