die4me
Üye
bütün usb grslrnde denedm ama hep aynısı çıkıo
kardeş aynen anlatımlardaki gibi yapıyorum ama
tlf nun açmakapatma duğmesine basıyorum boyle bi hata veriyor
Searching for phone...Not found!!!
usb ler sağlam 1 den fazla pc de denedim olmuyor
3 gundur bununla uğraşıyorum forumdaki jaf la ilgili her konuyu okudum!
kafayı yemek üzereyim ne yapmam gerekiyor ?
iyi bayramlarşimdiden teşekkürler
Usta Cfw İçin eline koluna sağlık yanlız benim bi sorum olacak ben cihaza daha önce bi kaç kez cfw yükledim hiç bu kadar zorlanmamıştım bu sefer çok ilginç bi durum oldu cihaz locale geçti jaf cihazı bulamadı ordan normale alayım belki açar dedim baktım gene olmadı bende çektim ve cihaz senin cfw ile açıldı açıldı localde takılı kaldığı için bi kısım şeyleri yüklememiş olabilirmi? ama telde bi sıkıntı yok çektim usb den açtım gıcır açıldı Şimdiden Cevabınız İçin Teşekkür Ederim
dostum eline emeğine sağlık bir sorunum var.
ovi store uygulaması ilk başta çalışmadı ilk sayfada verdiğin linktekini yükledim çalıştı ancak
bir kereliğe mahsus şuan yine çalışmıyor "Ovi Store" ekranı gelip kapanıyor ne yapmalıyım.
ilk sayfada verdiğin linktekini kaldırıp tekrar yükledim ama sonuç aynı.
cevabın için şimdiden teşekkürler.
Bu arada tüm foruma hayırlı ve sağlık dolu bayramlar dilerim.
Maalesef sonuç aynı çalışmadı.Webden bağlantı ayarlarına geç ve her zman soru seçsonra oviye tıkla bağlantı soracak. bağlantını seç devam et
hiçbir sıkıntı yok, ben defalarca değiştirdim.Özür dileyerek soruyorum bunu , eminim ki daha önce 100lerce kez sorulmuştur ama konu 93 sayfa olduğu için rastlayamadım . Bundan sonra orjinal yazılıma geçebilme imkanız varmı ? geçeceğimi sanmıyorumda , hani servise vermelik bi durumda diyelim.
Emeğiniz için çok teşekkürler.
s.a bende de C6 Fw'si yüklüydü ama çok fazla msj çektiğimden dolayı V51'e dönmek zorunda kaldım normalde gayet güzel bir Fw ama şu T9 Olayına bir el atılırsa daha da güzel bir hal alabilir diyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?