sanırım 3 versiyonunu yüklemiştim . tekrar flash lite 4 u yuklıcektım yuklenemıyor dahılı bir bileşen dedi .s baska v.b derken bir sürü program var telefonda .s
tek seferde yükledim ama eski hali bu halinden kat ve kat daha iyi idi o var bu var şu eklenmiş şu eklenmiş hepsi kof içinde orjinal oyunu bile yok kusura bakma ama 1.000.000 üzerinden '' 0 '' verdim sadece ana ekran değişik başkabirşey yok yüklemek için verdiğim emeğe yazık
sanırım 3 versiyonunu yüklemiştim . tekrar flash lite 4 u yuklıcektım yuklenemıyor dahılı bir bileşen dedi .s baska v.b derken bir sürü program var telefonda .s
Flashı ztn son sürümdü. Sen beta fln saçmalaıklarına kandın yükledin dimi tele ne olursa olsun flashı elinizle yüklemeyin. Tek çaren tekrar format atmak.
Ram yeterli deilse ondan atıyor olabilir. Ben sorunsuzca kullanıyorum. tele reset atıp hiçbirşey çalıştırmadan operayı deneyin. Yine aynı hayatı alırsanız opera mobile 10.1 betayı kurmanızı öneririm. 10.0 dan daha iyidir
10.1 beta var bende betada mı bir problem var diyip 10'u kurdum sadece o 1 dk geçmeden atıyor operada sadece m.facebook açık ayrıca orjinal v51 fw de aynı anda 7-8 sekme açabiliyodum 2 sekmede atıyo su an
10.1 beta var bende betada mı bir problem var diyip 10'u kurdum sadece o 1 dk geçmeden atıyor operada sadece m.facebook açık ayrıca orjinal v51 fw de aynı anda 7-8 sekme açabiliyodum 2 sekmede atıyo su an
ilginç ben şimdi yine denedim sorunsuz kullanıyorum. Ram 'in v51e göre az olduğu tartışmasız bir gerçek. Çünkü ekrandaki widget rami fazla kullanıyor. Ama yani dediğiniz gibi operada öle bi kapatmayla karşılaşmadım. 7-8 pencere diyorsunuz o kadar denemedim ama sizde bunun telefon olduğunu unutmayın sonuçta. 8 pencereyi ie de açıncada pc yamuluyo. Siz telde açmaya çalışıyosunuz bide 3 pencereye kadar sorun yaşamadım. Neyse zaten v51 orjinali yüklemişsiniz ama sanmıyorum oda size yetmez. gidin bi pda alın
Flashı ztn son sürümdü. Sen beta fln saçmalaıklarına kandın yükledin dimi tele ne olursa olsun flashı elinizle yüklemeyin. Tek çaren tekrar format atmak.
s.a. arkadaslar konumuzla pek alakası yok biliyoruyorum ama bunu eminim en ii sizler bilirsiniz ben tel bu FW yi atmak için rehberimi Nokia Ovi Suite le yedeklicektim fakat Nokia Ovi Suite te daha onceki abimin rehberi kayıtlıydı bende bunu Nokia Ovi Suite programından silim dedim sil dedim oda tamamen hemtelden hemde programdan silmiş((( bunu geri getirme şansımız varmı silinmiş kartvizitlkerdende sildim bunu geri getirme sansımız varmı arkadaslar ltfn acil bir cvp