(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Konu Sahibi
bende bir daha kurmaya çalıştım kurulmuyor jafta hata alırken kuruyordum şimdi kuramıyorum şimdi denedim????

JAF'ı komple kaldırın ve benim ilk sayfadaki JAF 'ı deneyin içinde ne yapacağınız yazıyor zaten

--------------- Ekleme ---------------

bende bir daha kurmaya çalıştım kurulmuyor jafta hata alırken kuruyordum şimdi kuramıyorum şimdi denedim????

değişen birşey yok kardeşim benden ötürü. Önceden kurup sonradan kuramıyorsanız bu Sizin sisteminizle alakalıdır. JAF'ı kaldırıp ilk sayfadaki JAF'ı kurmayı deneyin. Ama kaldırdıktan sonra yeniden başlatın tekar kurmadan önce

Yine olmuyo. :S

Pc suite vb programları tamamen kapat birde öyle dene

Press Power On yazdığında telefonun açma tuşuna birkez basıyormusun?

5800 için C6 v11 Türkçe + T9:

Tam pakettir. Size sadece indirip 'lamak kalıyor.

(
Ham sürümdür, modifiyeli değildir.)

Konu Sahibi

Burda reklamını yapmana gerek yok birader. Benim linkimde modifiyeli deil benimkide T9lu ok mi? Modifiyeli yapıyosanda geliyosun yeni konu açıyosun üyelerin kafasını karıştırmayalım

MegaloManiaX usta benim sorunuma bi çözüm bulabilicezmi ya ? :S

ByMsKn

Üye

aynı sorun bendede var

not:bu telefonun tuşuna basma işlemini açıkkenmi kapalıykenmi ypıyoruz

Konu Sahibi

aynı sorun bendede var

not:bu telefonun tuşuna basma işlemini açıkkenmi kapalıykenmi ypıyoruz

Kapalıyken yapacaksınız. Sorun bende deil arkadaşım. Pcnizde ne var ne yok bilemiyorum. Kendi ağzınla diyosun daha önce kurdum diye. Ben linkleri değişmedim. Bilinen ve gereken bütün şeyleri ben zaten size söyledim. Forumlardada arasanız aynı şeyleri söyleyecekler. Bunun haricinde gereken birşey olmaması lazım. Ama sizinki hala bulmuyorsa yapılabilecek birşey yok şuan.

kablo driverini ayrı kurmayı deneyin bide.

Onun haricindede başka birşey gelmez elimden maalesef

--------------- Ekleme ---------------

Aklıma gelmişken birde telefonu arka usblerden bağlamayı deneyen. kasanızın önünde usb girişleri arka girişlere göre daha az elektrik alırlar. Arka usb yuvalarında deneyin bide

Aklıma gelmişken birde telefonu arka usblerden bağlamayı deneyen. kasanızın önünde usb girişleri arka girişlere göre daha az elektrik alırlar. Arka usb yuvalarında deneyin bide
Yine aynı neyse teşekkürler yapıcak bişi yok. :S

Oldu yükleniyo şuanda.Ne yaptımda oldu bilmiyorum ama oldu.

Telefonuma .jar uzantılı unsigned dosya yükledim ve sertifika hatası aldım neden ? .s ROMpatcher da yüklü ve auto 'da .. :S

Konu Sahibi
Telefonuma .jar uzantılı unsigned dosya yükledim ve sertifika hatası aldım neden ? .s ROMpatcher da yüklü ve auto 'da .. :S

jar dosyası bozukken setifika hatası alırsın. RomPatcher sadece sis sisxlerin sertifika sorununa çözümdür. Yüklemeye çalıştığın java yada kötü amaçlı kodlar barındırıyordur yada dosya bozuktur

ama biri değil hepsi öyle :S telefona uyumlu değilse de aynı sertifika hatasını alır mıyım ?