(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Konu Sahibi

Bak ozmn sabit başlıktaki Navifirm uygulamasını dene. ordan ilk önce rm-356 yo seçeceksin yandaki yerden v51.0.006 yı seçeceksin. Sonra product code'una göre fwyi seçeceksin. Product code'u bataryanın altında yazar. 0573741 gibi 7 haneili bir sayıdır.

meha kardeş valla yüklicemde batarya çabuk gidiyor insan ister istemez yüklemek istemiyor sen olsa sende yüklemezsin 1 gün ya vallaha 1 gün bile gitmıyor ne oyun oyunuyorum nede internete giriyorum hiç bir şey yapmıyorum ama gel geleli batarya neden çabuk gidiyor inş nu yeni yazılımda olmaz.

hocam v11 de web browser ile ilgili 250 hata düzeltilmiş ana sayfada haberde var eklenirse güzel bilgi olur

Dostlar bir şey soracağım. Ben 5800XM telefonumda hala c6 v10 fw kullanmaktayım.MEmmun olduğumuda söyleyebilirim.
V11 ile gözle görülür performans farkı gözlediniz mi?
Yani demek istediğim v11'i kur ,üstüne kendi kullandığın programlrı kur, kişisel ayarlarını yap vs derken yarım günüm gidecek. Yarım gün vakit harcamama değer mi?

Konu Sahibi

Değer kardeş

kardeş bn v11.0.029 5800 olan versiyonun indiremiyorum mediafire hata veriyor rica etsem başka bi yere upload edermisin ?

bu fw de alarm çaldığında kaydırarak durdurma yokmu? deneyen arkadaşlar söyleyebilirmi? yani tuş kiliti kitliyken çaldığında kaydırarak açıyorduk ya..? ben denedim bunda kaydrıma göremedim de? alarm sonlandrımada yani..

Konu Sahibi

Eğer C6 da yoksa yoktur. Alarm kurup denemedim hiç. Akşam denerim

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bn v11.0.029 5800 olan versiyonun indiremiyorum mediafire hata veriyor rica etsem başka bi yere upload edermisin ?

Kardeş Linkte Sorun Yok.

Eğer C6 da yoksa yoktur. Alarm kurup denemedim hiç. Akşam denerim

usta bi kaç dk sonraya tek seferlik bir alarm kur ve tuş kilidini kilitle. bekle çalsın bakalım kaydırarak alarm durdurma varmı? benimkinde yok durdur ertele butonları var. saol.

bende inmiyor ama

--------------- Ekleme ---------------

indiren arkadaşlardan biri başka bi yere upload edersen sevinirim cok lazım

Konu Sahibi

Şuan işyerindeyim o yüzden akşam denerim dedim.

bende inmiyor ama

Şimdi upload edemiyorum işyerindeyim akşam alternatif hotfile linki upload ederim

tmm kardeşim teşekkür ederim şimdiden akşam bekliyorum

Fw süper ama bi sorum olcak orta ışık yanıp sönüyo dakikada bir fln neden o ne msj var ne başka bişi neden yanıyo çözümü varmı acaba?

ayarlar-telefon-bildirim ışıkları-beklemede ışığı bu seceneği kapalı yap kardeşim

Akşamı bekliyorum.Hayırlısıyla şu kota bir sıfrlansın. İlk işim indirip yüklemek olacak.

Euro-2 Turkey Navi (0587676) Olanı mı Navifirmden indiriyoruz yoksa Rengine göre olanı mı

------------------------------------------
tmm şimdi oldu Navifirmden indirmiş olduğum produc kodLu fwleri indirdim JafLa kurulumu tamamladım Eskisi gibi v51 oldu şimdi ise Nokia C6 yı tekrar yuklemekte amaç sadece bu olayları detayına kadar öğrenmekti çok teşk ederim yardımlarınızdan dolayı ...

Ya megalomaniax kardeş rompatcher c2zbin.rmp dosyasını upload eder misin forumda aradım bulamadım .. Sana zahmet ama c2z değil bu sanırım c2zbin .. yine sen bilrsin tabi bu işleri üstad

yav şu alarmı bir kaç dk sonraya ayarlayıp tuş kilidini kilitleyip alarm çaldığında durdurma kaydırmalımı yoksa butonlumu bi bakarmısınız? benimkinde kaydırmalı durdurma değilde..

nuh096

Üye
fullll versiyonu ne zmn cikar ??? kopmle yani fulll