(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

vedudnur

Üye
Sevgili arkadaşım herşey için sağol yalnız bir sorunum var contacts klasörünü dediğin gibi pc ye kopyalayıp sonra formattan sonra elektronik kartvizitleri kopyala dediğimde başarılamıyor diye yanıt geliyor senden ricam neolur bütün iş telefonlarım gitti acilen yardımcı olurmusunuz saygılarımla

ashq1ya

Üye
ben nerde yanlıs yapıyorum bi resime bakıp biri cevaplayaiblirmi??

Uploaded with

Bilgisayara takılı başka bir usb cihazı varmı? eğer varsa çıkart. yada direk anakarta bağlı bir usb girişini kullanmayı bir dene

orda arkadaşın fw sinden görünümler demiş . ama o temayla değil fw....o temanın ismi ne acaba bilen var mı.

yapamadım :istanbul pendik çevresinde yapabilen varsa telofonu getirebilirmmm

ashq1ya

Üye
Bilgisayara takılı başka bir usb cihazı varmı? eğer varsa çıkart. yada direk anakarta bağlı bir usb girişini kullanmayı bir dene

baska bir cihaz olarak mouse,klawye,webcam war bunlar hata vermesine sebebiyetmi?

mkryvz

Üye
baska bir cihaz olarak mouse,klawye,webcam war bunlar hata vermesine sebebiyetmi?
Webcam'i çıkarmayı bir deneyin.
Yada; telefonun açma kapama düğmesine ya fazla uzun yada fazla kısa süre basmanızdan kaynaklı bir durum olabilir.

ashq1ya

Üye
Webcam'i çıkarmayı bir deneyin.
Yada; telefonun açma kapama düğmesine ya fazla uzun yada fazla kısa süre basmanızdan kaynaklı bir durum olabilir.

bi kere oluordu starting 2 gibi bisiler yazıordu

baktım eksik yerler isaretledigimi farkettim sonra

programı kapadım teli pcden cıkardım

telefonu actım calısıyor ama pcye takınca

baslatmıor:S

mkryvz

Üye
bi kere oluordu starting 2 gibi bisiler yazıordu

baktım eksik yerler isaretledigimi farkettim sonra

programı kapadım teli pcden cıkardım

telefonu actım calısıyor ama pcye takınca

baslatmıor:S

telefonu kapatın, bataryayı çıkarıp tekrar takın, telefonu kapalı olarak bilgisayara bağlayın, JAF'ta gerekli yerleri doğru olarak işaretleyip tekrar deneyin, PRESS POWER ON NOW uyarıs gelince 1-3 sn arası bir süre açma kapama düğmesine basın.
Eğer yine hata alırsanız hata mesajını buraya yazın, birlikte bakalım.

ashq1ya

Üye

sorun hala aynı delirecem :/

DOGSTAR

Üye
bunu yükleyince garanti gider mi arkadaşlar?

mkryvz

Üye

ashq1ya

Üye
xp kullanıyorumda jaf ile yüklemeye calısıyorum jaf ın alternatifi warmı baska program warsa söyleyiver nasıl yükleyebilirim msn nm h1ax1sey@hotmail.com.tr bi ekle yardm ediver anlıyorsn