ferruki
Üye
ya ne yaptıysam olmuyor navifirmden rm 356 yı indirdim hem C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356'e attım hemde C:\Program Files\Nokia\Phoneix\Products\RM-356 dosyasına kopyaladım buna rağmen jaf'ta no ini files found hatası alıyorum yardım...
cok teşekkürler suan 5530 xpress music e kurdum ve mükkemmel suanlık
Çok fazla fw değiştirmek tele zarar verir mi?
teşekkür ederim
FW'de Bulunan Email Programı güzel ama her defasında email bölümüne giriyorum güncellemesi için mailleri ? varmı bir ayarı ben bulamadım ama bundan dolayı Nokia Messaging kullanıyorum mail geldiğinde hemen uyarıyor
bu arada format atmadan kurdum hiç bir ayarı bozulmadan kullanıyorum bence format atmayın üstüne kurun
Yeni paylaşacağın fw c6 v20 mi yoksa başka bir modelin yazılımı mı?
kardeş bi isteğim olacak senden 5530 için 4x5 menü ve sadece hackli fw bu ikisinin olmasını istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun yada vaktin varsa sen bi el atsan çok memnun olurum sitede öyle bi program var ama nasıl kullanıldığını çözemedim.. bu arada versiyon 31.0.005
ya ne yaptıysam olmuyor navifirmden rm 356 yı indirdim hem C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356'e attım hemde C:\Program Files\Nokia\Phoneix\Products\RM-356 dosyasına kopyaladım buna rağmen jaf'ta no ini files found hatası alıyorum yardım...
şimdiden teşekkür ederim MegaloManiaX..
öncelikle ferruki ve megalomaniax teşekkürler, win7 kullanıyorum zaten system32 klasörünün içine o dosyaları attım, dediğim gibi 356 dosyalarınıda gereken yerlere attım fakat rm-356 yı seçtiğim anda yazıların olduğu bölümde no ini files yazıyor...
ben daha önce teker teker mcu yu ppm'yi seçerek yapmıştım yine öyle yeni firmwareler yüklemem mümkün mü çünkü ne yaptıysam o yöntem olmuyor :/
kardeşim öncelikle fw ler için sağol. sana bi sorum olacak 5800 ın kendi orjinal fw sini hackleyip içinede widgetleri atabilmemiz mümkün mü? kendi fw sinde pil 3 gün gidiyor ve klavye sorun çıkarmıyor.sadece widget ve hack için yüklüyorum bu cfw leri ama şu ana kadar irili ufaklı sorun çıkarıyorlar.getirisinden çok götürüsü var gibi bu cfw lerin
yeni fw ler gelmedi daha sabırsızlıkla bekliyoruz bilgin olsun kardeşim(benim fw yi de tabi)
navifirm le indirebilirsin forumda ara bulursun navifirmimerhaba 5800 v51 orjınal surumunu nerden ındırebılırm
Kardeş geldi senin haberin yok galibaMegaloManiaX v3 yazıyor bak
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...inal-4x4-4x5-menuler-en-stabil-fw-425992.html
kardeş yok bundan haberim var ama ben 5530 a bekliyordumbu sadece 5530 için sanırım
--------------- Ekleme ---------------
bu sadece 5800 için sanırım yanlış yazdım yukarda
peki sadece hackli ve 4x4 veya 4x5 menülü fw nasıl yapabilirim.. ? 5530 için tabiki..
--------------- Ekleme ---------------
satacam zaten bu telefonu yaa 5800 alcam artık
Bekle senin için yapıp foruma konu olarak koyacağım
teşekkür ederim kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?